CAR Eurofertil - Ostrava

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
20.6.11 13:11

Agy chápu tvoje nervy ale snaž se být v klidu,potřebuješ to!!!!
Ahoj Ivuli :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
20.6.11 13:19

Ahoj Káťo,no koukám dobrá hláška o tom Cinestáru,fakt dobrýýý :palec: jenom aby se na to fakt za chvíli nevykašlali a neodešli někam jinam,tohle přeci není pro jednoho doktora,vždyť už to takhle táhne od ledna a do toho ještě dělá i ty laparky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
20.6.11 13:23
Ivuliku,docela me to namichlo,jelikoz kdyz sestra neco nevi presne,mela me raci odkazat na dr. a ne rict mi to s takovou jistotou.Ale snad by to vse meli mit v pc.Fakt jsem na nervy.Jo a v EF mi prave bylo receno,ze tam par dni od 2.7. nebudou,pak az maji dovcu.
ivulik123 píše:
Agy tak to ti teda fakt nezávidím,to ti taky mohl říct dřív,a je jasné že sestra ti řekne to co má třeba předepsáno a nebude riskovat a říkat co by ti mohlo uškodit,a teď aby jsi se chuděro nervovala aby se to stihlo,tak držím palce oni v EF končí ke konci června?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
20.6.11 13:25

Já byla zklamaná z toho,že tam nejsou víkendy.Orchidejce nemudelo prasknout vajucho a já mohla mít ET až v sobotu.On říkal,že je ochoten tam přijet i o víkendu ale,že se mu to zatím nevyplatí :nevim: Je fakt pravda,že aby mu ty ženské tam vydržely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
20.6.11 13:26

no je to na prd,tak hlavně aby se to fakt brzy vše stihlo :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
20.6.11 13:27

Agy,mě dal dr.svojí vizitku,že ať raději volám jemu :think: .I jak jsem dostala MS tak jsem mu volala,kdy mám začít s pícháním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
20.6.11 13:28
přesně tak a na to že odešel z Fertimedu tak přeci musel vědět že tělo ženy nemůže počkat až do pondělí protože tam jeli pořád skrz i v so.a neděli pak se nemuselo stát to co se stalo :cert:
Katka1311 píše:
Já byla zklamaná z toho,že tam nejsou víkendy.Orchidejce nemudelo prasknout vajucho a já mohla mít ET až v sobotu.On říkal,že je ochoten tam přijet i o víkendu ale,že se mu to zatím nevyplatí :nevim: Je fakt pravda,že aby mu ty ženské tam vydržely.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
20.6.11 13:28
Kati,prave a to zrovna je tak vzdycky,kdyz clovek musi byt v klidu,tak se neco po… a je nervni,ale budu se snazit,snad to za ty nervy pak bude stat za to.
Ach jo.
Jinak souhlasim s tim,ze je to na nej fakt zahul,je tam sam,pacienti jsou taky nervozni… no nevim,jak to bude dal. Jsem zvedava,kdy ta prijde ten druhy doktor.
Cinestar :lol: to je fakt dobry :lol:
Katka1311 píše:
Agy chápu tvoje nervy ale snaž se být v klidu,potřebuješ to!!!!
Ahoj Ivuli :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
20.6.11 13:30

Ivuli,to čekání je hrůza :zed: .Myslím na ty //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
20.6.11 13:32
To jsem asi udělala chybu,že jsem mu v ten pátek nevolala přímo,ach jo :zed: :think: Už sestram volat nikdy nebudu.
Katka1311 píše:
Agy,mě dal dr.svojí vizitku,že ať raději volám jemu :think: .I jak jsem dostala MS tak jsem mu volala,kdy mám začít s pícháním?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
20.6.11 13:33

Ale i ty sestry tam mají toho dost.Mělo by tam být více doktorů a on jako vedoucí lékař :think: .
Cinestar mě jenom tak napadl :mrgreen: ale je to výztižné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
20.6.11 13:34

Kati,a kdy ses rozhodla testovat? Nebo,kdy máš dle dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
20.6.11 13:34

Agy a máš číslo na něj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
20.6.11 13:36

Dle dr.mám testovat 1.7.což mám i krev.Ale budu testovat určo dříve.Možná o víkendu a nebo v pondělí :nevim: .V sobotu mám náš syn narozky,tak že bych zkusila?Ale to je ještě brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
20.6.11 13:37
Kati,mám.Vyžebrala jsem ho kdysi od sestry.Já koza jsem mu nevolala,bo sem si myslela,že má v pátek šrumec,tak jsem volala sestře.Myslela jsem si,že má stejné instrukce.To je tak,jak člověk myslí :zed:
Katka1311 píše:
Agy a máš číslo na něj?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí