Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Agy chápu tvoje nervy ale snaž se být v klidu,potřebuješ to!!!!
Ahoj Ivuli ![]()
Ahoj Káťo,no koukám dobrá hláška o tom Cinestáru,fakt dobrýýý
jenom aby se na to fakt za chvíli nevykašlali a neodešli někam jinam,tohle přeci není pro jednoho doktora,vždyť už to takhle táhne od ledna a do toho ještě dělá i ty laparky ![]()
ivulik123 píše:
Agy tak to ti teda fakt nezávidím,to ti taky mohl říct dřív,a je jasné že sestra ti řekne to co má třeba předepsáno a nebude riskovat a říkat co by ti mohlo uškodit,a teď aby jsi se chuděro nervovala aby se to stihlo,tak držím palce oni v EF končí ke konci června?
Já byla zklamaná z toho,že tam nejsou víkendy.Orchidejce nemudelo prasknout vajucho a já mohla mít ET až v sobotu.On říkal,že je ochoten tam přijet i o víkendu ale,že se mu to zatím nevyplatí
Je fakt pravda,že aby mu ty ženské tam vydržely.
Agy,mě dal dr.svojí vizitku,že ať raději volám jemu
.I jak jsem dostala MS tak jsem mu volala,kdy mám začít s pícháním?
Katka1311 píše:
Já byla zklamaná z toho,že tam nejsou víkendy.Orchidejce nemudelo prasknout vajucho a já mohla mít ET až v sobotu.On říkal,že je ochoten tam přijet i o víkendu ale,že se mu to zatím nevyplatíJe fakt pravda,že aby mu ty ženské tam vydržely.
Katka1311 píše:
Agy chápu tvoje nervy ale snaž se být v klidu,potřebuješ to!!!!
Ahoj Ivuli
Katka1311 píše:
Agy,mě dal dr.svojí vizitku,že ať raději volám jemu.I jak jsem dostala MS tak jsem mu volala,kdy mám začít s pícháním?
Ale i ty sestry tam mají toho dost.Mělo by tam být více doktorů a on jako vedoucí lékař
.
Cinestar mě jenom tak napadl
ale je to výztižné.
Dle dr.mám testovat 1.7.což mám i krev.Ale budu testovat určo dříve.Možná o víkendu a nebo v pondělí
.V sobotu mám náš syn narozky,tak že bych zkusila?Ale to je ještě brzy.
Katka1311 píše:
Agy a máš číslo na něj?