Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ajak píše:
děkuji Katuško zítra dám vědět
Tak já dnes navštívila toho léčitele a dostala jsem seznam bylinek, které budu užívat a kontakt na pána, který mi pošle med s mateří kašičkou.
Tak jsem zvědavá, co to se mnou udělá, prý taky budu kupovat o číslo větší podprdu
![]()
LENI taky si prý budu kupovat podprdu
a taky měl intimní otázky???
![]()
JINAK DOBRE RANKO
![]()
KATI ty už budeš zítra 10DPO,to už mužeš začít testovat desítkovým
,já jse testomaniačka,takže já bych už testila ![]()
LENI tu podprdu bude kupovat samozřejmě větší
![]()
Dobré ránko!! ![]()
Orchidejko, ano!! Ptal se mě na všechno!! Na menzes, jak dloho trvá, jakou má intenzitu, zda je cyklus pravidelný, pak na sexík, jak často ho provozujem, pak na ty prsa, to podrobně, chtěl vědět, zda mě třeba v obdomí menzes nebolí, zda je nemám nateklé a citlivé a pak na velikost
No a nakonec z něho vylezlo, že po měsíci užívání bylinek se začnu cítit těhotně, že se mi prsa zvětší, budu mít silnější a delší menstruaci, ale nesmí být nic bolestivější! Jinak mám hned přijít.
Pak mě poučil o tom, že nemá být sex jen v době ovulace, pokud ji sleduji, že kolem 30% žen otěhu právě mimo ovulku!!! ![]()
No a po užívání bylinek prý otěhu do 3 měsíců přes 20% žen a dalších 60% do půl roku, nebo tak nějak, už si to přesně nepamatuji. Těch informací mi řekl tolik, že jsem musela celkem namáhat mozek, abych si to zapamatovala. ![]()
Dobré ráno děvčata.Orchidejko já už testila včera,manža se hodně zlobil,že to dělám ještě brzy.Testila jsem desítkovým a nebyl tam Pregnyl ani těhu čárka.Tak asi na těhu bylo ještě brzy
.
LENI jooooo
![]()
KATI včera si byla 8DPO,to je nemožné mit // ale 10,11DPO už muže být dušík,já měla 10DPO dušika
,tys už neměla pregnyl??? a kolik jednotek si dostala???
,kruci tak to mi se těch 5000j drží tak dlouho??
,dneska jedem odvést naše k autobusu,páč jedou do chorvatska,a vezem je k tescu,tak si ještě krabičku koupím,jestli je už uplně fuč
,nebo jestli jsem těhu??
,haha vtip týdne
![]()
dneska jsme dopadli ták,že oni se se semnou stále posunovali,až jsem já skončila na manželově pulce postele a oni okupovali mou
![]()
Orchidejko,neměla jsem nic ani dušíka tak ani Pregnyl.Měla jsem 10 000j.Tak asi až tu neděli testnu,páč manža mi je schová
.
ahoj holky
![]()
Katko, ještě je moc brzy, ale chápu tě, taky bych to s tím testováním nevydržela ![]()
Orchidejko, ti jsou krásní a je jasné, že se chtějí tulit, tak tě posouvají ![]()
za hodinku vyrážím směr EF, snad mi už vyndají stehy…ale byl to boj, rozhodnout se, co si vzít na sebe, páč nevím, jestli mě dr. Jaroš nepožene na kozu na ultrazvuk, ale na druhou stranu budu muset ukázat pupek na ty stehy, už teď se stydím ![]()
Katka1311 píše:
Orchidejko,neměla jsem nic ani dušíka tak ani Pregnyl.Měla jsem 10 000j.Tak asi až tu neděli testnu,páč manža mi je schová.
MARTI stehy ti vytáhne sestřička,tak hlavně si neber šaty
raději sukni a triko,
![]()
Orchidejko,
já si beru takové delší halenkošaty a pod ně legíny, takže ty šaty zvednout můžu a zároveň můžu kdyžtak u dr. sundat legíny a jít na kozu ![]()
ale dík za info ![]()