Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Žaneta66 Tak už zůstal jen jeden bojovníček, ve stádiu blastocysty, transfer zítra ráno… To jsou nervy…
Tak super, doufám, že to bude pořádný bojovník, držím palečky a moc, budu myslet na Tebe zítra
![]()
@Ledge tak to nevim ja jsem byla objednana a cekala jsem jen asi pet minut
Tak holky 10.10 jdu na prvni ultrazvuk pred dalsim Ket jak jste na tom vy
@tojemaras Tak to nejsu já. Musela jsem se teda podívat, jestli jsem zas někam „nevlezla“ a nezapomněla na to, ale členem skupiny nejsem.
@hanule24 Asi mám na to smolíka. Nedávno tam přijel nějaký pár z Polska a ti byli u doktora celou hodinu, takže jsem zase čekala
Ale dneska na transfer pohodička, byla jsem jediná a čekala jsem asi jen 10 minut, protože tam byla jen jedna sestřička. Držím palce, ať je UZ v pořádku a hlavně ať se KET zdaří.
@Ledge Ahaaa, tak promiiin ![]()
Holky, když jste vysadily crinone gel, kdy vám přišla MS? já měla poslední v pondělí a furt nic
Holky, máte za sebou imunologické a genetické vyšetření? mně říkala známá, že v EF se dělají jen nějaké základní imunolgoické a že to nestačí, ted jsem ale četla, že by to už mohli dělat kompletní nevíte někdo? a platily jste něco? a na genetiku se chodí k MUDr. Všetičkovi že, tam se nic neplatí že? a dělali vám testy na AMH hormon? To je hormon, který poví, kolik a jak máte kvalitní vajíčka vůbec, podle toho by se měly vybrat hormony a nařídit protokol, ale mně to nebrali a řekli mi, že to nedělají všem.
@tojemaras V pohodě, jen mi to trochu zamotalo hlavu
Crinone gel jsem neměla, tak netuším.
@Ledge Jo, byla tam jedna paní a úplně to samé co ty
Tak jsem myslela, že to jsi ty ![]()