CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1024
12.12.16 07:46

@hanule24 a co genetika a imunologie? to máš v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
12.12.16 09:30

@tojemaras na genetiku me poslal az ted a jeste na hematologii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
12.12.16 09:41

@hanule24 aha nj, tak třeba se na té genetice něco zjistí… ono bohužel v EF posílají až po 2. IVF…někde hned, ale někde ne no, bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
12.12.16 16:59

@tojemaras jo tolik penez v jejich kapse. My uz psychicky zdeptani kvuli patratu a oni mi davaji stejne prasky a ani neudělají testy. Hlavne ze maji prachy. No příští rok nasetrime a jdeme do Brna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
12.12.16 18:59

@hanule24 @tojemaras Jsem zvědavá, kam pošlou mně. Na genetiku jsem šla hned, i když výsledky byly cca 10 dní po prvním transferu. Ale věděla jsem, že u mně je vše ok (genetiku mi dělali před lety, když jsem potratila). Ale víc nic. Proto to cítím úplně stejně a popravdě, jestli mně teď doktor pošle na nějaké další vyšetření, asi nebudu ta tichá paní, která jen přikyvuje a občas se na něco zeptá. Teď bude má otázka velmi hlasitá: Proč až teď, když už jsme bez peněz?
Jsem z toho všeho tak roztrpčená… A to jsem nedošla tak daleko jako vy. Neumím si představit, že bych po 6 nebo více týdnech těšení se najednou zase o vše přišla. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
13.12.16 07:57

@hanule24 to chapu no… to je na tom blbé právě, já si aspon imunologii vydupala po 1. neúspěšném IVF…už něco zjistili ale jen něco málo, nějaké protilátky, ale neví se, jestli to má velký vliv nebo ne… @Ledge Pan doktor mi to vysvětloval, proč neposílají hned, určitě se ho zeptej, taky ti to hezky vysvětlí… na imunologii totiž z 99 % nikomu nic nezjistí a na genetice taky ne, pokud nebyl už nějaký potrat nebo v rodině nějaký potrat nebo vada genetická atd… navíc, pokud by to udělal hned, prej by mu chodili kontroly z pojištoven, genetika se prý smí dělat až po 2 neúspěšných IVF:..jinak ji pojištovna neproplatí… a pokud to někde dělaj dřív, tak pak prej budou mít problémy a říkal mi doktor, že pak chodí kontroly a když zjistí, že doktor poslal na genetiku dřív než po 2 neúspěšných IVF a není vysoký věk ani žádné genetické vady v rodině nebo potraty, tak to pojištovna požaduje zpátky ty peníze po doktorech… takže to platí pak doktoři ta vyšetření a jsou to desetitisíce… tak nějak mi to doktor vysvětlil no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
13.12.16 09:35

@tojemaras pan doktor to vždycky všechno pěkně vysvětlí, to on umí :lol: ale co, jsou to vaše peníze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
13.12.16 10:45

@Campari1 jj mně to nevadí, já jsem chtěla imunologii a tak mi ji udělali… Člověk se musí informovat.. no a docela ho chápu..jestli by měl vracet pojišťovně a hradit desetitisíce za jednoho pacienta jen za vyšetření, tak se nedivím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
13.12.16 10:52

@tojemaras jj radši ty desetitisíce vytáhne z pacienta za ivf :mrgreen: já chápu, že nemůže každého z fleku posílat na genetiku, ale zase čekat, až proběhne druhé neúspěšné ivf je taky na prd :think: dlouho tady nebyla žádná těhotná, furt samý neúspěch tady na diskusi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
13.12.16 10:58

@Campari1 jo, ale musíš si uvědomit, že ne všechny holky chodí hned na net, když jdou na IVF, kor když jim to vyjde, tak určitě nevyhledávají takové infomrace o centrech atd, ale spíš už vyhledávají jiné diskuze… a většina z nich na net vůbec nechodí s takovýma věcma… ja myslím, že mají stejnou úspěšnost jako všude jinde, kdyby ne, asi by jim taky přišly kontroly nějaké atd… na genetiku by neměl důvod proč posílat… když nejsou potraty a problémy v rodině genetické…vem si kolik ta vyšetření stojí a třeba zjistí se něco jen u 1 páru z 99… pak chápu, že to moc nechtějí dělat a zdržovat se tím… a jasně, je to business…ale tak tomu je v každém car…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
13.12.16 11:00

@Campari1 já jsem na jedné FB skupině o IVF…když jsem byla já na IVF, bylo nás asi šest a každá z jiného car…nevyšlo to ani jedné… a jen asi dvě z nás měly imuno a genetiku…dělají to opravu jen někde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
13.12.16 11:05

@tojemaras jj ne všechny chodí na net, to je jasné, že když se zadaří, tak pak řeší spíš těhotenské problémy v jiné diskusi 8) akorát mi tedy připadá tahle diskuse prostě smutná no :think: víš, nás je 8 kamarádek, které jsme se poznaly v EF, stýkáme se už několik let a jenom já jediná mám díky EF dítě!! a kamarádka, které dr doporučoval darovaná vajíčka po 3 neúspěšných ivf u nich, má taky dvě děti - ze svých vajíček a na první pokus (druhé dítě má nakonec přirozeně), stačilo odejít jinam :) ale já ti to neberu, zůstaň tam, pan doktor je sympaťák, snad se ti tam miminko podaří :)
a ohledně „stejné úspěšnosti“ ivf center - zase kec, není to všude stejné, navíc, proč by do soukromého podniku měla chodit nějaká kontrola a řešit úspěšnost? to je spíš ukazatel, který přitáhne/odradí další klienty :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.16 11:08

@Campari1 souhlasím, odešla jsem do Olomouce.

• Citovat
  • Upravit
4472
13.12.16 11:08

@Campari1 taky si myslím, že tu dlouho není žádná těhu, je to škoda, nikdo nemá proti holkám tady nic, každá jsme tady chtěli dosáhnout stejného výsledku a žádná z nás určitě není milionářka, aby podporovala p. Jaroše, prostě je to jen dobře placená práce nic víc, ale taková je doba, všechny jsme braly určitě od mladých let antikoncepci atd. a tady jsou následky, prostě je to hra s lidskými osudy a buď to vyjde nebo ne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
13.12.16 11:09
@Anonymní píše:
@Campari1 souhlasím, odešla jsem do Olomouce.
:mrgreen: Já přešla k adopci :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital