CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
627
6.6.16 14:52

Ahoj holky já chodila do Ostravy do gyncentra ale jen na inseminaci. Ale nelíbilo se mi tam a ani jsem se tam necítila dobře tak jsem odešla do Eurofertilu a jsem tam moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.7.16 19:57

Ahojte holky, jelikož i já jsem navštěvovala Eurofertil, mám potřebu napsat svůj osobní názor pro případné nové klientky, které se rozhodují ve výběru. Eurofertil jsem navštěvovala cca 10 měsíců. Pan doktor Jaroš začal tou nejjednodušší cestou a to bylo IUI. Ovšem u mne bez úspěchu. Dnes jsem po úspěšném IVF a příští týden bych měla být čerstvou majitelkou těhotenské průkazky. Pan doktor je vstřícný, navrhne řešení, dá se s ním domluvit, nic nikomu nenutí a je to typický chlap-uvedu příklad:já jsem klasicky jako žena řešila vše dopředu a on s typicky mužským klidem pronesl:„teď to neřešme.“A čas vše ukázal tak, že měl vždy pravdu :lol: Co se čekání týče, tak se holt stávalo, že jsem v čekárně(která je od slova čekat a pan doktor není bůh ani kouzelník)strávila delší dobu, ale tak nějak jsem s tím počítala a vzala si s sebou učení. Je normální, že každý klient potřebuje individuální přístup a tak někdo je u pana doktora 10 minut a někdo půl hodiny:-).Sestřičky jsou taky fajn a tak za mne dávám palec nahoru a doporučuji navštívit toto CAR. A jako bonus jsem viděla párkrát hezký úsměv pana doktora :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
9.7.16 21:18
:mrgreen:
@virgo1 píše:
Ahojte holky, jelikož i já jsem navštěvovala Eurofertil, mám potřebu napsat svůj osobní názor pro případné nové klientky, které se rozhodují ve výběru. Eurofertil jsem navštěvovala cca 10 měsíců. Pan doktor Jaroš začal tou nejjednodušší cestou a to bylo IUI. Ovšem u mne bez úspěchu. Dnes jsem po úspěšném IVF a příští týden bych měla být čerstvou majitelkou těhotenské průkazky. Pan doktor je vstřícný, navrhne řešení, dá se s ním domluvit, nic nikomu nenutí a je to typický chlap-uvedu příklad:já jsem klasicky jako žena řešila vše dopředu a on s typicky mužským klidem pronesl:„teď to neřešme.“A čas vše ukázal tak, že měl vždy pravdu :lol: Co se čekání týče, tak se holt stávalo, že jsem v čekárně(která je od slova čekat a pan doktor není bůh ani kouzelník)strávila delší dobu, ale tak nějak jsem s tím počítala a vzala si s sebou učení. Je normální, že každý klient potřebuje individuální přístup a tak někdo je u pana doktora 10 minut a někdo půl hodiny:-).Sestřičky jsou taky fajn a tak za mne dávám palec nahoru a doporučuji navštívit toto CAR. A jako bonus jsem viděla párkrát hezký úsměv pana doktora :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
11.7.16 07:51

@virgo1 Taky jsem spokojená, teďka tam budou dva doktoři, tak už nebude to čekání tak dlouhé, a pokud jsem správně pochopila, tak i nové sestřičky. Uvidíme, já jdu teďka na kontrolu za týden a snad půjdem konečně už na stimulaci do IVF :) Jinak gratuluji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
11.7.16 07:59

@tojemaras jo budou tam dva doktoři ale ten druhý bude doktor Lachcina který předtím pracoval v gyncentru a plno lidí k vůli jeho neochoty odešlo. Já zůstávám u pana doktora Jaroše i kdybych měla čekat dvě hodiny než mě vezme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
11.7.16 08:03

@hanule24 aha, tak jaroš taky pracoval v gyncentru kdysi… a někdo psal, že právě ten doktor druhý, co tam bude, že je super, tak nevím, uvidíme. Tak čekat už se tam nebude, už to budou stíhat líp, to mě ujišťoval i MUDr. Kudělka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
11.7.16 08:44

@hanule24 Uz chodite do noveho, nebo jeste do puvodniho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
11.7.16 08:49

@Evenka ještě jsem byla ve starém ale nevím jestli po dovolené už budou v novém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
11.7.16 09:06

@hanule24 Hani a do kdy maji dovcu? Mam hromadu leku, tak jim to chci odvezt, urcite to vyuziji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
11.7.16 09:48

@Evenka Evi sestry už tam jsou odedneska jen doktor tam bude až příští týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
14.7.16 14:48

Ahojky holcinky, jak se dari? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
15.7.16 09:25

@Evenka ahoj Evi špatně já o miminko přišla ve 4tydnu. Ale máme ještě jedno zamrazene takže naděje tam je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
15.7.16 10:31

@hanule24 Jejda Hani, to je mi moc moc lito. Vim jake to je, ja vloni prisla o mimi v 10.tydnu. Ale holky tvrdohlave se nevzdaji! Miminko na tebe ceka, tak jako si pockalo na me. :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
15.7.16 10:43

@Evenka jo Evi máme posledního v mrazáku a tak si zajedu pro něho a teď už se to povede a miminko zabojuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
15.7.16 13:03

@hanule24 Urcite, ja ti budu drzet vsechno co mam. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie