CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4472
12.5.16 18:39

@mische jů už tebe si pamatují s diskuzí :mrgreen: tak gratulace a veliká :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
14.5.16 15:30

@tojemaras neprisli, ani nevysetrovali… teda kdyz pominu slova Dr. Jarose od stolu, ze mam PCO… nemam, on to ale poznal pouhym okem. Ovulaci mi nejspis nahodil Closilbegyt brany pri IUI. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
14.5.16 18:12
@ezvědavka píše:
@Žaneta66 jo a myslím, že nikdy není pozdě! :-)..teď tam byla paní co má 49…vypadala skvěle! :-)…takže :pankac: :pankac: :pankac:

Devcatka, to byla zrejme rec o mne. Dekuji za kompliment. :mrgreen: A jsem tehotna! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
16.5.16 16:22

Dnes dali na FB stránky nové ultrazvuky NĚKOLIKA miminek a jsou tam i datumy, takže pořád mají nové a nové děťátka :) :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
16.5.16 18:07

@tojemaras To první zprava je naše mimi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
17.5.16 07:52

@Evenka jupíííí gratulujiiiiiii :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
17.5.16 08:20

@tojemaras Dekuji. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
22.5.16 09:47

Zdravím děvčata po delší době jsem si všimla, že je EF přestěhovaný někde do Vítkovic, doufám, že to tam bude pěkné a bude se dařit více :lol: :hug:, ale asi to víte Ty co tam chodíte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
23.5.16 08:00

@Žaneta66 Budou se stěhovat až v červenci a přibude nový doktor, tak snad už to tam bude lepší a budou se lépe věnovat pacientkám a budou mít čas na všechno atd :) a třeba budou i o víkendu, kdoví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
24.5.16 19:03

Eurofertil

Ahojky holky, jake mate zkusenosti s IUI v Eurofertilu? Ma tam vubec cenu jit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
24.5.16 21:05

@Nela12 já byl pokaždé v cyklu 2 x a nic, dohromady 6 pokusů a 2 IVF a také nic, ale každá jsme jiná a zkusit se má vše, hlavně je to nejmenší zlo jak pro tělo tak pro peněženku, vyzkoušej a je :lol:, možná se zadaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
24.5.16 22:37

Eurofertil

Žanet a ješti jsi pořád v Eurofertilu nebo jsi změnila CAR? A jaký máš názor dr. Jaroše? jsou tady různé recenze na pana dokrora. Bylo mi doporučeno Brno Repromeda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
24.5.16 22:37

Eurofertil

Žanet a ješti jsi pořád v Eurofertilu nebo jsi změnila CAR? A jaký máš názor dr. Jaroše? jsou tady různé recenze na pana dokrora. Bylo mi doporučeno Brno Repromeda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
24.5.16 23:27

@Nela12 ahojky nejsem tam, my to přestali řešit, máme požádáno o adopci nebo PP, vzdali jsme to a p, Jaroš nevím zvláštní pocit, spíše je to jen o penězích, vím snaží se každé z nás pomoci to ano, ale vím není to jednoduché a každé to nevyjde tak jak spoustu holek psalo, těm které to vyjde je super a naopak, my to vzdali a máme pořád 2 mražáčky, ale je to podle toho jak to cítíme my, ne ostatní a tohle je jen a jen můj názor nechci tě odradit, vyzkoušeli jsme co se dalo, a stálo nás to 60 tis cca :think:, ale já už mám doma velikého kluka, možná kdybychom byli bezdětní asi bychom vyzkoušeli jiný car buď Olomouc nebo Brno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
25.5.16 08:20

Eurofertil

Moc děkuji za tvůj názor. No my se pokoušíme asi 1,5 a zatím nic. Musela jsme snažení přerušit asi na půl roku - jelikož hormony mi udělaly velmi špatně. V Eurofertilu bych chtěla zkusit inseminaci a na IVF jít jinam. HLavně bych na IVF chtěla CAR, který mi udělá co nejvíce vyšetření a pak se půjde na IVF a ne „hokus pokus“, jelikož když už člověk má do sebe cpát hormony, tak ať aspoň je výsledek. Přeji hodně štěstí - člověk nikdy neví :-) mám známé, kteří se pokoušeli o první 10 let a pořád nic a pak se rozhodli pro adopci a ejhle - ukázaly se dva proužky :-) opravdu si myslím, že je to hodně o psychice, ale chápu, že je to těžké - říkám si u sebe - hlavně " to chce klid" :-) A může se ještě zeptat jaký máš názor na dr. Jaroše - co se týče jeho chování? mám známou, která k němu chodila a měl nemístné poznámky k jejich špatnému spermiogramu - ne moc povzbuzující řeči :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí