CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1024
18.4.16 15:41

@opickaaa jo, aspoň zjistíme, co se v Brně dělá třeba jinak než v Ostravě. A je lepší mít někoho, kdo to chápe, příteli jsem dnes řekla, že na další IUI už nechci, kvůli nervům a tak, že to za to nestojí prostě, když máme jen 5 % šanci, ale on to nechápe vůbec, že jsem z toho ve stresu, vyjde to, nevyjde to atd…Tak radši půjdu hned do IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
18.4.16 15:45
@tojemaras píše:
@opickaaa jo, aspoň zjistíme, co se v Brně dělá třeba jinak než v Ostravě. A je lepší mít někoho, kdo to chápe, příteli jsem dnes řekla, že na další IUI už nechci, kvůli nervům a tak, že to za to nestojí prostě, když máme jen 5 % šanci, ale on to nechápe vůbec, že jsem z toho ve stresu, vyjde to, nevyjde to atd…Tak radši půjdu hned do IVF

No nejhorší jsou na tom ty peníze, já jsem jinak taky úplně v pohodě a moc to neprožívám…říkám si, že jednou to snad musí vyjít…ale ty finance no:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
18.4.16 16:29

@opickaaa ja se právě bojím, že to nevyjde vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
20.4.16 21:30

Ahoj holky prosim vas muzete mi pomoct? Dneska jsem dostala nejaky Cetrotide pry aby nedoslo k ovulaci, ale ja jsem se divala na netu a tomto leku toho moc neni mate s tim nekdo zkusenosti? Pry to nici kvalitu vajicek jsem se docetla…:((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
21.4.16 07:01
@petullaa píše:
Ahoj holky prosim vas muzete mi pomoct? Dneska jsem dostala nejaky Cetrotide pry aby nedoslo k ovulaci, ale ja jsem se divala na netu a tomto leku toho moc neni mate s tim nekdo zkusenosti? Pry to nici kvalitu vajicek jsem se docetla…:((((

Ahoj, já ho taky brala, myslím, že se to píchá tři dny, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
25.4.16 13:56

Pokud někdo neví ještě, tak hlásím, že se Eurofertil bude stěhovat do Vítkovic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
25.4.16 13:57

@opickaaa už vim z čeho to píchání atd… cysty na obou stranách :( zase si zažívám to co celý uplynulý rok před operací :( bolest celého boku až nahoru nad ledviny, fakt paráda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
25.4.16 13:58
@tojemaras píše:
@opickaaa už vim z čeho to píchání atd… cysty na obou stranách :( zase si zažívám to co celý uplynulý rok před operací :( bolest celého boku až nahoru nad ledviny, fakt paráda :(

Tak to mě moc mrzí, držím palce, ať se to spraví!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
25.4.16 14:02

@opickaaa no jestli neodejdou s MS tak opět další operace… Snad odejdou nebo se povede mimi… co zrobím, jsou horší věci no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
30.4.16 10:57

Ahoj holky, hledam blondatou Sarku, ktera byla se mnou v pondeli na OPU a vcera na UZ…je tady prosiiim:)))
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
30.4.16 10:57

Jo a je z Hlucina:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1997
3.5.16 11:00

Ahoj děvčata, chci se zeptat, je tady v poslední době nějaká těhotná? Někdo komu Eurofertil dopomohl k vytouženému štěstí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
3.5.16 11:49

@Štěpánka88 jestli jsi na facebooku tak mrkni tam, dávají tam pravidelně fotky narozených mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1997
3.5.16 12:06

@tojemaras spíš to myslím tak jestli tu je někdo komu teď vyšlo IVF. Zajímá mě spíše spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
3.5.16 13:33

@Štěpánka88 jj chapu no, já ti povím za pár měsíců :D nam vyjde IVF na červen/červenec… a kam jsi chodila poprvé do CAR? a co je u Vás za problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí