Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@opickaaa jo, aspoň zjistíme, co se v Brně dělá třeba jinak než v Ostravě. A je lepší mít někoho, kdo to chápe, příteli jsem dnes řekla, že na další IUI už nechci, kvůli nervům a tak, že to za to nestojí prostě, když máme jen 5 % šanci, ale on to nechápe vůbec, že jsem z toho ve stresu, vyjde to, nevyjde to atd…Tak radši půjdu hned do IVF
@tojemaras píše:
@opickaaa jo, aspoň zjistíme, co se v Brně dělá třeba jinak než v Ostravě. A je lepší mít někoho, kdo to chápe, příteli jsem dnes řekla, že na další IUI už nechci, kvůli nervům a tak, že to za to nestojí prostě, když máme jen 5 % šanci, ale on to nechápe vůbec, že jsem z toho ve stresu, vyjde to, nevyjde to atd…Tak radši půjdu hned do IVF
No nejhorší jsou na tom ty peníze, já jsem jinak taky úplně v pohodě a moc to neprožívám…říkám si, že jednou to snad musí vyjít…ale ty finance no:-(
Ahoj holky prosim vas muzete mi pomoct? Dneska jsem dostala nejaky Cetrotide pry aby nedoslo k ovulaci, ale ja jsem se divala na netu a tomto leku toho moc neni mate s tim nekdo zkusenosti? Pry to nici kvalitu vajicek jsem se docetla…:((((
@petullaa píše:
Ahoj holky prosim vas muzete mi pomoct? Dneska jsem dostala nejaky Cetrotide pry aby nedoslo k ovulaci, ale ja jsem se divala na netu a tomto leku toho moc neni mate s tim nekdo zkusenosti? Pry to nici kvalitu vajicek jsem se docetla…:((((
Ahoj, já ho taky brala, myslím, že se to píchá tři dny, že?
Pokud někdo neví ještě, tak hlásím, že se Eurofertil bude stěhovat do Vítkovic ![]()
@opickaaa už vim z čeho to píchání atd… cysty na obou stranách
zase si zažívám to co celý uplynulý rok před operací
bolest celého boku až nahoru nad ledviny, fakt paráda ![]()
@tojemaras píše:
@opickaaa už vim z čeho to píchání atd… cysty na obou stranáchzase si zažívám to co celý uplynulý rok před operací
bolest celého boku až nahoru nad ledviny, fakt paráda
Tak to mě moc mrzí, držím palce, ať se to spraví!
@opickaaa no jestli neodejdou s MS tak opět další operace… Snad odejdou nebo se povede mimi… co zrobím, jsou horší věci no
Ahoj holky, hledam blondatou Sarku, ktera byla se mnou v pondeli na OPU a vcera na UZ…je tady prosiiim:)))
![]()
Ahoj děvčata, chci se zeptat, je tady v poslední době nějaká těhotná? Někdo komu Eurofertil dopomohl k vytouženému štěstí?
@Štěpánka88 jestli jsi na facebooku tak mrkni tam, dávají tam pravidelně fotky narozených mimi
@tojemaras spíš to myslím tak jestli tu je někdo komu teď vyšlo IVF. Zajímá mě spíše spokojenost.
@Štěpánka88 jj chapu no, já ti povím za pár měsíců
nam vyjde IVF na červen/červenec… a kam jsi chodila poprvé do CAR? a co je u Vás za problém?