Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tojemaras píše:
@opickaaa Aha, a to schválení od pojišťovny se stihne jo? Teď beru clostík, ale na IUI si mám donést pregnyl, to mi píchnou při IUI?
Já řekla dopředu, že už chci jít na IVF, tak by to měl doktor stihnout, ale je pravda, že jsem šla na IUI, pak jsem měla menstruaci a až při další jsem se začala stimulovat..ted si to uvědomuju, že jsem tam volala, že jsem dostala menstruaci a sestra, že doktor musí zažádat, tak nevím, proč to neudělal dříve. (prý proto, že bych mohla z IUI třeba otěhotnět), takže vlastně ten měsíc je asi prodleva. ten pregnyl mi píchla sestra, ano donesla jsem si svůj.
@opickaaa aha moc děkuju, no toho pregnylu mi předepsali tři, to nevím na co? ![]()
I z IUI, ktere hradi pojistovna ma lekar nejake finance, takze proto i to IUI devcata. Staci mrknout do vypisu uctu pojistence u vasi pojistovny.
i ja byla prekvapena, kdyz jsem si platila hormony navic pro stimulaci, ze pry je pojistovna neplati vubec a bylo to trochu jinak.
Ahoj holky dneska jsem byla pro leky v EF doktor mi dal Merional, mate s tim nektera zkusenosti? ma to nejake vedlejsi ucinky? nebo nejake dobre ucinky? ![]()
Opět dotaz - můžu jít po IUI do práce? Zítra jdem na ultrazvuk a uvidí se, ale mám v plánu jít pak hend do práce
@tojemaras píše:
Opět dotaz - můžu jít po IUI do práce? Zítra jdem na ultrazvuk a uvidí se, ale mám v plánu jít pak hend do práce
Jasně, že jo, je to otázka minuty…vůbec to nebolí, ani nebudeš vědět, že jsi někde byla:-)
@tojemaras píše:
@opickaaa aha moc děkuju, no toho pregnylu mi předepsali tři, to nevím na co?
Asi pro příště, jinak taky nevím proč, dle mě se píchá jeden.
@opickaaa no to je hezké, ale já nechci jít na IUI třikrát
to je dobré no… To mi mohl říct
@tojemaras píše:
@opickaaa no to je hezké, ale já nechci jít na IUI třikrátto je dobré no… To mi mohl říct
Jinak opravdu nevím a na kolik IUI jste se domlouvali?
@opickaaa no na jednom, jako neřekli jsme konkrétně kolik, já jen řekla, že bych chtěla zkusit i IUI… ale neřekla jsem, že všechny pokusy nebo tak, chtěla jsem to zkusit jen jednou a pak hned IVF… tak uvidíme no, co on jako zamýšlí
@tojemaras píše:
@opickaaa no na jednom, jako neřekli jsme konkrétně kolik, já jen řekla, že bych chtěla zkusit i IUI… ale neřekla jsem, že všechny pokusy nebo tak, chtěla jsem to zkusit jen jednou a pak hned IVF… tak uvidíme no, co on jako zamýšlí
Já jsem byla na dvou a to jsme se tak nějak dopředu domluvili, že 2-3 cykly zkusíme IUI, ale už po dvou jsme šli na IVF. Každopádně, já vždy dostala jen jeden pregnyl při inseminaci. jedině, že bys měla nějaké vyšší dávky, ale to asi ne:-) ty sestry i doktor jsou tam někdy zmatené. Kolikrát mi doktor napsal do karty, že mám něco brát, ale nedal mi recept, musela pak tisknout sestra. NEbo mi napsal doktor špatné dávkování, tak se ho musela sestra ptát. atd:-)
@opickaaa aha, já zatím brala clostík, ten jsem brala pět dní 1-0-1 - byla jsem u něj happy
nevím, zda to bylo tím ![]()
@tojemaras píše:
@opickaaa aha, já zatím brala clostík, ten jsem brala pět dní 1-0-1 - byla jsem u něj happynevím, zda to bylo tím
Jo, to jsme měli stejné dávkování..
@petullaa ahojky taky beru merional ale vedlejsi uvinky ti nereknu. Beru to teprve druhy den. I kdyz celkem velkou davku, mam to 3× denne ![]()