CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80
5.4.16 13:45

@PipetkaJ
přesně taaak :-/ je to fakt mrzutééé :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
5.4.16 13:47

@tojemaras
Po IUI se doporučuje naprosto vše normálně…ono v podstatě je to jako po sexu! :-D…jen trochu naruby! :-) Takže se určitě neomezovat v ničem :-)
Možná si myslím, že hlídat dítko, je právě lepšííí…člověk příjde na jiné myšlenky!.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
5.4.16 14:23

@ezvědavka Oki moc děkuji :) ja totiž někde četla, že si někdo bral dokonce dovolenou, aby mohl ležet, tak jsem si říkala, jestli je to tak horké nebo ne :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
5.4.16 18:18

@tojemaras
je mi to jasné, jen by bylo fajn, kdyby posuzovali každý případ zvlášť, pač něco jiného je, když žena neovuluje, další když má chlap špatné spermio atd.. ale když je relativně vše v cajku, tak mě jedině napadá ta imunita… ináč ti držím pěsti ať spermulky udělají svou práci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
6.4.16 08:53

@tojemaras
Já myslím, že hlavní je být v pohodě:-)
Tak držím pěsti a´t to dopadne dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
6.4.16 09:07

@ezvědavka díky, ale nějak v IUI moc nedoufám :) prej jen 5 % šance při endometrioze…

@PipetkaJ jasnačka, u mě je taky vše v pohodě, teda mám endometriozu, ale vaječníky čisté, vejcovody čisté, tak doufám, že nám právě taky udělají imuno a tak… už mi navalil clostillbegyt, který jsem kdysi jednou měla a měla jsem špatné reakce - měla jsem moc velké folíky a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
6.4.16 09:53

Ahoj holky, jsem tady nová, ale taky chodím do Eurofertilu. Teď jsem po první neúspěšné IVF, předtím 2 IUI. Manžel má špatný spermio. Já jsem asi ok..ale chci se Vás holky zeptat. Já právě nevím, zda mám přirozeně ovulaci a zrají mi vajíčka, tak jak mají. Nikdy jsem nebyla v době ovulace u svého gynekologa a když jsem přišla do eurofert. tak mi doktor nasadil hned clostilbegyt, po něm jsem samozřejmě ovulovala. Holky chtěla jsem se tedy zeptat, chodili jste ke svému gynekologovi na pozorování v době ovulace? Protože, pokud bych měla přirozeně ovulaci a manželovi se zlepšil spermio (po dvou měsícíh po užívání fertilanu měl z 5 mil 14 ml, tak aspon trochu pokrok), mohla bych třeba přirozně otěhotnět. Díky moc. Jinak genetiku jsme před IVF měli, ale imuno ne. To si musím vyžádat nebo díky tomu, že manžel má špatný spermio, tak se nedělá? Nerada bych před druhým IVF něco podcenila, přece jen nás to stálo něco přes 30 tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
6.4.16 11:56

@opickaaa ahojky, já mám ovu v pořádku a přirozeně to stejně nejde :( nechci ti kazit šance, to vůbec… přitom spermio ok, vajíčka ok, průchodnost vejcovodů ok… jen ta mizerná endometrioza, ale ta by tam být už moc neměla, tak sama to nechápu, proč to nejde… A právě mám obavu, zda nemám v děloze protilátky proti partnerovým spermiím. Takže být Tebou, opravdu se na to poptám, já se taky poptám předtím, než půjdeme na IVF. Divím se, že vám dělali IUI, když má manžel špatný spermie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
6.4.16 12:05
@tojemaras píše:
@opickaaa ahojky, já mám ovu v pořádku a přirozeně to stejně nejde :( nechci ti kazit šance, to vůbec… přitom spermio ok, vajíčka ok, průchodnost vejcovodů ok… jen ta mizerná endometrioza, ale ta by tam být už moc neměla, tak sama to nechápu, proč to nejde… A právě mám obavu, zda nemám v děloze protilátky proti partnerovým spermiím. Takže být Tebou, opravdu se na to poptám, já se taky poptám předtím, než půjdeme na IVF. Divím se, že vám dělali IUI, když má manžel špatný spermie.

Doktor říkal, že to asi nevyjde, ale zase na druhou stranu říkal, že to pojištovna proplácí, tak můžeme zkusit dva cykly. říkala jsem si, že za to nic nedám:-)jen ten strávený čas tam, který je opravdu šílený…proto už ani IUI zkoušet nebudu, je to hrozně časově náročné a úspěšnost skoro žádná v našem případě. Na ty imuno testy se poptám, stejně tak jak zjistím, že ovulace je u mě bez stimulace v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
6.4.16 12:48

@opickaaa já mu říkala, že mám ovulaci vp ořádku a že clostillbegyt mi nesedl a on mi řekl, že nic jiného mi dát nemůže, že bych musela doplácet hodně peněz, že clostík mi stejně musí dát…ale ten čas tam - to je pravdda, děs, zítra jdu na krev a chlap na spermiogram - no to jsem zvědavá, jak dlouho tam ztvrdneme, naštěstí to mám hned u práce a šéf o tom ví…ale i tak no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
6.4.16 12:56
@tojemaras píše:
@opickaaa já mu říkala, že mám ovulaci vp ořádku a že clostillbegyt mi nesedl a on mi řekl, že nic jiného mi dát nemůže, že bych musela doplácet hodně peněz, že clostík mi stejně musí dát…ale ten čas tam - to je pravdda, děs, zítra jdu na krev a chlap na spermiogram - no to jsem zvědavá, jak dlouho tam ztvrdneme, naštěstí to mám hned u práce a šéf o tom ví…ale i tak no

Tak to máš výhodu, já pracuju sice v centru, ale i tak vždy tam čekám a 2 hodiny skoro normálně:-) nechápu moc jejich objednávácí systém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
6.4.16 13:11

@opickaaa já to taky nechápu :D ještě, že můj chlap pracuje na směny, jinak bysme tam asi chodit ani nemohli, protože by ho nemohli tak uvolnovat z práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
6.4.16 13:17
@tojemaras píše:
@opickaaa já to taky nechápu :D ještě, že můj chlap pracuje na směny, jinak bysme tam asi chodit ani nemohli, protože by ho nemohli tak uvolnovat z práce

To, že tam volám někdy i na 4×, o tom ani nemluvím:-) a to tam volám jednou za čas a to v urgentní situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
6.4.16 13:44

@opickaaa aha, já tam ještě nikdy nevolala, objednávat mě tam objednával přímo můj gynekolog a vyšlo to na poprvé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
6.4.16 13:49
@tojemaras píše:
@opickaaa aha, já tam ještě nikdy nevolala, objednávat mě tam objednával přímo můj gynekolog a vyšlo to na poprvé :D

Takže ty jsi ještě na IVF nebyla? Já už se připravuju na druhé a to jsem se dozvěděla dneska, že nic…dostala jsem týden po transferu už menstruaci, což jsem nečekala, ale už jsem věděla, že to nevyšlo po týdnu. Za týden jdu na konzultaci, co dál, kdy můžeme na další IVF. Manžel tak brzo nechce, ale já ano.jen nevím, zda je dobré jít tak brzo nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí