Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ezvědavka my stále čekáme na dopis z kraje ohledně adopce, jinak vše u nás při starém
neboj není nic ztraceno a kolik Ti zaváděli jen 1 nebo více?
@ezvědavka - mě utrogestan vždy zadržoval menzes.. vždy mi to dorazilo až po vysazení..tak do 3dnů. Ono to píšou i v příbal. letáku. Já měla na testu už ducha 8den po et moruly, blastocysty.. 6buň. embryo jsem měla prvního syna a na tesu 9den // a 11 den hcg 121. Ale je to fakt individuální, znám holky co měly 14den po et blastocysty / a těhu byly. Buď si skoč na krev..tam už to být musí ( jako samoplátce) nebo zkus ještě chvilku vydržet.. Držím ti pěsti!!! a plivu pro štěstí
@Žaneta66 Já jsem si říkala, že jsi to byla ty, co řešila tu adopci
..na dopis z kraje? Jakože už definitivní rozhodnutííí? Tý jo, ale to už je taky dlouho co to řešíte, že?…Co si člověk musí všechno projít, než se dostane k miminku! Ach jo ![]()
No, já pořád doufám, zaváděli jsme dvě, obě 100%…obavám se, že v případě obou, by se už něco vyklubalo ![]()
@Edita77 Děkuji za informace
…my právě minule to měli podobně na testu už byla čárka od 8 dne, ale 13.den mi začala slábnout a HCG bylo jen 10
…ale od 8. dne jsem špinila…měla jsem ovšem i jiné těh. testy.
Teď…dnes jen malinko špinění včera a úplně malinko dnes, ale test nic…tak pořád ještě doufám, že ta značka co mám doma je na prd
…zítra se k Mudr. nedostanu, ale v úterý ráno už jsi skočím, nebo mě z toho picne…
Ale děkuji za uklidnění, že je možné, že testy opravdu nefungují
…člověka to zase na chvíli nabudí ![]()
@ezvědavka tak u dvou by mělo něco už být, ale kdy jsi to dělala ten test dnes ráno? ale co vím pepino nic moc
, jestli máš na ráno ještě nějaký zkus udělat a dej vědět mám odpolední tak tu ráno budu a držím všechny palečky tvůj tvůj ať aspoň někdo konečně máš už mimiško
![]()
@Žaneta66
jo, jo dnes ráno :-/…mám ještě jeden, zkusím určitě ráno…brzy…ať se oklepu než budu muset do práce :-/..určitě dám vedět
..děkuji za podporu
…taky se mi zdá, že už tady dlouho nikdo nepsal o žádnem mimišku, že? ![]()
@ezvědavka no musíš to prolomit, jinak fakt nechápu co EF dělají
po dlouhé době by se to fakt hodilo
![]()
@Žaneta66…asi tak
..a vy se ještě snažíte?…nebo už jste tomu nechali volný průběh??
@ezvědavka nechci malovat certa na zed, ale asi bych uz na testu // cekala. Utros muze ms oddalovat, taky jsem to tak mela. Drzim pesti. Uz jsem dloooooouuuuho o mimisku z EF neslysela. ![]()
@ezvědavka my to už neřešíme do mých 40 máme ještě možnost pak už budu stará ![]()
@Žaneta66 ahoojky, test ráno opět negativní,… jsem domluvená na krev nakonec až ve středu, mám pořád brát ještě léky, dokud nebude jasno :-/..akorát jsem se ráno v tom zamtku/stresu zapomněla zeptat, že když malinko špiním, že si ten utrouš polknu, akorát nevím, když zavádím dva, jestli mám i polykat dva??? Nemáte zkušenost???
@Žaneta66 jo a myslím, že nikdy není pozdě!
..teď tam byla paní co má 49…vypadala skvěle!
…takže
![]()
@ezvědavko - džím pěsti.. a u špinění se polykají normálně tolik utroše kolik ti jich napsal dr. Jen mě to polykání dělalo tak špatně..že já raději zavádím.. snad by malé špinění nevadilo..nesmí to krvácet
Ono pokud to člověk nemá z krve v termínu odběru..tak šance je vždy. Nenadarmo nám říkají, že na krev až 14 den.. každé to roste jinak rychle..
@ezvědavka jů tak to mám fůru času
, jo napadlo mě, že se mohlo ujat třeba jen jedno a tak právě nemusíš mít tak vysoké hodnoty na test, držím palečky uvidíš v tu středu
šance je pořád veliká ![]()