CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4472
13.3.16 20:35

@ezvědavka my stále čekáme na dopis z kraje ohledně adopce, jinak vše u nás při starém :lol: neboj není nic ztraceno a kolik Ti zaváděli jen 1 nebo více?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
13.3.16 20:45

@ezvědavka - mě utrogestan vždy zadržoval menzes.. vždy mi to dorazilo až po vysazení..tak do 3dnů. Ono to píšou i v příbal. letáku. Já měla na testu už ducha 8den po et moruly, blastocysty.. 6buň. embryo jsem měla prvního syna a na tesu 9den // a 11 den hcg 121. Ale je to fakt individuální, znám holky co měly 14den po et blastocysty / a těhu byly. Buď si skoč na krev..tam už to být musí ( jako samoplátce) nebo zkus ještě chvilku vydržet.. Držím ti pěsti!!! a plivu pro štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
13.3.16 21:07

@Žaneta66 Já jsem si říkala, že jsi to byla ty, co řešila tu adopci :-)..na dopis z kraje? Jakože už definitivní rozhodnutííí? Tý jo, ale to už je taky dlouho co to řešíte, že?…Co si člověk musí všechno projít, než se dostane k miminku! Ach jo :-(
No, já pořád doufám, zaváděli jsme dvě, obě 100%…obavám se, že v případě obou, by se už něco vyklubalo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
13.3.16 21:12

@Edita77 Děkuji za informace :-)…my právě minule to měli podobně na testu už byla čárka od 8 dne, ale 13.den mi začala slábnout a HCG bylo jen 10 :-(…ale od 8. dne jsem špinila…měla jsem ovšem i jiné těh. testy.
Teď…dnes jen malinko špinění včera a úplně malinko dnes, ale test nic…tak pořád ještě doufám, že ta značka co mám doma je na prd :-)…zítra se k Mudr. nedostanu, ale v úterý ráno už jsi skočím, nebo mě z toho picne…
Ale děkuji za uklidnění, že je možné, že testy opravdu nefungují :-)…člověka to zase na chvíli nabudí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
13.3.16 21:13

@ezvědavka tak u dvou by mělo něco už být, ale kdy jsi to dělala ten test dnes ráno? ale co vím pepino nic moc :think:, jestli máš na ráno ještě nějaký zkus udělat a dej vědět mám odpolední tak tu ráno budu a držím všechny palečky tvůj tvůj ať aspoň někdo konečně máš už mimiško :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
13.3.16 21:19

@Žaneta66
jo, jo dnes ráno :-/…mám ještě jeden, zkusím určitě ráno…brzy…ať se oklepu než budu muset do práce :-/..určitě dám vedět :-)..děkuji za podporu :-)…taky se mi zdá, že už tady dlouho nikdo nepsal o žádnem mimišku, že? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
13.3.16 21:21

@ezvědavka no musíš to prolomit, jinak fakt nechápu co EF dělají :mrgreen: po dlouhé době by se to fakt hodilo :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
13.3.16 21:24

@Žaneta66…asi tak 8o..a vy se ještě snažíte?…nebo už jste tomu nechali volný průběh??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
13.3.16 22:38

@ezvědavka nechci malovat certa na zed, ale asi bych uz na testu // cekala. Utros muze ms oddalovat, taky jsem to tak mela. Drzim pesti. Uz jsem dloooooouuuuho o mimisku z EF neslysela. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
13.3.16 23:31

@ezvědavka my to už neřešíme do mých 40 máme ještě možnost pak už budu stará :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
14.3.16 07:19

@ezvědavka tak jak? jsem zvědavá, že? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
14.3.16 20:49

@Žaneta66 ahoojky, test ráno opět negativní,… jsem domluvená na krev nakonec až ve středu, mám pořád brát ještě léky, dokud nebude jasno :-/..akorát jsem se ráno v tom zamtku/stresu zapomněla zeptat, že když malinko špiním, že si ten utrouš polknu, akorát nevím, když zavádím dva, jestli mám i polykat dva??? Nemáte zkušenost???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
14.3.16 20:51

@Žaneta66 jo a myslím, že nikdy není pozdě! :-)..teď tam byla paní co má 49…vypadala skvěle! :-)…takže :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
14.3.16 21:04

@ezvědavko - džím pěsti.. a u špinění se polykají normálně tolik utroše kolik ti jich napsal dr. Jen mě to polykání dělalo tak špatně..že já raději zavádím.. snad by malé špinění nevadilo..nesmí to krvácet ;) Ono pokud to člověk nemá z krve v termínu odběru..tak šance je vždy. Nenadarmo nám říkají, že na krev až 14 den.. každé to roste jinak rychle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
14.3.16 21:15

@ezvědavka jů tak to mám fůru času :mrgreen: :mrgreen:, jo napadlo mě, že se mohlo ujat třeba jen jedno a tak právě nemusíš mít tak vysoké hodnoty na test, držím palečky uvidíš v tu středu :hug: :hug: šance je pořád veliká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí