Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Verca247 gonal bere skoro každý, celkem za léky 4 500
+ - u každého IVF
@Žaneta66 Díky za info. mě to totiž zajímá z toho důvodu že jsem zjistila že mě car pěkně natáhl… Byli jsme na IVF v r. 2013 a za stimulaci jsme dali cca přes 15 t.to jsem měla 10× 300IU. Teď jsem se zaregistrovala na přístupy do pojišťovny a zjistila jsem že jsem měla proplacené úplně něco jiného. Teď bychom rádi druhé IVF a chtěli jsme jít do stejného caru ale už nemám vůbec důvěru. Proto jsem zjišťovala kolik se tak zhruba doplácí…a nedostali jsme třeba ani žádné vyúčtování nebo něco takového. Jenže předtím jsem to neřešila, byla jsem ráda že se to povedlo…
@Žaneta66 jinak jsem zapomněla napsat že to byl jiný car a právě proto teď zvažujeme návštěvu Eurofertilu, ihned jakmile mi dá moje doktorka zelenou…
@fenomena píše:
@Evenka Ahoj tak co jak si dopadla? my jdem pristi tyden
Ahojky, tak já jdu v pondělí na UZ a cca v pátek na KET ![]()
Holky tak jsme objednaní na březen. Je prvni návštěva jen konzultace nebo dělají rovnou nějaké vyšetření?
@Verca247 My měli první návštěvu jen konzultaci…proto mě štvalo že do mě hned cpali hormony, aniž by věděli, jakou krev mám atd atd jaké problémy atd
@Verca247 pocitej s konzultaci, podle toho jak budes mit zrovna cyklus, 4 dc se objednas na hormonalni profil a manzela na odber spermatu. Ale uz asi taky dostanes recept na Clostilbegyt a Pregnyl a najedete na IUI. 2× v jednom cyklu. Pokud tedy uz toto nemas zajeto a neskocite rovnou na IVF… priprav se na rychlost, se kterou to v EF jede. Drzim pesti. ![]()
@Anonymní píše:
@Verca247 pocitej s konzultaci, podle toho jak budes mit zrovna cyklus, 4 dc se objednas na hormonalni profil a manzela na odber spermatu. Ale uz asi taky dostanes recept na Clostilbegyt a Pregnyl a najedete na IUI. 2× v jednom cyklu. Pokud tedy uz toto nemas zajeto a neskocite rovnou na IVF… priprav se na rychlost, se kterou to v EF jede. Drzim pesti.
Ahojky
diky. Jdeme rovnou na IVF, nemám totiž vejcovody. Ale alespoň vim co mě už čeká, jednou už jsme si tím prošli. Když jsme byli poprvé tak nám rovnou dělali odběry i vyšetření, ale byli jsme v jiném caru.
@Evenka aha tak budu drzet palce ja jsem byla na KET dnes takze uz se valim a davam na modleni ad uz to konecne vyjde.
cpu se kupou tabletek tak neni mozne takovou davku jsem jeste nemela jako ted
@fenomena píše:
@Evenka aha tak budu drzet palce ja jsem byla na KET dnes takze uz se valim a davam na modleni ad uz to konecne vyjde.cpu se kupou tabletek tak neni mozne takovou davku jsem jeste nemela jako ted
Moc drzim palecky. A co vsechno zobes? Ja jdu na ket v pondeli ve dvanact. ![]()
@Evenka tak taky budu drzet moc palce. jinak ja mam ted divinu 1-1-1 a utrogestan 2-2-2 coz jsem teda jeste za celou dobu pokusu ani jednou nemela dicky max crinome nebo jak se menuje ten gel a to jednou dene. ![]()
Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem lezu.. už dlouho čtu tuto diskuzi, protože jsem se v Eurof. léčila skoro 3 roky.. Vypadalo to, že dr.je naprosto jednička, hodný, citlivý a snaží se maximálně v můj prospěch. Ale po x nezdarech, x potratech.. a hlavně už začala být taková neochota jsem změnila CAR - do Brna..a tam dr. nechápal metody.. způsoby..léky.. Ale hned napoprvé to vyšlo a jsem již 9týdnů těhotná!! Nechápu to..bojím se, ale takový přístup jsem ještě neviděla! Vím, že hodně holek se mnou nebude souhlasit..a je to pochopitelné..ale jen píšu svůj názor a vím, že co znám holky z eurof. osobně - mi dávají za pravdu..co už taky odešly. Ale všem přeji hodně štěstí a brzo vytoužené miminko pod srdíčkem!!