Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky u nás by to bylo až moc divné po tom všem, u 1 IVF nic, u 2 použit dárce a teď, až mi to hlava nebere přidám fotečku, ale nevím, už jsme smíření s adopcí ![]()
@Žaneta66 nechci to zakřiknout, ale jo, dokonce i já jako slepoň to vidím… ![]()
@aliko Jejda, tak to je mile zjisteni! Ja tomu opravdu verila
a kdyz se to pak povedlo, byla jsem stastna jako blecha. Nakonec to nedopadlo, ale verim porad. Tim nic nezkazim a na pozdejsi smutneni je vzdycky casu dost.
Taky ti preji splnena prani a jen to nejlepsi. ![]()
Ahoj maminky i budoucí maminky, jelikož momentálně neznám žádnou snažilku a v ledničce mi zbyla 1 krabička Pregnylu 5000, nemáte některá zájem? Pokud to tady nepatří, moc se omlouvám, taky jsme před nedávnem šli s manželem přes toto CAR a čerpala jsem odsud mnoho informací. Všem Vám držím pěsti pro štěstí ať i Vám se z těch dvou vytoužených čárek narodí zdravý uzlíček
. Krásný den všem ![]()
Zdravím děvčátka, dlouho jsem tady nebyla…od našeho posledního pokusu
..kdy po 8-mém dni jsme objevili po 3 letech první proužek // a po té HCG jen 10, takže jsme přerušili léčbu, prý by to bylo zbytečné ![]()
Po hormonální léčbě v Car jsem objevila bulku v prsu…dnes jsem byla na sono a nevypadá to dobře…zítra mě čeká rentgen a biopsie…chtěl jsem se jen zeptat jestli některé z Vás se to taky stalo a jestli byla možnost pokračovat v KET bez všech hormonu???
Mám s toho děs a hrůzu, místo mimi si budu léčit prsa
…ach jo… ty hormony jsou fakt svinstvo. ![]()
@ezvědavka já se objednala také na mamograf, bolelo mě to zespodu, ale zatím nemám MS tak nevím zda mě to nebolí z toho třeba, ale také mě to napadlo, prostě bolest a stála mi pořád bradavka, uvidím jdu do Vítkovic ve středu, drž se, člověk si to dává za vinu chápu to ![]()
@Žaneta66 No, upřímně já tu bulku měla taky větší před MS, jsem si říkala, že to je normální…:-(..po MS to určitě splaskne…a ono nic
.a ty bradavky…mi stojí obě pořád
Je to mazec!
Taky moc držím palce ať máš vše OK! ![]()
Ale jestli dobře koukám, tak vidím tady na tvém testu dvě čárky…potichoučku moc gratuluji!!!
…doktorka na sonu mi dnes říkala, že by bylo ideální kdybych byla těhotná, prý je to zdravé na tyto „útvary“ v prsou
Možná že to nebudeš muset řešit! ![]()
@ezvědavka no právě MS nikde a po tom všem co jsme si prošli 60 tis v caru zbytečně pak žádost o adopci tak už nevím co je normální, pokud to do po. nedostanu půjdu na gyndu a to prso asi odložím pokud nebudu těhu tak tam zajdu, můžu mít nějakou poruchu nebo tak, mívám to už celkem pravidelné a v březnu jsme byla na 2 IVF a 2 máme zamražené, ale jsou s dárcem, tohle by bylo naše a obou ![]()
@Žaneta66 jinak my už v CAR nechali 50 000,–…máme sice ještě 6 mražáčků…tak snad se to podaří :-/