CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4472
29.11.15 16:06

f

Holky u nás by to bylo až moc divné po tom všem, u 1 IVF nic, u 2 použit dárce a teď, až mi to hlava nebere přidám fotečku, ale nevím, už jsme smíření s adopcí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
29.11.15 16:38

@Žaneta66 nechci to zakřiknout, ale jo, dokonce i já jako slepoň to vidím… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
30.11.15 07:46

@Žaneta66 :srdce: :srdce: :srdce: je tam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
30.11.15 10:48

@sharka84 je tam :potlesk: :palec: moc gratuluji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
30.11.15 10:50

@Žaneta66 je tam moc gratuluji!!!:potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
30.11.15 10:51
@tuku píše:
@sharka84 je tam :potlesk: :palec: moc gratuluji!!!

Pardon spletla jsem se :? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
30.11.15 13:05

@aliko Jejda, tak to je mile zjisteni! Ja tomu opravdu verila :D a kdyz se to pak povedlo, byla jsem stastna jako blecha. Nakonec to nedopadlo, ale verim porad. Tim nic nezkazim a na pozdejsi smutneni je vzdycky casu dost. :mrgreen: Taky ti preji splnena prani a jen to nejlepsi. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
30.11.15 13:08

@Žaneta66 ja ho tam taky vidim! Nadhera! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.15 15:53

Ahoj maminky i budoucí maminky, jelikož momentálně neznám žádnou snažilku a v ledničce mi zbyla 1 krabička Pregnylu 5000, nemáte některá zájem? Pokud to tady nepatří, moc se omlouvám, taky jsme před nedávnem šli s manželem přes toto CAR a čerpala jsem odsud mnoho informací. Všem Vám držím pěsti pro štěstí ať i Vám se z těch dvou vytoužených čárek narodí zdravý uzlíček :). Krásný den všem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
3.12.15 18:33

Zdravím děvčátka, dlouho jsem tady nebyla…od našeho posledního pokusu :-(..kdy po 8-mém dni jsme objevili po 3 letech první proužek // a po té HCG jen 10, takže jsme přerušili léčbu, prý by to bylo zbytečné :-(
Po hormonální léčbě v Car jsem objevila bulku v prsu…dnes jsem byla na sono a nevypadá to dobře…zítra mě čeká rentgen a biopsie…chtěl jsem se jen zeptat jestli některé z Vás se to taky stalo a jestli byla možnost pokračovat v KET bez všech hormonu??? :-( Mám s toho děs a hrůzu, místo mimi si budu léčit prsa :-(…ach jo… ty hormony jsou fakt svinstvo. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
3.12.15 18:36

@ezvědavka já se objednala také na mamograf, bolelo mě to zespodu, ale zatím nemám MS tak nevím zda mě to nebolí z toho třeba, ale také mě to napadlo, prostě bolest a stála mi pořád bradavka, uvidím jdu do Vítkovic ve středu, drž se, člověk si to dává za vinu chápu to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
3.12.15 18:50

@Žaneta66 No, upřímně já tu bulku měla taky větší před MS, jsem si říkala, že to je normální…:-(..po MS to určitě splaskne…a ono nic :-(.a ty bradavky…mi stojí obě pořád :) Je to mazec! :-( Taky moc držím palce ať máš vše OK! :-)
Ale jestli dobře koukám, tak vidím tady na tvém testu dvě čárky…potichoučku moc gratuluji!!! :-)…doktorka na sonu mi dnes říkala, že by bylo ideální kdybych byla těhotná, prý je to zdravé na tyto „útvary“ v prsou :lol: Možná že to nebudeš muset řešit! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
3.12.15 19:23

@ezvědavka no právě MS nikde a po tom všem co jsme si prošli 60 tis v caru zbytečně pak žádost o adopci tak už nevím co je normální, pokud to do po. nedostanu půjdu na gyndu a to prso asi odložím pokud nebudu těhu tak tam zajdu, můžu mít nějakou poruchu nebo tak, mívám to už celkem pravidelné a v březnu jsme byla na 2 IVF a 2 máme zamražené, ale jsou s dárcem, tohle by bylo naše a obou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
3.12.15 19:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
3.12.15 19:36

@Žaneta66 jinak my už v CAR nechali 50 000,–…máme sice ještě 6 mražáčků…tak snad se to podaří :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí