CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
13.11.15 22:46
@tuku píše:
@Evenka :palec: :potlesk: juvanky to je super je to skvely pocit mit v sobe mrazacka!!!moc se opatruj a budu drzet palecky!!!!!!!!!!!!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
13.11.15 23:05

Ahoj holky, dlouho jsem tady nebyla a teď po přečtení několika posledních příspěvků jen žasnu, jak se to tady zvrhává v propagaci a hlavnně negaci EF. Asi to tak má být. Od toho diskuze jsou, aby se psaly pozitivní i negativní zkušenosti a vznikaly recenze. Vždyť kdo v dnešní době si nejdřív neprostuduje internet, než se rozhodne koupit výrobek nebo si vybere CAR, kterých je v OVĚ hned několik.:nevim: I já to tak dělám, než se pro něco rozhodnu. Je zvláštní že, jako všude, i zde platí, že sto lidí, sto názorů. :) Já například jsem otěhotněla na 3.pokus IVF v EF a jsem ve 38tt. Nechci tady vychvalovat EF do nebe. Každý si stejně musí ten svůj názor udělat sám a pokud nezkusí, nemůže vědět. Ani kdyby tady psalo sto anonymů a sto nováčků, každý příběh je jiný a každý pár má trošku jiný problém. Já například, si nemůžu stěžovat na nedostatek vyšetření nebo špatný přístup pana doktora, ba naopak věřím, že od té doby co tam chodila Campari1 se množství testů rozšířilo a už dělají i další podrobnější imunologické testy, které mi nakonec odhalily protilátky ANA, jiné kámošce např. celiakii, kterou jí do té doby nikdo mezjistil i přes její problémy. No..je pravda, že naše cesta k vysněnému miminku byla dlouhá. V EF jsme vedeni od roku 2012, ale s dlouhýma přestávkama, kdy jsem se věnovala alternativní léčbě, než mi došlo, že to asi bez hormonů a kortikoidů nepůjde. Taky jsem měla stavy, po neúspěšných IUI a IVF, kdy jsem ztrácela v MUDr. Jaroše a embryoložky důvěru, ale naštěstí mám chytrého manžela, který mě vždycky upozornil na to, že ať už jezdíš do Prahy nebo Olomouce, tak postup je nějak daný a já věřím, že komu to má vyjít, tomu to prostě výjde, ať už je to tam nebo tam. A komu ne, tomu to bohužel není z hůry dáno a nepomůže mu ani tisíckrát výměna CAR. Samozřejmě, každá jsme otěhotněla někde jinde a každá podle toho budeme spokojena nebo nespokojena. Já jen vím, že mi v EF bylo vždy vše odborně i lidsky vysvětleno, byly mi udělány postupně všechny testy a v podstatě mi vyšli ve všem vstříc. Ať už se jedná o doporučení na rehabilitace podle Mojžíšové, tak doporučení psychologa, tak mi vytiskli výsledky testů na požádání a dokonce mi dali celý výpis z karty pro pojišťovnu, když jsem teď na nemocenské řešila pojistku. Nezlobte se, za tak dlouhý příspěvek, ale věřím, že i náš příběh by měl k této diskuzi přispět :D No a holky, vážně věříte, že pan doktor má tolik času, aby četl tyto naše výlevy?? To možná kdysi, když se rozjížděli, ale teď už by se v tom ani čert nevyznal a navíc, jak znám pana doktora, ten už má těch našich ženských starostí a blbostí dost v práci :lol: :srdce: Mějte se a držím všem snažilkám palce. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
16.11.15 22:48

Ahoj holky, můžu se přidat? Do ef chodim už 2 roky, a teď 6 ho jsem byla na ket 2 mrňousků a opět negativní. Já už se stoho zblázním. Nechápu proč se stále nedaří. Do 3 ivf asi nepůjdeme jelikož dochází peníze i naděje :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
17.11.15 06:52

@HanyB hele a máš udělanou podrobnou imunologii? a to nemyslím z Eurofertilu, ale opravdu podrobnou - dělají ji 2 centra - v Praze (MUDr. Malíčková) a v Plzni (MUDr. Ulčová-Gallová). Můžeš mít třeba zvýšenou imunitu proti embryu, je třeba to zaléčit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
17.11.15 15:32

@kotatko0 jj mam z plzně, a vše ok, a do toho ještě dovyšetření na chromozomi atd…nic se nenašlo. Vždy mi dají krásné blastocysty a nic z toho. Mám problém i se sliznicí, ale vždy to dáme něco málo k 8mm, bohužel víc to nenaroste i kdybych se na hlavu stavěla. Tak už jsem zoufalá. z ivf a ket uz to byl 6pokus… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
18.11.15 12:45
@kotatko0 píše:
@HanyB hele a máš udělanou podrobnou imunologii? a to nemyslím z Eurofertilu, ale opravdu podrobnou - dělají ji 2 centra - v Praze (MUDr. Malíčková) a v Plzni (MUDr. Ulčová-Gallová). Můžeš mít třeba zvýšenou imunitu proti embryu, je třeba to zaléčit…

Eurofertil také vyšetřuje imunologii podrobně. Posílá to do Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
18.11.15 12:51
@HanyB píše:
@kotatko0 jj mam z plzně, a vše ok, a do toho ještě dovyšetření na chromozomi atd…nic se nenašlo. Vždy mi dají krásné blastocysty a nic z toho. Mám problém i se sliznicí, ale vždy to dáme něco málo k 8mm, bohužel víc to nenaroste i kdybych se na hlavu stavěla. Tak už jsem zoufalá. z ivf a ket uz to byl 6pokus… :,(

A nabízeli Ti už preimplantační genetickou diagnostiku embrya? Škoda s tou sliznicí, no, že nenaroste pořádně ani po hormonech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
18.11.15 13:06

Tak patek kolem poledne mrazacek :dance: :srdce: uz se tesim bude to druhy pokus!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
18.11.15 13:08

@Evenka ahojky jak se citis?? :dance: doufam ze skvele!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
18.11.15 13:55

@tuku Ahojky, zatim se citim skvele, brisko poboliva a prsa se nalevaji, jinak nic mimoradneho. :lol: V patek na tebe budu myslet. :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
19.11.15 12:14

@Angie83 no to by bylo az ted kdyby jsme sli do 3 ivf. Jelikoz ja mam vzdy okolo 28 vajicek tak cca by nas dalsi pokus vysel k 50tis. Vetsinou mam pak 6-7 blastocyst, ale nejspis kvalita nekde jinde.No bohuzel ani z hormonama neroste, a to beru konske davky, uz nevim co vic vyzkouset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
19.11.15 13:31

@Angie83 bohužel nevyšetřuje, mně vlastně na nic nepřišli, až MUDr. Malíčková mi zjistila vysoké TN alfa a další zvýšené hodnoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
19.11.15 13:34

@HanyB co zkusit minimálku? Je to k tělu šetrnější a navíc by měly být vajíčka kvalitnější, i když je jich po minimálce méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
19.11.15 15:52
@HanyB píše:
@kotatko0 jj mam z plzně, a vše ok, a do toho ještě dovyšetření na chromozomi atd…nic se nenašlo. Vždy mi dají krásné blastocysty a nic z toho. Mám problém i se sliznicí, ale vždy to dáme něco málo k 8mm, bohužel víc to nenaroste i kdybych se na hlavu stavěla. Tak už jsem zoufalá. z ivf a ket uz to byl 6pokus… :,(

tak jestli to je od Ulčové-Gallové, tak je to kvalitní imunologie :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
20.11.15 13:41

Tak uz mam zmrzlinku v sobe :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie