CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
10.11.15 19:43

@Evenka my tam mame byt uz rano ;) tak preji moc stesticka a vam to vyjde :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
10.11.15 19:44

@Evenka my tam mame byt uz rano ;) tak preji moc stesticka a vam to vyjde :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
10.11.15 20:39

@tuku Dekuji moc. :andel: Pristi tyden budu drzet palecky tobe. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
11.11.15 13:41

Evenka tak to drzim pslecky ar ti pro tentokrat vyjde a vse je v poradku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.15 14:26

Ahoj vsem, muzu se pridat? Zacali jsme v jinem CARu pred 3lety. Absolvovali jsme vstupni vysetreni, spg - vse v poradku. Iui jsme nechteli tak jsne skocili hned do IVF. Mame 2 IVF za sebou ale bohuzel se nepovedlo ani jedno. :nevim: k tomu i dalsi dva KETy. Pak mi kamaradka z Ostravy vykladala o eurofertilu a ze byla moc spokojena se vsim a ze ji byl i Dr. Jaros doporucen od nekolika dalsich lidi. Nakonec tam otehotnela a to mela za sebou 6iui, 2ivf. Ne ze bych v tom predchozim CAr nebyla spokojena ale spis na me tlacil manzel ze zmena prostředí = zmena psychiky. Ja sama bych tenkrat jinam nesla. A tak jsme se dohodli ze to zkusime taky a dojizdeli jsme do Ostravy. Byl to kveten 2014. Sli jsme hned do IVF takze injekce, UZ kontroly no vsak to znate. Spokojenost! :* Co jsem chtela vedet jsem se vzdy dozvedela a zbytecne veci jsem nikde na internetu nehledala. Nechtela jsem se stresovat blbostma. Manzel si dokonce povhvaloval i krasnou odberovou mistnost :potlesk: Penez jsme zaplatili tak standartne ale nemela jsen pocit ze by me nekdo chtel oskubat :pankac: jak tady nektere pisete. IvF nevyslo. Pak jsme si dali rok pauzu. O prazdninach jsme se sli do Eurofertili domluvit na minimalku. stimulovala jsem se clostilbegytem plus k tomu male davky Gonalu a krasnych 6vajicek. Oplozeno 5, zavedeno 1 embryo a 3mrazacky. Po 24dnech hodnota hcg 641 a ted jsem 12.tyden tehotna a jsem vdecna za sve rozhodnuti jit do eurofertilu! Samozrejme ze kazda vzdy budeme chvalit centrum kde otehotnime, ale je to hlavne o trpelivosti a duvere! Pokud neduverujete panu doktorovi, at uz je to kdekoliv - nechodte tam!!! Preju vsem hodne stesti a at brzy pod svym srdcem nosite i to male vytouzene :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
11.11.15 17:32

To je ale náhodička :lol: - zase nováček s jedním příspěvkem, který EF vychválí až do nebes - a že nemám nic hledat na netu, že všechny CAR mají stejnou úspěšnost, mi bylo řečeno v EF taky - proč asi :roll: :mrgreen:
pokud je tahle happy story pravdivá, tak se hluboce omlouvám, ale nevěřím tomu ani za mák :P naštěstí mi to už může být jedno :think:

@Lentilka83 píše:
Ahoj vsem, muzu se pridat? Zacali jsme v jinem CARu pred 3lety. Absolvovali jsme vstupni vysetreni, spg - vse v poradku. Iui jsme nechteli tak jsne skocili hned do IVF. Mame 2 IVF za sebou ale bohuzel se nepovedlo ani jedno. :nevim: k tomu i dalsi dva KETy. Pak mi kamaradka z Ostravy vykladala o eurofertilu a ze byla moc spokojena se vsim a ze ji byl i Dr. Jaros doporucen od nekolika dalsich lidi. Nakonec tam otehotnela a to mela za sebou 6iui, 2ivf. Ne ze bych v tom predchozim CAr nebyla spokojena ale spis na me tlacil manzel ze zmena prostředí = zmena psychiky. Ja sama bych tenkrat jinam nesla. A tak jsme se dohodli ze to zkusime taky a dojizdeli jsme do Ostravy. Byl to kveten 2014. Sli jsme hned do IVF takze injekce, UZ kontroly no vsak to znate. Spokojenost! :* Co jsem chtela vedet jsem se vzdy dozvedela a zbytecne veci jsem nikde na internetu nehledala. Nechtela jsem se stresovat blbostma. Manzel si dokonce povhvaloval i krasnou odberovou mistnost :potlesk: Penez jsme zaplatili tak standartne ale nemela jsen pocit ze by me nekdo chtel oskubat :pankac: jak tady nektere pisete. IvF nevyslo. Pak jsme si dali rok pauzu. O prazdninach jsme se sli do Eurofertili domluvit na minimalku. stimulovala jsem se clostilbegytem plus k tomu male davky Gonalu a krasnych 6vajicek. Oplozeno 5, zavedeno 1 embryo a 3mrazacky. Po 24dnech hodnota hcg 641 a ted jsem 12.tyden tehotna a jsem vdecna za sve rozhodnuti jit do eurofertilu! Samozrejme ze kazda vzdy budeme chvalit centrum kde otehotnime, ale je to hlavne o trpelivosti a duvere! Pokud neduverujete panu doktorovi, at uz je to kdekoliv - nechodte tam!!! Preju vsem hodne stesti a at brzy pod svym srdcem nosite i to male vytouzene :srdce:.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.15 18:11

@Lentilka83 rasi bych verila anonymu nez novackovi vychvalujici eurofertil do nebes, ale kazdeho volba :mavam: ale jak rika Campari1 me uz se to nastesti netyka :dance:

• Citovat
  • Upravit
895
11.11.15 21:39
@Anonymní píše:
@Lentilka83 rasi bych verila anonymu nez novackovi vychvalujici eurofertil do nebes, ale kazdeho volba :mavam: ale jak rika Campari1 me uz se to nastesti netyka :dance:

Pak nechapu, proc se tady projevujes? Netyka se te to a presto plytvas energii, abys makopala snazilky do zadku! Psychika a duvera v uspech je velmi dulezita, mame se tady povzbuzovat a podporovat. Ja jsem nazorny priklad uspesne lecby tohoto centra! Otehotnela jsem hned napoprve a to mi je hrube pres 45 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
12.11.15 07:29

@Evenka a vylo vám to pře IUI, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
12.11.15 07:56

@Žaneta66 Ne, IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
12.11.15 20:36

@Evenka ptala jsem se jen tak, protože p. Jaroš říkal, že tam mají paní cca.45 a vyšlo to jen přes IUI, proto, tak veliká gratulace :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
13.11.15 12:18
@tuku píše:
@Evenka my tam mame byt uz rano ;) tak preji moc stesticka a vam to vyjde :pankac: :pankac:
@Evenka
@Evenka píše:
@tuku Dekuji moc. :andel: Pristi tyden budu drzet palecky tobe. :srdce:

@Evenka tak dneska prohlidka a utrogestan a pristi patek mrazacek :dance: :palec: tak uz se tesime a co ty jak jsi na tom? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
13.11.15 16:37

@tuku Tak mam mimiska u sebe. Je to uzasny pocit. Ted si jen uzivat ten nadherny stav a tesit se na dve carecky. :andel: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
13.11.15 16:39

@tuku Tyden utece a taky si budes hladit brisko. :andel: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
13.11.15 22:44

@Evenka :palec: :potlesk: juvanky to je super je to skvely pocit mit v sobe mrazacka!!!moc se opatruj a budu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí