Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Evenka my tam mame byt uz rano
tak preji moc stesticka a vam to vyjde
![]()
@Evenka my tam mame byt uz rano
tak preji moc stesticka a vam to vyjde
![]()
Evenka tak to drzim pslecky ar ti pro tentokrat vyjde a vse je v poradku ![]()
Ahoj vsem, muzu se pridat? Zacali jsme v jinem CARu pred 3lety. Absolvovali jsme vstupni vysetreni, spg - vse v poradku. Iui jsme nechteli tak jsne skocili hned do IVF. Mame 2 IVF za sebou ale bohuzel se nepovedlo ani jedno.
k tomu i dalsi dva KETy. Pak mi kamaradka z Ostravy vykladala o eurofertilu a ze byla moc spokojena se vsim a ze ji byl i Dr. Jaros doporucen od nekolika dalsich lidi. Nakonec tam otehotnela a to mela za sebou 6iui, 2ivf. Ne ze bych v tom predchozim CAr nebyla spokojena ale spis na me tlacil manzel ze zmena prostředí = zmena psychiky. Ja sama bych tenkrat jinam nesla. A tak jsme se dohodli ze to zkusime taky a dojizdeli jsme do Ostravy. Byl to kveten 2014. Sli jsme hned do IVF takze injekce, UZ kontroly no vsak to znate. Spokojenost!
Co jsem chtela vedet jsem se vzdy dozvedela a zbytecne veci jsem nikde na internetu nehledala. Nechtela jsem se stresovat blbostma. Manzel si dokonce povhvaloval i krasnou odberovou mistnost
Penez jsme zaplatili tak standartne ale nemela jsen pocit ze by me nekdo chtel oskubat
jak tady nektere pisete. IvF nevyslo. Pak jsme si dali rok pauzu. O prazdninach jsme se sli do Eurofertili domluvit na minimalku. stimulovala jsem se clostilbegytem plus k tomu male davky Gonalu a krasnych 6vajicek. Oplozeno 5, zavedeno 1 embryo a 3mrazacky. Po 24dnech hodnota hcg 641 a ted jsem 12.tyden tehotna a jsem vdecna za sve rozhodnuti jit do eurofertilu! Samozrejme ze kazda vzdy budeme chvalit centrum kde otehotnime, ale je to hlavne o trpelivosti a duvere! Pokud neduverujete panu doktorovi, at uz je to kdekoliv - nechodte tam!!! Preju vsem hodne stesti a at brzy pod svym srdcem nosite i to male vytouzene
.
To je ale náhodička
- zase nováček s jedním příspěvkem, který EF vychválí až do nebes - a že nemám nic hledat na netu, že všechny CAR mají stejnou úspěšnost, mi bylo řečeno v EF taky - proč asi
![]()
pokud je tahle happy story pravdivá, tak se hluboce omlouvám, ale nevěřím tomu ani za mák
naštěstí mi to už může být jedno ![]()
@Lentilka83 píše:
Ahoj vsem, muzu se pridat? Zacali jsme v jinem CARu pred 3lety. Absolvovali jsme vstupni vysetreni, spg - vse v poradku. Iui jsme nechteli tak jsne skocili hned do IVF. Mame 2 IVF za sebou ale bohuzel se nepovedlo ani jedno.k tomu i dalsi dva KETy. Pak mi kamaradka z Ostravy vykladala o eurofertilu a ze byla moc spokojena se vsim a ze ji byl i Dr. Jaros doporucen od nekolika dalsich lidi. Nakonec tam otehotnela a to mela za sebou 6iui, 2ivf. Ne ze bych v tom predchozim CAr nebyla spokojena ale spis na me tlacil manzel ze zmena prostředí = zmena psychiky. Ja sama bych tenkrat jinam nesla. A tak jsme se dohodli ze to zkusime taky a dojizdeli jsme do Ostravy. Byl to kveten 2014. Sli jsme hned do IVF takze injekce, UZ kontroly no vsak to znate. Spokojenost!
Co jsem chtela vedet jsem se vzdy dozvedela a zbytecne veci jsem nikde na internetu nehledala. Nechtela jsem se stresovat blbostma. Manzel si dokonce povhvaloval i krasnou odberovou mistnost
Penez jsme zaplatili tak standartne ale nemela jsen pocit ze by me nekdo chtel oskubat
jak tady nektere pisete. IvF nevyslo. Pak jsme si dali rok pauzu. O prazdninach jsme se sli do Eurofertili domluvit na minimalku. stimulovala jsem se clostilbegytem plus k tomu male davky Gonalu a krasnych 6vajicek. Oplozeno 5, zavedeno 1 embryo a 3mrazacky. Po 24dnech hodnota hcg 641 a ted jsem 12.tyden tehotna a jsem vdecna za sve rozhodnuti jit do eurofertilu! Samozrejme ze kazda vzdy budeme chvalit centrum kde otehotnime, ale je to hlavne o trpelivosti a duvere! Pokud neduverujete panu doktorovi, at uz je to kdekoliv - nechodte tam!!! Preju vsem hodne stesti a at brzy pod svym srdcem nosite i to male vytouzene
.
@Lentilka83 rasi bych verila anonymu nez novackovi vychvalujici eurofertil do nebes, ale kazdeho volba
ale jak rika Campari1 me uz se to nastesti netyka ![]()
@Anonymní píše:
@Lentilka83 rasi bych verila anonymu nez novackovi vychvalujici eurofertil do nebes, ale kazdeho volbaale jak rika Campari1 me uz se to nastesti netyka
Pak nechapu, proc se tady projevujes? Netyka se te to a presto plytvas energii, abys makopala snazilky do zadku! Psychika a duvera v uspech je velmi dulezita, mame se tady povzbuzovat a podporovat. Ja jsem nazorny priklad uspesne lecby tohoto centra! Otehotnela jsem hned napoprve a to mi je hrube pres 45 let.
@Evenka ptala jsem se jen tak, protože p. Jaroš říkal, že tam mají paní cca.45 a vyšlo to jen přes IUI, proto, tak veliká gratulace ![]()
@tuku píše:@Evenka
@Evenka my tam mame byt uz ranotak preji moc stesticka a vam to vyjde
![]()
@Evenka píše:
@tuku Dekuji moc.Pristi tyden budu drzet palecky tobe.
@Evenka tak dneska prohlidka a utrogestan a pristi patek mrazacek
tak uz se tesime a co ty jak jsi na tom? ![]()
@tuku Tak mam mimiska u sebe. Je to uzasny pocit. Ted si jen uzivat ten nadherny stav a tesit se na dve carecky.
![]()
@Evenka
juvanky to je super je to skvely pocit mit v sobe mrazacka!!!moc se opatruj a budu