Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jdu docist. Je tu toho moc.
Holky nepripadaji Vam ty anonymní příspěvky divné? Prijde mi ze co anonym to utok. ![]()
@Bonnienka tak dočti je to zajímavé tady, já jdu už do práce, myslela jsem si, že jen já mám takový pocit a jsem prostě divná, ne že nám to nevyšlo, ale celkově ![]()
Dva lidé z mého okolí mi řekli, po osobní zkušenosti, že je dobrý. A jeden lékárník dokonce, že je v Ostravě kapacita.
Co jsem vypozorovala i z jiných diskuzí, nebo podpisů, tak se to stává často, že to hned nevyjde. Nevím čím to je…
Super je, že si každý může CAR vybrat. Možná se k tomu rozhodnu časem i já, neboť věřím, že psychika dělá hodně a může to pomoc.
@Campari1 juu vy čekate už druhé to tak neskutečně leti moc gratuluju!!!my se chystáme na druhé taky nekdy pristi rok tak uvidíme jestli se zadari
preju prijemne tehotenstvi a pohodovy porod ![]()
@phoma děkuju
jj, letí to šíleně
a teď to druhé těhotenství utíká desetkrát rychleji, protože s malým se nezastavím a nemám čas se pozorovat
budu ti držet palce, ať se vám taky brzo zadaří ![]()
@Aluška82 no tak já zas na nějakou zázračnou moc psychiky nevěřím - podle mě spíš záleží na kvalitě embrya, ale to je každého pohled na věc ![]()
@Bonnienka neboj, za chvíli to tu bude zase promazané jako vždycky, když se tu náhodou objeví kritika ![]()
@Campari1 Tak to je jasné, věřím, že tentokrát jich bude méně, ale kvalitnějších. ![]()
Ahojte holky po kolika dnech jste sli na unkci vajicek a kolik krat jste meli navstevu ultrazvuku před punkci, já jsem dneska 11 den stimulace, v pondělí jsem byla na prvním ultrazvuku a od 20.10v středu jsem začala takže první ultrazvuk byl 5tý den od první injekce, měla jsem 6 foliku 9–10mm tři na pravé straně tři na levé myslím že mám chvilku jeste na punkci čas děku
ji
Ahoj te zítra jedeme už v 5 ráno jsem zvedavá jak dopadnu a myslím podle doktorky že už v pondělí budu mít opu tak zítra mě čeká ultrazvuk i bych ocenila dobré zprávy ![]()
Ahojte holky dneska konec stimulace mám 30 přichystaných na punkci
já jsem stastná a v utery už mam punkci takže dneska ve 21hod píchnout pregnyl do zadku
![]()
@nikinka 123 tak to máš strašně hodně
, ale otázka zda za všechny budete platit ISCI nebo to budete mít jen v misce, já měla 17 a použít se dalo jen 3, tak nevím co s ostatními bylo? ![]()
@Žaneta66 píše:
@nikinka 123 tak to máš strašně hodně![]()
, ale otázka zda za všechny budete platit ISCI nebo to budete mít jen v misce, já měla 17 a použít se dalo jen 3, tak nevím co s ostatními bylo?
ne ne samo bez icsi a vy jste měli taky bez???
@nikinka 123 právě s a koukám mám to špatně napsáno a dost se to prodražilo, hlavně stačí jen 1 a to nejlepší, budu držet palečky
jo měli jsme s ![]()
@Bonnienka Ano, jsem rozladena utocnymi vypady pod rouskou anonyma. Jsme snad dospeli lide! Kdyz mi neco neni jasne, tak se zeptam, kdyz mam na neco jasny nazor, tak si za nim stojim. Proc anonymka polyka nezname leky, kdyz neveri lekari, ktery ji je dal? Pan doktor zada snazilky, ktere potrebuji jen bile pilule ke stimulaci, aby prinesly modre, ktere pak bezplatne poskytne jinym snazilkam, ktere je naopak potrebuji. Je to skvely pocin a je nanejvys patrne, ze je to skvely lekar, coz dokazuje cela galerie narozenych deti. Takze pokud nema hrdinka odvahu se pod sve plivance podepsat, pak at jde plivat jinam!
@nikinka 123 30 folikulů bez uspání??
to tě obdivuju, já bych byla teda poseroutka
držím palce ![]()
@Campari1 píše:
@nikinka 123 30 folikulů bez uspání??to tě obdivuju, já bych byla teda poseroutka
držím palce
jo jo ale z analgosedaci to budu mít