Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bonnienka Taky držím palce.
Tohle čekání mi přišlo nejdelší, kam se hrabe stimulace… ![]()
@mische píše:
@dlol taky se mi zdá, že nikde moc maminek z EF nepotkávám. Mi pomohli stimulace na IUI naskočit cyklus a ovulaci. Otěhotněla jsem přirozeně po 4 měsících snažení s EF. Dneska začínám 6tt - držte pěsti ať to dotáhnu do konce.
Moc gratuluju
tak se přeci jen povedlo
. Držím všechny palce ať máš úspěšné a pohodové těhotenství! ![]()
Hezký večer snažilky. Po červnovém neúspěšném IVF v pátek KET, tak jsem zvědavá. Bohužel už nemáme další zmrzlinku, tak si moc přeji, aby to vyšlo.
@adamos ahojky, moc držím palečky, aby ti to vyšlo, já jsem na tom stejně, čekám na menzes a pak jdeme pro jediného mražáčka ![]()
Ahojky, my jsme byli minulý týden na posledních dvou IUI a příští cyklus jdeme do prvního IVF ![]()
Adamos tak moc drzim pesti at uz nemusite absolvovat vse od znova ![]()
Jinak u me hcg 52 ale po 3 dnech na to jsem zacla krvacet
ale nevzdavame to a pristi tyden se jdeme domluvit s doktorem na dalsim IVF
. Sestricky me povzbudily tak verim ze to tentokrát vyjde
MUSÍ ![]()
Ahojte
takže se vracím zpět i my
…12/14 IUI, 2/15…IUI a 05/15 IVF, máme 8 zmrzlinek a vracíme se opět na náš první KET
…začínám se opět těšit…jsme po tom posledním IVF chtěli přestávku., mě dalo hodně zabrat..po hormonech jsem skončila na atibiotikách, přišla o hlas a místo víkendového odpočívání, jsem byla doma 3 týdny…pro mě tedy mazec, cesta do blázince :-/… tak jsme chtěli odpočinek a už je na čase do toho zase jít
…snad té stimulace bude míň..a moje imunita to zvládne ![]()
Chtěla jsem se jen zeptat, nevite někdo, kolik je možnost dát zmražených vajíček???Můžu i dvě?…nekrátí se mi nějaký pokus???
A pak ještě jsem tak přemýšlela, vím, že pojišťovna hradí 4 pokusy IVF, to je asi na „celý život“, že?…jakože na rodné číslo??? :-/
Všem snažilkám držím palečky…ať to brzy zvládnete, je to opravdu náročnéééé…tak se držte! ![]()
Bonnienka:moc děkuji za podporu, ale u mně už je to poslední pokus
my už nemáme nic, co by jsme vložili
Tobě přeji z celého srdíčka, aby byl u tebe úspěch ![]()
Ahojky vsem, tak dnes konecne po skoro sedmi tydnech prisel menzes,
takze za 19 dnu by mohl byt v idealnim pripade mrazacek v brisku. ![]()
Ahoj holky, tak my už konečně další týden půjdem na ET, půjdeme si pro ty naše malé bojovníčky
. Už se nemůžeme dočkat, snad vše dopadne dobře, takže nám držte palečky
. My Vám taky držíme palečky, ať vše dobře dopadne. Všechny tady, potřebujeme trošku toho štěstíčka
.
Adamos: tak jak to s tebou vypada?
jsem napnuta jak ksandy ![]()
ezvedavka: taky sis prozila svoje, ale snad se telo umoudri a vse probehne hladce. S téma mrazackama myslim ze můžeš zavest i dve a cykly by se ti myslim kratit nemelaly ale nevim zda se mi ty informace uz nepletou. Vim ze jsou 4cykly na pojistovnu za cely zivot nebo do 39let? Holky je to tak?
Jinak my od menstruace zaciname dalsi IVF
Bonnienka
Tak dnes přišla ms, ale doktor říkal, že počkáme na odběry. Já cítím, že to nevyšlo i bez odběrů
u mně to byl poslední pokus, ale všem snažilkám přeji, aby to vyšlo ![]()
Tak jak koukám, tak se nás tady potkalo několik co bude v následujících dnes absolvovat Ket a Et, jsem ráda, můžeme očekávat společně :
-) Já Teda cekam na mensez na 28…
Bonnienka…Děkuji za info, Já už se v tom taky ztrácím ![]()
@ezvědavka Ja se radovala, ze konecne menzes dorazil, ale je o takove rozpacite plivnuti do more. Prvni den jedna slip vlozka a pa nic, druhy den nic, treti den slabe a ted uz zas skoro nic. Je to po revizi normalni? Na ultrazvuku u lekare byla krasna sliznice, ta se timto nemohla prece odloucit. Jsem z toho janek. Nebo to hlavni teprve prijde? ![]()
@Evenka Asi ti jestě dojde nebo to má každá jinak. Mi došla ms 26den od revize a byla docela silná a trvala týden.