CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1047
20.8.15 17:53

Ahoj holky, nerada Vám do toho vstupují, ale kdysi jsem taky uvažovala o EF.byli jsme v Gyncentru což je taky mazec a pak v Reprofitu v Olomouci…můžu jen a jen doporučit, hlavně Dr. Machace. Je úžasný, skvělý, plný naděje… Prostě je to DOKTOR. A cenově nás vyšlo 2.IVF za 19tisic i s mrazenim…sice je to dal, ale vážně to stojí za to!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
20.8.15 18:36

@Rajcatkoo ahojky, já začínala v Gyncentru a rychle jsem pelášila do Eurofertilu, jsem tam nadmíru spokojená, IVF vyšlo hned napoprvé, bohužel v 10.týdnu přestalo bít srdíčko, tak se chystáme na KET. Nemohu říct křivého slova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
20.8.15 20:03

@Rajcatkoo ahoj, já jsem tam byla taky spokojená, sice jsem si řekla o různá vyšetření dříve, než pan doktor obvykle dělává, ale přístupem byl velice vztřícný. Povedl se nám KET z druhého IVF a ještě máme 2 embrijka na příště :palec: Chodím k němu do poradny i v těhotenství a jeho přístup je až nadstandardní bych řekla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
20.8.15 21:34

Danduška a o jaké další vyšetření sis např. řekla? Zkoušeli jste také nejdříve IUI? Hned má člověk více naděje, když čte to, že se to někomu povedlo.Moc gratuluji. Holky, děkuji za Vaše názory. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
21.8.15 09:35

@Rajcatkoo IUI jsme zkoušeli, ale u nás se se nepodařilo. Řekla jsem si před IVF o laparoskopii, aby se na mě koukl, kde by mohl byt problém, jestli by mělo smysl zkoušet to dál přes IUI a našel mi tam endometriózu a taky polycystické vaječníky. U endometriózy je prý problém, že je malá šance, že se v těle vajíčko spojí se spermií. Po prvním IVF jsem si řekla o imunologické testy, jsou rozdělené na dvě části a měla jsem tam zvýšenou autoimunitu, na tu se pak dáva prednison. Ještě jsou genetické testy, ale ty se dělávají, pokud se oplodní nebo se vyvíjí málo vajíček při IVF. Pak jsem si řekla ještě o žádanku na cvičení podle Mojžíšové a chodila jsem na rehabky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.8.15 18:25

Cviky dle Mojžíšové už cvičím doma. Kolikrát jste Danduško podstupovali IUI? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
22.8.15 10:34

@Rajcatkoo ono to chce k tomu cvičení i mobilizace, které se dělají, ať to má ten správný účinek, akorát mobilizace kostrče není nic moc příjemného :roll: Měli jsme 3 cykly s 6ti pojišťovnou hrazenými IUI a pak jsme si ještě zaplatili další 2 cykly po jednom IUI, než jsem šla na tu laparoskopii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
24.8.15 13:25

No, špatně jsem se vyjádřila. Na mobilizaci kostrče jsem byla v červnu. Na rehabilitace už mě poslala má doktorka. Máš pravdu - nebylo to nic příjemného. No, ted cvičím doma a jednou za měsíc (do desátého dne cyklu)jdu na rehabilitace.Je nutné podstoupit IUI třikrát? Mám dobrou gynekoložku, snažila se nám pomoct, ale bohužel po několika stimulacích se stále nezadařilo. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
24.8.15 14:05

@Rajcatkoo na všem se s panem doktorem dá domluvit, pokud nebudete chtít IUI, tak se dá začít hned z IVF nebo alespoň nějaký ten cyklus s IUI zkusit. Je ještě možnost udělat test průchodnosti vejcovodů, kromě lapsroskopie je i nějaký, který se dělá ambulantně, jestli třeba tam není problém. Četla jsem na netu, že některým holkám ten test pomohl, že jim to vejcovody pročistilo a pak se zadařilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
25.8.15 10:29

Ahojky devcátka, je tady nekdo, kdo se chysta v zari na IVF nebo na KET? Mohly bychom se vzajemne povzbudit. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
25.8.15 13:03

@Evenka Ahoj, já se chystám říjen-listopad. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
25.8.15 13:30

@Aluška82 Já byla na revizi, miminku přestalo bít srdíčko, pokud bude všechno v pořádku, tak by KET mohl být v září nebo v říjnu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
25.8.15 17:53

@Evenka To mě mrzí. :( Ale vidím, že už jsi natěšená na další pokus, jako já. :) Byla jsem teď v srpnu na IVF, bohužel nevyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
25.8.15 20:35

@Aluška82 ja byla na IVF v cervnu a takhle to dopadlo, ale statistiky jsou neuprosne, pry 60% tehotenstvi v pocatcich zanikne. Ja z celeho srdce verim, ze to ted uz vyjde. :potlesk: :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
25.8.15 20:36

@Aluška82 A preji to samozrejme i tobe a drzim palecky. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie