Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@fenomena tak volala jsi tam dnes a jaké máš info, kdy bude zavedení ![]()
@Žaneta66 jj volala prej se vyviji moc ddobre mame jich 8 a v pondeli mi jedno zavedou a neco na zamrazeni. ![]()
Vsechny zdravím. Sleduji vaši diskuzi již déle. Mám úplně stejný problém. Snažíme se o mimi již rok a půl. Po stimulaci neúspěšně. Nyní zvažujeme IUI. Jaké jsou vaše zkušenosti? Jak dlouho to IUI trvá? Myslím-jak dlouho se po zákroku ještě v eurofertilu odpočívá? Je potřeba brát si dovolenou???Moc děkuji za odpověd. Všem snažilkám moc držím pěsti, at to výjde.
@Rajcatkoo manza da rano vzorek, prijdes za dve hodiny, nahlasis se, pockas si hodku ci hodku a pul - podle toho jak je tam lidi. Skocis na kozu, sup tam, lezis pul minuty a sups dolu. A hybaj pryc… bez omezeni, dokonce i sportovat muzes… jako po sexu ![]()
@Rajcatkoo IUI tr en pár minut přímo u lékaře na koze a pak tam leží asi min, já šla rovnou po zákroku do práce odskočila jsem si udělat dítě v pracovní době, jak říká kolega
![]()
Děkuji moc za odpovědi. Mám z toho všeho takové smíšené pocity.
@budulka Já byla na laparce vloni v dubnu v Bílovci a platila jsem Jarošovi tuším 2 000,–.
@mische to jdou 3 IUI, ale je jich celkem 6, 2 dělají v době ovulace v jednom měsíci
, tak tam budeš docházet 3 měsíce pokud se nepovede ![]()
@mische my byli celkem na 3 IUI, ale vždy nám dělali 2 v jednom měsíci, tak jsem byla celkem na 6 zavedení
Mische a povedlo se? Ten desátý den, co se jde k Jarošovi na kontrolu, tak už se provádí IUI? Obdivuju všechny, které mají tak pevné nervy.
@Žaneta66 aha…jo, nam taky tak. Jen u toho tretiho nebylo ctvrte, jelikoz byl manza odvelen sluzebne mimo. Ted jsem mela jit v patek na dalsi, ale manza zas nemohl pracovne… ted na leto je to na prd.
… ale na druhou stranu testuju ovutestama a ovu jeste nebyla, coz v caru neresili ani minule, proste udelali iui a hotovo. To jsem z toho fakt rozpacita.
@Rajcatkoo ne (mam to v podpisu). Uvidis co ti rekne. Mi poprve delal 14dc utz, foliky byly male, naordinoval mi injekce menopuru (coz jsem taky zaplatila cca 2tis.) A pak za tyden na iui. Folik pry byl, nevyslo to. Ms dorazila. Podruhe ani utz, rovnou iui
, taky nic.