Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky mám takový dotaz
Jdeme po neúspěšném IVF na imunologické vyšetření, tak mě zajímá, zda se mám čeho obávat
jsem totiž hrozný strašpytel
A taky zda musíme na lačno oba? ![]()
Holky-po dnesni krvi verdikt-negativni. Hodnota hcg 4. Tak je to na prd.
@Seline jdete do Podolí? je to uplně v poho, tobě vezmou krev, partner musí do zkumavky, pak pohovor a 5týdnů jsem čekala na výsledky. vysledek pozitivní BI takže asi ńalezen důvod proč se nedaři
@mische
to me mrzi… ale nadeje umira posledni, ne??
… ja se dnes po druhem ultrazvuku v EF a po krasne odezve srdicka
, s p. MUDr. Jarosem rozloucila. Porad rikal, ze jsem unikat
. Takze ted uz jen doufam, ze i dalsi prubeh meho tehu bude v pohode a prechazim ke sve doktorce ![]()
@nemastojedno Ja jdu na druhy ultrazvuk ve stredu. Verim, ze bude vsechno v poradku a taky posupajdim ke svemu doktorovi. Musim priznat, ze se mi styskat nebude. To napeti a kazdodenni neutuchajici stres a strach jsou tak vycerpavajici.
@Michy35 Ahojky, jdeme přímo do Eurofertilu dělají tam to vyšetření pouze čtvrtky. Děkuji za vysvětlení, vypadá to na pohodu
, jen ta čekací doba výsledků je nějak dlouhá ![]()
@Seline eurofertil to dělá taky?? to jsem vůbec netušila, já jela 400km do Prahy a v září mám jet znova, ale do eurofertilu jsem objednaná na konzultaci příští týden, tak to jsi mě potěšila
@nemastojedno a proc jako unikat, to ti nerekl? Jakoze jsi u nej otehotnela z iui?… to neni moc povzbuzujici
… jako je to prave ze super.
… mi je desne. Krece a blba nalada z mrchy. Nadeje veskera zadna, teda nevim kde ji hledat.
![]()
@mische no myšleno jako to, že se to stává opravdu málokdy aby někdo otěhotněl při prvním IUI. Já měla asi obrovské štěstí ![]()
Možná by jste si měli dát s manželem na chvíli pauzu od IUI, třeba přes léto se snažit sami a na podzim, když to nevyjde přirozeně to zase zkusit… ono je to hodně o nervech, já vím… mě stačilo to jedno IUI. Hlavně neztrácej naději, ber to tak, že mimi prostě příjde až bude nejvhodnější doba
. Dej si pauzu od všech těch hormonů, vyčisti si přes prázdniny tělo, jez hodně ovoce a zeleniny! Já bych ti doporučila pít Zelený Ječmen. Myslím si, že i on má podíl na tom, že se nám to povedlo hned ![]()
@mische
Kocicko, neklesej na mysli♡ Bude dobre…
Ano nektere kecy pana doktora jsou fakt skvele-me treba rikal at v ZADNE. prilade nepocitam, ze se ivf povede a kdyz jsem si volala o vysledky -tak mi pripomnel fakturu..
Prijde vam to hrozne? Realita…
@Michy35 Ano dělají, ale pouze čtvrtky, tak že se musíte předem objednat. Čekaci doba u nás cca 14 dni, tak že super…Bylo mi řečeno, že vyšetření stoji 1500 Kč.
@Seline tak to je super poslední výlet do Prahy nás vyšel skoro 5 tis. Takže tohle je lepší pokud je to tedy stejně vyšetření jako v praze
@UnkaM to je mi líto já to ukázala manžovi ten tvůj testík, prostě měla jsem radost, že je další thulka a pak tohle, drž se, vím co to je jsem po 2 IVF
a jeho kecy stojí někdy za to
@nemastojedno a Ty buď ráda, že jsi těhulka a možná za to ani nemůže pán doktor, ale i jiná náhoda, přeji Vám to, ale je fakt hodně děvčat co jsou z toho všeho už na pokraji sil, nám pomohla přípravka na adopci jinak jsem byla taky z toho na nic