CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
23.6.15 12:15

Tak ortel vyřčen -negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
23.6.15 12:18

@adamos To mne mrzí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
23.6.15 12:22

Tak mam super den. dneska je prvni den kdy sem mela zacit jist prasky na odsunuti MS a ejhle rano v stanu a mrcha dorazila o tyden driv. tak volam do CAR po hodine se dovolam aby mi sestra rekla ze vuuubec netusi co ted ze dokotr tam bude az zitra. parada tak ted nevim brat prasky nebrat. nebo mi zitra rekne at zacnu pichat gonal. ale to asi nerekne protoze odber by vychazel na jejich dovolenou a nebo mi to o mesic dalsi vse posune. fakt skvely zacatek pripravy na IVF :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
23.6.15 12:27

Já mám taky negativní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
24.6.15 21:04

@nemastojedno jak to jde??? ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
26.6.15 15:25

@mische ahojky, no zatím celkem v poklidu, krom bolesti prsou, nepociťují žádné těhot. příznaky :), snad bude vše ok. Na první kontrolu k doktorovi jdu teď v pondělí :), tak jsem z toho trošku nervózní. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
26.6.15 18:27

@nemastojedno tak to se tam zase mineme, jdu na opakovane iui, dnes probehlo druhe. Drzim ti pesti.
Ja mela dneska trochu splin, po navsteve caru. Jsem dneska 13 dc, posledne byla ovu az 18-20 dc, takze si fakt nemyslim, ze by to bylo dobre nacasovane, ale zase minule to nedopadlo. MUDr. to uzavrel s tim, ze foliky tam jsou, na leve strane (posledne byly taky), ze mam prijit v pondeli na dalsi a posnazit se pres vikend doma. Posledne me strasne bolelo bricho po iui, dneska nic, jen jsem trochu zaspinila. Manzovi cojsem lezela prozradil, ze spermiogram vysel super, mluvil cosi o 50 mil. v ml. Nerozumim tomu moc, manza mi to rekl az v aute. Tak nevim jaka je event. sance nyni. :nevim:. Pregnyl pichnut, nevim jestli vyvola ovu, kdyby byly foliky male.
Ale uz jsem to pustila z hlavy. Dle MUDr. zadne omezovani, ani ve sportu, tak jsem to jela vyvetrat na kolo.
Uvidime. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
26.6.15 21:02

@mische jj třeba se i uvidíme :-) Řeknu ti holka, až tak nad tím nepřemýšlej a o víkendu na to vlítněte! A pro jistotu i 2 x denně :pankac:. Doktor snad ví co dělá a když tam folikuly byly tak to musí klapnout! Mě břicho po IUI nebolelo vůbec. Šance je vždy veliká, zvlášť když jste oba zdraví, spermiogram je v pořádku…jen prostě do teď asi nebyla ta správná chvíle. Věř a přej si, ať to vyjde…a hlavně buď v pohodě! :kytka: Moc moc ti přeju, aby to bylo tvé poslední IUI! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
30.6.15 09:19

@mische Tak co? Byla jsi včera? Jak je Ti? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
30.6.15 16:23

@nemastojedno bohužel nebyla. V neděli večer volal manžovi šéf a v pondělí ráno ho poslal do čtvrtku služebně mimo město. Vyjížděl chudák až ve 3 ráno, takže nic :zed: :zed:… ale pojistili jsme to doma přes víkend, tak nevím. Do EF jsem volala, sestra mi řekla, ať beru zase klasicky 10 dní Utroš a buď se zastavím na tu IUI??? :think: :think: :pocitac: (což nejde, když je manža služebně mimo do čtvrtka, že?) nebo se pak v červenci po jejich dovolené mám zastavit pro recept na další léky… takže asi tak. Sice vyslovila, že až podle toho jak uvidím, ale rozpačitá jsem z toho taky.
Mimo toto je mi normálně, trochu mě pobolívá v podbřišku, ale jen včera večer a dneska… ale malinko, rozhodně se to nedá přirovnat k tomu, co jsem zažívala minule. Tak uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
1.7.15 14:32

@mische Téda holka, řeknu Ti, ten manželův šéf si to ale umí pěkně vypočítat :roll:, no musíš doufat, že se třeba o víkendu zadařilo :palec:, uvidíš no. To čekání je hrůza. Kdy má mrcha přijít? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
1.7.15 17:16

@nemastojedno jako jestli fakt byla ovu 14 dc, tak nekdy 13 nebo 14.7. by mrcha mela byt, pokud se nezadarilo, ze? (Bacha na me, snazim se myslet pozitivne -tudiz mrchu necekam :lol: ). Jestli ovu jeste nebyla, ta o tyden dale. Jako fakt nevim, tulili jsme se 2 dny po iui. Po iui me nic nebolelo, ted uz 3 dny trochu citim podbrisek, ale jakoby takovy tlak nic extra, ani jako bolesti pred ms. A zacinam citit prsa… ale to bude tim utrosem. :nevim:… uvidime, uvidime. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
2.7.15 09:27

Holky, kde jste vsechny?? Taky mate dovolenou? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
6.7.15 16:23

Ahoj děvčata, mohu se přidat? Já podstoupila 12.6.2015 první et a vyšlo to. 12.den jsem měla hcg 522, 21.den 8.463. Takže tomuto car blahořečím. Vůbec jsem nedoufala v tak úžasný výsledek.

Příspěvek upraven 06.07.15 v 18:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
6.7.15 17:12

Evenka veliká gratulace ☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...