CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
282
6.7.15 17:17

@Evenka
No to je perfektni!!! Moc gratuluji! :hug:
My na vysledky zatim cekame, byli jsme na ET 29/6-takze mam na testovani mam jeste cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
6.7.15 18:11

@adamos Moc děkuji, teď jen ať to vydrží. Koukám, že jsi tady nová, jsi taky snažilka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
6.7.15 18:12

@mische Tak to držím moc palce, aby nedorazila!!! Už jen týden, vydrž :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
6.7.15 18:14

@Evenka no to je krásné! Moc gratuluju a přeju hlavně zdravíčko ať se fazolkovi u tebe líbí :potlesk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
6.7.15 18:16

@UnkaM Moc děkuji a držím palečky. Já si udělala testík 12.den a byla tam dálnice. Ale nechtěla jsem vůbec testovat, chtěla jsem čekat na krev, ale když jsem mluvila se sestřičkou, tak mě nabádala, abych testla. Do té doby jsem byla relativně v klídku, rozhodnutí netestovat je skvělé, nestresovala jsem se, jen jsem si užívala pocitu, že jsem asi těhotná, v ten 12.den jsem se roztřásla tak, že jsem se ani nemohla trefit na tyčinku :mrgreen: pak jsem odmítala otevřít oči a podívat se, když jsem našla odvahu, stála jsem tam jak opařená, nemohla jsem uvěřit tomu co vidím. No blázinec. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
6.7.15 18:17

@nemastojedno Děkuji moc. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
6.7.15 19:10

@Evenka
Popsala jsi to nadherne! Doufam, ze to u me bude stejne krasne jako u Tebe. Netestuju nestresuju (no trochu mozna tajne), testovani me ceka v patek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
6.7.15 19:56

@UnkaM No taky jsem se porad sledovala, nepopiram. Od tretiho dne me bolelo bricho a a od ctvrteho dne jsem obcas spinila, takze jsem jednou fakt vyvadela, kdyz to bylo silnejsi. Ale pak jsem si to zakazala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
6.7.15 22:01

@Evenka
No prave ze ha nam zase nervy na pochodu, ze jsem nespinila vubec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
6.7.15 22:11

@UnkaM To bud rada, to je idealni pripad. Nacetla jsem o tom spoustu moudra a lepsi je nespinit. Pak nemusis fantazirovat, co to spineni znamena. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
7.7.15 10:29

@ evenka

Ano jsem snažilka, na ET jsem byla 8.6. a nevyšlo to, trošku to mrzelo, ale říkám si, že máme zmrzlinku, tak není vše ztraceno ☺ do EF jedu 17.7. Tak uvidíme kdy bude KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
7.7.15 10:55

@adamos Moc ti preju uspesny ket, to je super, ze mate nanucka, to bude dalsi pokus raz dva. Nam rikal lekar, ze mrazeni je uz na tak vysoke urovni, ze maji o chlup vyssi uspesnost s mrazenymi nez s cerstvymi. Taky mame jednoho nanucka, vic jich bohuzel nezbylo. A ze dalsi pokus zvysuje sanci na uspech. Tak tfuj, tfuj, tfuj, at cervenec a srpen jsou plodne mesice. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
7.7.15 11:40

@ evenka

Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
7.7.15 12:35