Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@UnkaM aha a kolik toho ta pojistovna proplaci? a uz ti rekli kolik te bude vsecko asi stat.. ja se bojm aby nam stacili penize kurde.. a dekuji snad to vyjde musi!!!
jsme oba podle vseho naprosro zdravi tak neni mozne
@UnkaM a o kolik dni ti to posouval me o 10 dni coz teda nechapu proc tak hodne kdyz mi to puvodne posouval jen kvuli toho ze maji tri dny dovolenou a to by vyslo zrovna na obdobi kdy by mi meli asi delat odber ale on mi to posouva tak ze snad na odber odhadem pujdu az nekdy kolem 20.7 coz je v mem bezem ciklu asi tyden pred beznoz MS a to jsem to o mesic posouvala abych mela klid budu bez prace atd. kdybych vedela ze to bude takhke trvat naplanuju to jinak
hrouti se plany na dovcu ikdyz sem cetla na jinych strankach ze se to stim setrenim nema az tak moc prehanet tak nevim..
@fenomena -
POSUN-me to posunul taky o 10dnu. Duvod byl asi ten, ze chtel pozastavit cinnost vajecniku. Jiny duvod nebyl. Jestli to k necemu bylo-nevim. Spis je utlumili tak, ze ani nereagovaly na konske davky.
DOPLATKY- kolik presne jednotek plati ( pozor jen doplatek) pojistovna nevim, ale podle me je to neco kolem 2.200jednotek.
Ani mi nemluv, jsme z toho taky v soku-presnku castku jeste nevime, ale bude to ranec, a to jeste neni nikde zaruka, ze se to povede. Rajy mate prvni, ze?
@UnkaM no a bylas na iui? Tam si reagovala na clostilbehit dobře? Aha takže já mam doma asi 1800 jednotek a píchat si budu 200 jednotek vždy vecer. Tak to mam na 9 dni zatím. A Jojo první a snad poslední pokus ![]()
Já jsem zvědava na krevní test ale moc tomu nevěřim že to vyšlo ![]()
@kataros ahojky zajdi si a klidně to můžete mít podané a dál se snažit, my máme dokonce i 2 mražáčky, ale nějak se na to necítím, máme problémy smatkou a těhu vůbec nepřipadá teď v úvahu, proto je pro nás lepší adopce, hlavně ať mě tady neodsoudíte
, nějak jsem si to vše urovnala v hlavě a více se těším už na dítko než tady marně čekat
@fenomena
Ne, na IUI jsme nebyli-byla by to ztrata casu. Clostyl mi psal muj gynmudr, na ten jsem reagovala ukazkove. A ten byl bez doplatku-takze se nabizi jen jedno vysvetleni… ![]()
@30katka30
Tak to my budeme doplacet na 1.asi 12tis-muj odhad, ale podstatne je, kolik bude vajicek. Zitra jdu na utz. uz 4.v poradi. Uvidime, co bude dal.
@30katka30 tak si ho udělej ja si ho udělala a nic a přitom mám kramy tak ta nadeje je miziva.
@žaneta66 @30katka30 no pravě člověk se snaži doufa a nic kdyby to kněčemu bylo ty zaplatíš a pak zistiš třeba že je to naprd