Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kataros ja take nechapu proc, ale psala jsi, ze jste meli 2 tak jeste muze byt vse jinak uvidis po krvi preji ti to
Jinak nevim moc tehulek tady co chodi na emimino neni, az tady na pani po IUI coz je zazrak a ani sama to asi necekala
Drz se kocko vim boli to, ale krev vse prozradi ![]()
@kataros koukni tady na emimnu MS a jsem tehotna a tam pocti taky jsem tise doufala ze mam MS a treba to vyslo, pisu z tabletu omlouvam se za chyby PC mam nove a nejde mi
@kataros Je mi to líto, drž se ![]()
A sice se to stává, že někdo má MS a je těhotný, ale spíše je lepší zůstat na zemi a nedoufat v to, stává se to málo. Vím, jak Ti asi je, mám po 4 IVF a taky pořád nic.
Holky, tak nevím, na ET jsem byla 8.6. dnes jsem testla a nic a MS taky nikde. Máte někdo zkušenost? ![]()
@afamos mam 3 IVF jsou to dva tydny a dnes sem chytla mencky a v pondeli jdu na krevni test to podtvrdi
@UnkaM ahoj ja si budud teprv gonal pichat ale mam ho 6 krabicek a mam si pichat 200 jednotek a taky mi rekli doplatek 800 za kus.
V pondeli jdu za socialni pracovnici o pece o deti (adopce)skusime to to je taky reseni
@fenomena ano-800za kus, ale tohle je jen doplatek, zbytek plati pojistovna. Ale kdyz vycerpas jednotky co hradi pojistovna, tak platis plnou sazbu. Jeste ted mi je z toho zle. Hlavne vubec nezabira! U me teda. Tobe moc preji at pomuzou, zaberou, at vsechno jede hak po masle. ![]()