Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hm tak to sem nasrana sama na sebe už na to nemám sílu už stim končim
Stává se to, ale spíše je to asi vyjímka, drž se, vím jak to bolí
To věřím, omlouvám se nejde mi to napsat nějak přímo k Tvému příspěvku mám nový systém a asi mi tam něco chybí
my to vzdali po 2 a už máme za sebou celou přípravku na adopci nebo PP, drž se
@kataros nechci ti dělat plané naděje, ale dělala sis test? Ta ms je úplně stejná jako vždy? Zaváděli ti jedno nebo dvě embrya? Někdy se stane, že i přes těhotenství se krvácí… Někdy se tím jedno ze zavedených vyloučí a druhé zůstane… Sice je to malá šance, ale je. K dr. máš jít na krev kdy?
@aliko zavaděly dvě embrya a v utery mám jit na krev a test jsem si udělala a byla tam jedna čarka ![]()
@30katka30 dik za poporu, moc bych těla miminko jěšte nemam žadne a roky rychle a rychle utikaj
@kataros ještě nezoufej, na smutnění je času dost po krvi. Ale je to těžké, vím, znám to taky, jako spousta holek tady. ![]()
Jsem teď taky ve třetím pokusu. Sice nám jeden „na pojišťovnu“ zbývá, ale už do něj nepůjdem, pokud to ani teď nevyjde. Jako @Žaneta66 - i my jsme se vydali cestou adopce, třeba by to i pro vás bylo řešení…
Držím palce.
@aliko a tobě menzes nepřišly a už mate děti ja ne a adopce je taky řešení akorat nevim jestly to vyjde protože ja s přitelem nejsme svojí.
Jeto tak těžke čekat na krevni test když je šance miziva jsem sama ze sebe sklamana že mě to mé tělo nefunguje jak by mělo ![]()
@kataros zatím ne, zatím čekám jestli ms přijde nebo ne… U mě je ještě brzy, ale po víkendu bude jasno… Ne, děti nemáme žádné.
O adopci v případě nesezdaného páru žádá jeden z páru a druhý je tzv. společně posuzován.
@kataros my byli dvakrat jednou nic ani jadro a podruhe blastocysta a nic tak prave ta adopce, ale mam 12 leteho kluka tak to tak je pro nas lepsi ![]()