Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@nemastojedno no jako mohl by byt, mam je nality a vystouply mi dost i zily, jako u tehu drive. Ale nechci se k tomu upinat, zas moc. Jen se nejak nemuzu dockat testovani. Tak jsem to jen hodila do placu, kdyz uz tu tak diskutujeme.
![]()
@mische Neupínej
, musíme holt vydržet!! Včera jsem měla začít brát Utrogestan, ale nějak jsem na to zapoměla
… tak začínám dnes. Ženský hodně na netu píšou, že jsou pak unavené a bolí je prsa… tak jsem zvědavá jak to se mnou zamává ![]()
@nemastojedno utrogestanem to neni, zacala jsem je citit uz po prvnim iui. Mam brat 1 utros vecer, zavadim. Pry je to lepsi, minule jsem polykala, byla jsem unavena jak prase, ted jsem, ale neni to tak strasne, taky jsem zacala den pozdeji, jelikoz v lekarne pouze na objednavku. ![]()
@mische Počkej, takže tebe pernametně bolí ta prsa od prvního IUI? ![]()
Aha, mi ani neřekli jak U brát
takže říkáš zavést? a kdy? večer před spaním?
@nemastojedno jo pobolivaly me uz v patek, to jsem sla na 1. Iui, pichli mi pregnyl, pak dost doma po i podbrisek, prave na leve strane, kde byl i ten spravny folik, v pondeli pred opakovanym iui dost podbrisek zase a prsa taky, den ode dne vic a vic, proc?
Mi MUDr. rikal brat utros 10 dni jeden vecer. Sestry zopakovaly. Nerekl jak, zavadet jsem se rozhodla sama. Jde to tak i tak.
@mische Aha ok. Diky za upresneni. Noo tezko rict proc te to takhle boli
…asi tak reaguje tvoje telo na ten Pregnyl… ale musi to byt neprijemne. Me boli prsa vzdy pred menzesem a to jakoze dost ![]()
@ivvča Krásné dobré ráno
, jak se cítíš? Nějaké změny?
Myslím nás vás, jak se vám třem daří
Opatrujte se ![]()
@Seline Dobré ráno ![]()
Já ani nevím
Prvních pár dnů jsem si přišla jako těhu, sem tam mně bolelo břicho, prsa a měla jsem nafouklé břicho, ale teď mně jen bolí prsa a sem tam mám nafouklé břicho, nic víc. Já vím, že na příznaky se dívat moc nemá cenu, ale prostě si nepřijdu jako minule, když to vyšlo. Musím čekat do středy, pokud nedostanu MS, je tam naděje ![]()
A jak se máš Ty? Co teda máte dál v plánu?
@ivvča Ahojky vypadá to jako dobré znamení, když přeci jen cítíš maličké změny
Já měla jen to bříško nafouklé, ale jen kvůli ohhs. Jinak bych řekla, že Já necítila žádné změny. Moc odpočívej a uvidíš, že ta mrška nedorazí…Musím ještě ve středu na kontrolu a poradit se s dr.co a jak dál. Každopádně si dáváme minimálně do srpna pauzu. Pěknou neděli přeji ![]()
@Seline Tak prsa mně bolely ale už před ET, takže tohle je asi ovlivněné Crinonem.
Jinak já už nastoupila pracovní proces v práci a jak na potvoru mně chytá břicho jako na MS, tak uvidíme ![]()
Pak napiš, jak jste se s doktorem domluvili, co dál.
Krásný den ![]()
@mische Tak prsa už mě bolí taky
, nevím jestli je to z utrouše (beru ho 4 dny), nebo je to PMS
… to čekání je hrůza, ještě týden…