Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Rano to jeste slo. Byli jsme na 8, prisli jsme radeji uz 7,45… u MUDr. jsem byla cca 8,10… ovsem cekani na inseminaci za hodku pak se dneska trochu protahlo. Ale nakonec to nebyla takova hruza. Cekani v caru je to nejmensi… horsi je cekani pak ![]()
@ivvča Tak syndrom se naštěstí už vytratil
Všechno je už v pořádku, do neděle píchám zibor a už jen čekat
… ve čtvrtek odpoledne už budu vědět
A jak to vypadá u tebe drží se prdolky? Vyvíjí se všechny? @UnkaM
Já už si nějak zvykla na to čekání
Dnes asi hodinka a půl navíc… ![]()
@mische
Ano máš pravdu, čekání na výsledky jsou šíleně dlouhé…Těch 14 dní mi přijde jako věčnost… ![]()
@Seline
Kocicko, dnesnu kontrola utz a krve- vsechno v poradku, akorat neco nedopadlo nejlip (nevim jak se to jmenuje), limit je 1, 0 a ja mam 0, 3-je to nejaky indikator funkce vajecniku. Tzn. znova v hlave panika, ze se mi vajicka netvori ![]()
Dr.mi nasadil NORETHISTERON, po dobrani kontrola dalsi hormony. Kolem 20/6 by mohl probehnout odber…pokud tedy bude ceho ![]()
@UnkaM Ahojky, v jakém pak jste stadiu snažení? Nevím totiž copak máš na mysli…
tohle jsem tady ani ještě nečetla
,
Holky mám takovou jednu otazku
Kdy pak jste měli odvahu se začít znovu milovat po vložení…Totiž první týden je to zakázáno, tak nevím kdy na to můžeme zase vlítnout
Zda stačí ten týdení pust nebo čekat, až na výsledky testů z krve?
@Seline
Jsme ve stadiu zacatku pred 1. IVF. IUI u nas nema smysl, tak jsme to rovnou preskocili.
@UnkaM Tak držím palečky a hlavně silné nervičky
Já to IUI vyzkoušela celkem 6krat a bohužel i u nás to bylo zbytečně… Tak uvidíme, jak naše letos první IVF dopadne ![]()
@Seline
A kdy jdete? U nas by vse melo probehnout kolem 20.cervna.
Holky, tak jsem právě koukla na tu poslední Výměnu, protože se o ní nějak moc mluví… Akorát jsem si hnula žlučí.
není spravedlnost, fakt ne.
![]()
Jinak, dneska první stimulační injekce, nemusím tentokrát píchat každý den, je to na 7 dní… Teď už musí jen růst ![]()
@UnkaM Já už mám vloženou 5ti denní fazolku, a ve čtvrtek jdu na krev
@Seline ani nevím, já dostávala odvahu hodně pomalu a manžel ještě pomaleji…
Navíc jsem byla docela rozhozená, tak ani moc chuť na „vlítávání“ nebyla ![]()
@Seline
mo toto! Tak to je pecka! Drzim palecky, at je vsechno v poradku!
po kontrole hned dej vedet!
@aliko Děkuji za odpověď
Taky mám právě obavy, tak jsem chtěla rady
My se právě taky bojíme
Asi radši počkáme do čtvrtka, vždyť je to už za pár ![]()
@UnkaM Děkuji, ve čtvrtek to bude šílené v EF semnou, nebo Já vždy kolabuji při odběrech
, tak se mi tam moc nechce.
Potřebovala bych otestovat jinou metodou kdyby to šlo
Tak hned jak se vzpamatuji napíšu jak jsem dopadla.