Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mische Ahaa, tak to je pěkně blbé
A úplně celé pondělí bude mimo jo? Tož co je to za šéfa, že nepochopí, že musí chlap nutně k doktorovi? Jedině bych Ti mohla napsat do soukromé zprávy, soukromé číslo na pana Jaroše, popř. mám i na obě sestřičky. Že bys jim ještě dnes zavolala nebo napsala a poradila se, jak máš postupovat…Já vím, je to sice blbé v neděli, ale oni jsou docela v pohodě a pro tyto případy ty čísla dávají. Co říkáš?? Hm? ![]()
@mische Ještě mě napadlo, že by Ti sestřičky nebo Dr. poradili, ať doneseš s sebou čerstvý ranní vzorek od manžela v nějaké čisté lahvičce. Není řečeno, že to musí udělat přímo tam na místě…ale taky vlastně záleží na kdy jsi objednaná?
@Angie83 a me si zrovna v utery sestricka stezovala, ze ji klientky siri jeji soukrome cislo… a ze kdyby to vedela tak jej nikomu neda… ![]()
Maruška, co?
Ta si bude stěžovat, pořád na všechno, ale je fajn. No a s Lenkou si tykám, ta je úplně v pohodě. Mische: Jestli chceš zavolám ji, ale nic o Tobě nevím, víš… když tak Ti dám do soukromé zprávy na ni kontakt i moje jméno a odkážeš se na mě, že Tě mrzí, že rušíš v neděli, ale že jsi bezradná a potřebuješ poradit. Je to nouzová situace, tak co. Oni pracujou i přes víkendy, sice ne odpoledne, ale dobrým klientkám rády poradí.
@mische Tak dej pak vědět, jak ses rozhodla, protože sama od sebe to číslo dávat samozřejmě nebudu.)
@Angie83 dekuju, ale zajdu tam sama. Delala jsem si i ovu test a na ovu to nevypada. Tak zajdu na utz a uvidime. Manza je mimo jen pondeli, kdyztak se posnazime sami nebo uvidim co mi doktor rekne. Hlavu mi snad neutrhne.
@mische Ahojky, já prakticky na všechny IUI jezdila sama…byla jsem ráda, že mám volno já a spárovat to s přítelem, by pro nás byl nadlidský výkon
..takže jsem si vždy vyžádala kelímek..a s tím, že jsem to vždy přivezla
…navíc přítel mi ho dal třeba před 7 a já tam do 8 dojela a nebyl problém
…dokonce mi říkala sestřička, že kelímky se dají koupit v lékárně
..a navíc to i pro mého přítele bylo přijatelnější než se nahoře trápit v „kabince“ ![]()
Ale chápu, že to dokáže fakt naštvat…
..člověk se těší aaaa..pak jsou to je stresy ![]()
Holky, setkaly jste se některá s tím, že jste začali špinit ještě když jste braly divinu?
@ezvědavka u nas o to horsi, ze manzel vstava do prace pred ctvrtou rano
… takze asi tak. ![]()
@mische Noooo tož to je na prd
. Já jsem taky přemýšlela, že bych tam přítele nemusela tahat, zvlášť když ještě dojíždíme. Jezdí do práce na 6, tak nevím…leda, že by šel do práce později ![]()
@nemastojedno no kdyz te sef posle autemmimo mesto, tak pozdeji do prace jet nemuzes, ze?
… no uvidim, co zitra… radeji jsme to dneska pojistili
![]()
@Štěpánka88 já ne, ale divinu jsem brala před MS, myslím
normálně jsi mě zaskočila
@Štěpánka88 mi se to stalo ted. Brala jsem divinu na vyvolani ms a u pred 3mi poslednimi prasky jsem uz zacala spinit.