CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
97
24.5.15 10:15

@mische Ahaa, tak to je pěkně blbé :think: A úplně celé pondělí bude mimo jo? Tož co je to za šéfa, že nepochopí, že musí chlap nutně k doktorovi? Jedině bych Ti mohla napsat do soukromé zprávy, soukromé číslo na pana Jaroše, popř. mám i na obě sestřičky. Že bys jim ještě dnes zavolala nebo napsala a poradila se, jak máš postupovat…Já vím, je to sice blbé v neděli, ale oni jsou docela v pohodě a pro tyto případy ty čísla dávají. Co říkáš?? Hm? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
24.5.15 10:19

@mische Ještě mě napadlo, že by Ti sestřičky nebo Dr. poradili, ať doneseš s sebou čerstvý ranní vzorek od manžela v nějaké čisté lahvičce. Není řečeno, že to musí udělat přímo tam na místě…ale taky vlastně záleží na kdy jsi objednaná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
24.5.15 10:20

@Angie83 a me si zrovna v utery sestricka stezovala, ze ji klientky siri jeji soukrome cislo… a ze kdyby to vedela tak jej nikomu neda… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
24.5.15 10:30

Maruška, co? :D Ta si bude stěžovat, pořád na všechno, ale je fajn. No a s Lenkou si tykám, ta je úplně v pohodě. Mische: Jestli chceš zavolám ji, ale nic o Tobě nevím, víš… když tak Ti dám do soukromé zprávy na ni kontakt i moje jméno a odkážeš se na mě, že Tě mrzí, že rušíš v neděli, ale že jsi bezradná a potřebuješ poradit. Je to nouzová situace, tak co. Oni pracujou i přes víkendy, sice ne odpoledne, ale dobrým klientkám rády poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
24.5.15 10:43

@mische Tak dej pak vědět, jak ses rozhodla, protože sama od sebe to číslo dávat samozřejmě nebudu.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
24.5.15 11:17

@Angie83 dekuju, ale zajdu tam sama. Delala jsem si i ovu test a na ovu to nevypada. Tak zajdu na utz a uvidime. Manza je mimo jen pondeli, kdyztak se posnazime sami nebo uvidim co mi doktor rekne. Hlavu mi snad neutrhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
24.5.15 11:34

@mische Ahojky, já prakticky na všechny IUI jezdila sama…byla jsem ráda, že mám volno já a spárovat to s přítelem, by pro nás byl nadlidský výkon :)..takže jsem si vždy vyžádala kelímek..a s tím, že jsem to vždy přivezla :roll:…navíc přítel mi ho dal třeba před 7 a já tam do 8 dojela a nebyl problém :P…dokonce mi říkala sestřička, že kelímky se dají koupit v lékárně :dance:..a navíc to i pro mého přítele bylo přijatelnější než se nahoře trápit v „kabince“ :dance:

Ale chápu, že to dokáže fakt naštvat… :nevim:..člověk se těší aaaa..pak jsou to je stresy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
24.5.15 11:38

@mische super, ok, tím je to vyřešeno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1997
24.5.15 19:01

Holky, setkaly jste se některá s tím, že jste začali špinit ještě když jste braly divinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
24.5.15 19:06

@ezvědavka u nas o to horsi, ze manzel vstava do prace pred ctvrtou rano :zed: :zed: :zed:… takze asi tak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
24.5.15 19:47

@mische Noooo tož to je na prd :nevim:. Já jsem taky přemýšlela, že bych tam přítele nemusela tahat, zvlášť když ještě dojíždíme. Jezdí do práce na 6, tak nevím…leda, že by šel do práce později :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
24.5.15 20:03

@nemastojedno no kdyz te sef posle autemmimo mesto, tak pozdeji do prace jet nemuzes, ze? :zed:… no uvidim, co zitra… radeji jsme to dneska pojistili :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
24.5.15 20:13

@Štěpánka88 já ne, ale divinu jsem brala před MS, myslím :nevim: normálně jsi mě zaskočila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
24.5.15 20:19

@Štěpánka88 mi se to stalo ted. Brala jsem divinu na vyvolani ms a u pred 3mi poslednimi prasky jsem uz zacala spinit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
24.5.15 21:40

@mische Jj sef by zaslouzil par facek :). Jistota je jistota 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí