CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80
21.5.15 21:50

@Danďuška …8 tisíc? :potlesk: Tak to si myslím, že po té naší palbě už je minimum :dance:
Chápu, že se bojíííš.. :?…to je podle mě naprosto přirozenéé, po tak dlouhé cestě…si myslím, že se člověk uklidní až bude prcek venku a zdravý jako buk :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
21.5.15 21:56

@Angie83 Moc děkuji a rovněž děkuji za info, já jsem si říkala, že to tak nějak bude kolem toho 3 měsíce :)…a ty jsi už na konci 12tt, perfektnííí :potlesk: mooc gratulujiii :dance: a Vám se to nakonec podařilo jak??? Jestli nevadí, že se ptám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
21.5.15 22:11

@Lilypad …ahojky, moc gratuluji k nečekanému úspěchu :potlesk:…to zní tak hezky ten Váš příběh se šťastným koncem..moc děkuji za pozitivní energii :dance: :dance: :dance: a moc děkuji za info kuknu na FB i diskuzi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
22.5.15 11:29

@ezvědavka Podařilo se až z 3.IVF, První bylo v roce 2012, pak dlouho nic, laparoskopie a alternativa, nepomohlo, tak v listopadu 2014 jsme šli do druhého pokusu a teprve potom mi zjistili z podrobnější imunologie v krvi nějaké protilátky, dostala jsem prednison a v březnu 2015 se konečně zadařilo!! :hug: Ale Ty obavy jsou tu stále :) ve středu mě čeká screening na vývojové vady. Určitě bude vše v pořádku, musí! :) Nikdy jsme neměli mražáčky, takže fakt gratuluju! Jsi na dobré cestě, KET určitě výjde. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
22.5.15 14:00

první IUI

Ahoj holky, zahajuji svoji první IUI a příští pátek nás to s partnerem čeká… Začala jsem brát dle pana doktora Clostík (CC) a udivuje mě jedna věc. Přišla jsem do Eurofertilu, na základě doporučení mé gynekoložky, která mi dělala různá vyšetření vč. hormonálního profilu i sledování ovulace a tak a říkala mi, že u mě probíhá krásně. Brala jsem loni jeden měsíc CC-1× denně a tvrdila, že pro mě je jedna tabletka až až. No a pan doktor, bez toho, aniž by si přečetl zprávu od doktorky, nebo mi udělal nějakou vstupní prohlídku „podvozku“, tak mi nasadil hned (CC) a šup perte to do sebe 2× denně. Abych pravdu řekla, tak se celkem dost bojím toho, co to se mnou udělá… snažím se užívat prášky velmi minimálně, spíše vůbec a veškerou bolest tak nějak raději přetrpím a tím pádem cpát do sebe hormony se mi dost příčí, když vím, že tam dole mi to funguje bez problémů, jen se prostě nedaří. Teď nad tím vším, tak zpětně přemýšlím a moc se mi to teda nelíbí… :roll: Jaký máte na to názor vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
22.5.15 16:55

@Angie83 jo koukala jsem se na FB, je jich tam fakt teda dost :hug: omlouvám se, za to co jsme psala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
23.5.15 11:09

@nemastojedno Rozumím Tvým pocitům, také jsem byla vždy zastáncem spíš alternativní léčby a prát do sebe hormony a kortikoidy se mi příčilo. Bohužel si musím trpce přiznat, že jen díky nim jsem dnes konečně těhotná. Možná by se nám to jednou spontánně povedlo, ale kdy? Za 5, 10 let? To už bych byla na psychiatrii :) Také jsem měla HP i ovulaci v pořádku když mě můj gynekolog odeslal do EF, spermiogram také. V podstatě jsem to brala tak, že jsme zdravá dvojce a jen to načasování a štěstíčko prostě chybí. Bohužel až později jsem zjistila, těch příčin neplodnosti může být mnohem mnohem víc. Jenže jak už to tak v našem státě chodí, vše je otázka peněz a pojišťovny nebudou proplácet hned všechny drahé genetické a imunologické vyšetření, pokud nebudou mít od Dr. podklad, že už proběhla taková a taková snaha a je na čase diagnostiku neplodnosti posunout dál. IUI je prostě první v řadě, pokud nejsou zjištěny jiné problémy a ten CC musí být nasazen ve větších dávkách, aby se vidělo, jak vaječníky fungují a čím víc bude kvalitních folikulů, tím větší bude šance na oplodnění (pravda, že tt, „může“ být občas i vícečetné), ale šance se zvýší a ty nebudeš muset jít na IVF. Bohužel takový je postup a třeba vám to výjde bez větších výdajů, i když pravda musím ze zkušenosti i z diskuzí tady přiznat, že pokud se nedaří delší dobu otěhotnět a základní vyšetření jsou v pořádku, bývá problém jinde a IVF s dalšími testy bývají nevyhnutelné. :? Také mě stále trápí, jestli se mi to množství hormonů co jsem do sebe prala jednou v životě projeví na zdraví, ale ještě víc mě trápí, že jsem 12 let brala Hormonální antikoncepci, která podle mě opravdu stojí za řadou příčin ženské neplodnnosti. Své dceři to jenou doufám rozmluvím. :) Toť můj názor. Přeji Ti hodně štěstí s IUI a snaž se CC brát jako léky od doktora, které Ti pomůžou, já jsem se tak donutila uvažovat a prostě mi ty léky nakonec pomohly (v této věci). :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
23.5.15 11:10

@Žaneta66 A to se zas neomlouvej :-D Přeju hezký den Žanet a ať se Ti brzy splní Tvé největší přání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
23.5.15 11:31

@Angie83 Děkuju moc za Tvůj příspěvek, něco takového jsem zřejmě potřebovala slyšet/číst :palec: a trošku mě to svým způsobem uklidnilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
23.5.15 15:26

@Angie83 děkuji pěně jsi to napsala o těch horm. já je také moc nemusím, beru tak max. paralen a antibaby, jsem brala snad u od 14 let :cert: nikdy více, prostě se to psalo na upravení cyklu atd. Taky jsem to vydržela cpát se hor. píchat si injekce-člověk vydrží a udělá vše pro to co si přeje :hug:

Také přeji pěkný den i když u nás tady v Otravě je poměrně škaredě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
24.5.15 07:32

Holky, my snad nemame stesti na nic. Zitra jsme objednani do EF, oba. Na vyskedky odberu, kontrolu foliku po brani clostiku a pripadne IUI. Ted manzovi volal sef a posila ho mimo mesto. Takze manza nemuze. :cert:

Tak nevim, zda mam jit sama. Ma to smysl? Jsem pekelne otravena :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
24.5.15 09:47

@nemastojedno Tak to jsem moc ráda, že ses trošku uklidnila, proto jsem to psala a dělá mi radost zpětná vazba.
@mische Určitě má smysl jít tam sama. Ony tam ty objednací termíny sice nejsou nějak vražedné, kdyby ses přeobjednala, ale výsledky vyšetření Ti pan doktor řekne samotné a rovnou Tě třeba i prohlídne, doporučí další postup. Neztrácela bych čas, manžel je nejdůležitější v den IUI a IVF, jinak jsi nejdůležitější Ty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
24.5.15 09:53

@mische Jo vy už jste asi v procesu IUI, že? A jaký jsi den cyklu? Kolik dnů bereš clostik? Jestli to bude teprve první kontrola, tak IUI zpravidla bývá až za několik dnů, foliky ještě nebudou dost velké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
24.5.15 10:01

@Angie83 no prave v pondeli budu 14 dc, sestry nas objednaly v pondeli a pak ve stredu na druhe iui, s MUDr. jsem mluvila jen na uvodnim sezeni, s tim ze mi napsal Divinu na ms, bylu jsme na odbery krve a manza na spermio a pak clostik a pregnyl. Ten jsem dobrala ve stredu min tyden a v pondeli jsme meli prijit oba i s pregnylem. Jenze manzel nemuze, tak mi jde o to, ze pripadne iui neklapne, ve stredu by uz mohl. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
24.5.15 10:07

@mische No v tom pripade to zitra asi IUI nevyjde, nebot bez vzorku to moc nejde. Ale byt tebou tak tam jdu alespon na ultrazvuk at se zjisti jak jsi nachystana a ve stredu to urcite klapne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí