CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4472
16.5.15 08:29

@sharka84 to je bohužel tak, ten kdo chce dítko tak jim to nejde a koho se otřou jen trenky tak je holka těhotná :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
16.5.15 10:23

@Žaneta66 přesně tohle mě dnes ráno rozbrečelo. Zkoušela jsem další test a zase nic, tak mi to přišlo už tak líto, jelikož mi do toho umřela dneska i andulka…tak to na mě nějak padlo, ale odpoledne jdeme s malou a manžou na pouť do Bělé, budem se pak stavovat ke kamarádce která tam bydlí, tak alespoň příjdu na jiné myšlenky :mrgreen: si něco na pouti koupím pro radost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
17.5.15 11:14

@sharka84 doufám, že pouť byla super, my včera byli na Primě s malým a na his. autobusech tady ve Vítkovicích, taky bylo fajn, dnes musíme trochu pouklízet atd, a MS nikde musím přečíst za jak dlouho může dorazit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
17.5.15 13:33

@Žaneta66 jojo, pouť byla super. Dokonce jsem jela i na housenkové dráze a měla trošku vína u kamarádky a potom jedno pivo na té pouti a bylo fakt moc fajn. Však v úterý se to dozvím, už se ale nehlídám…už to kašlu. Co se má stát se stane. U malé jsem mohla skákat od rána do večera a krom vysokého tlaku který mám furt to bylo uplně v pohodě. Jen teď sháním nějakého dobrého homeopata, který by se tošku vyznal a poradil mi…chcí zase brát foliculinum, brala jsem ho kdybysi a bylo to dobré, jen si už nepamatuji, kolik kuliček a od kterého dne cyklu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
17.5.15 13:34

@sharka84 tak to je super, že jste si to užily, holky obě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
17.5.15 14:40

Ahojte holky, potřebuji poradit :-/ v pátek jsme byli na zevedení embryjka…a já dneska začala trochu krvácet, je to jen malinko,…ale více než špinění…co to může znamenat? Mám volat do Eurofertilu? Co si mysllíte? :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
17.5.15 18:24

@ezvědavka může to být zahnízdění a taky i něco jiného za tel. bych nic nedala, nebo to samo možná přejde uvidíš :think:, na to, že by to šlo z Tebe pryč je moc brzo, spíše se vrtá :hug: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
17.5.15 19:02

@ezvědavka ahojky, to je fakt moc brzy. Asi bych raději cinkla do EF, kdyby se to nelepšilo. Držím palce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
17.5.15 19:04

@sharka84 jj, na to se taky vždycky ptám, spousta normálních holek s problémy a potvory, nebo i hůř plodí jedno za druhým… Není to fér. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
17.5.15 21:43

@Žaneta66 ..mě to právě taky příjde moc brzy…na to aby se to neudrželo…:-/..měli jsme 6 denni embryjko v perfektním stavu, tak není možnéé :-(..akorát mi spíše hrozí hyper. syndrom…no, určitě raději zavolám..i když to vypadá, že to byla jen jednorázvka..,ale vyděsilo nás to… tak že by snad zavrtání? :-))))

Příspěvek upraven 17.05.15 v 21:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
17.5.15 21:54

@ aliko děkuji, určitě raději zavolám :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
17.5.15 23:22

@ezvědavka zavolej dej vědět, ale podle mého neúspěchu to u Vás vypadá dobře :hug: je to na dobré cestě :lol:

jinak já hlásím po 39 dnech MS po IVF, tak snad už to bude v normálu po tom všem a v srnu půjdeme na KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
18.5.15 12:36

Tak holky, jsem tam ráno volala…vzhledem k tomu, že jsem začala ráno tak moc krvácet, jsem volala raději hned doktorovi :-(…řekl mi, že tohohle se u mě obával…měly jsem totiž 30 folikulů a 24 vajíček…tudíž obrovské množství a to se pak může stát, že sliznice se začne brzy čistit, ptž je překrvená či co…proto dával větší naději pokusu č.2 :-/( on nás na to hned tak nějak upozorňoval)…máme 8 mražáčků..jen ty nejhezčí…v každém případě ještě to není jisté..mám dál pokračovat jako by nic a když nepřestanu krváce do 3 dnů, mám se ozvat..a uvidíme :-(..ach jo, moje nervy…:-(..třeba naše embryjko bude silák a už je tam někde zakousnuto :-) naděje umírá poslední :-)

Ještě bych se Vás ráda zeptala…vím, že pojišťovna hradí 4 pokusy IVF jakože 1-1-2-2…ale v případě, že jsem měla punkci a máme 8 mražáčku…tzn. že všechny vklady embryjek se počítají jako další pokus IVF?…protože IVF to vlastně není, když už mi dávájí mražáčky?..trochu v tom tápu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
18.5.15 12:54

@ezvědavka mrazáčci se do pokusu hrazené pojišťovnou nepočítají, je to takový „bonus“ navíc :palec: Držím palce, ať se embrijko drží jako klíště! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
18.5.15 13:05

@Danďuška Takže to chápu správně, že pokud vyčerpáme mražáčky, tak půjdeme „teprve“ do druhého pokusu IVF? :-D

Moc děkuji za podporu :-) pokud to výjde, tak to bude opravdový „spiderman“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí