Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Danďuška jaktože jsi krvácela? řekli ti proč? jinak moc gratuluji k
![]()
@sharka84 děkuju
Jela jsem hned k panu doktorovi do ordinace do Fulneku, odlepil se mi ze spod plodový váček od sliznice a z toho to tak krvácelo. Do večera to přestalo a pak v sobotu to ještě malinko zakrvácelo. Dneska ale na ultrazvuku všechno v pořádku. Ležela jsem od středy v posteli a bála se pohnout
l
@Danďuška to se Ti ani nedivím, taky bych se bála. A z čeho se to mohlo stát že se to odlepilo? To jako kdyby to krválelo dál a odlepilo se to uplně tak to je potom ten potrat? Ježíš, to jsou šoky, hlavně, že je to v pořádku.
@sharka84 jj kdyby se to odlepilo celé, tak by to byl potrat. Nevím, proč se to stalo, ve středu jsem se nezeptala, byla jsem z toho celkem mimo a dneska jsem se nezeptala, byla jsem tak šťastná, že tam bylo i srdíčko, to jsem ani nečekala
Chodila jsem skoro každý den pěšky do 8. patra, dělají nám rekonstrukci výtahu, tak jestli to třeba nebylo z toho ![]()
@Danďuška tak to je super a v kterém jsi týdnu? a jak to, že jsi krvácela?
![]()
@Žaneta66 jsem asi 6+3tt, KET jsem měla 15.4. s pětidenní blastocystou. Budu na sebe dávat pozor, raději budu pořád polehávat a nic moc nedělat ![]()
@Danďuška tak to dávej, člověk udělá něco, čeho by pak mohl litovat, ale já sedět nedokážu a na Ket půjdeme asi v srpnu, nevím zatím nemám MS, odběr jsem měla 30.3, a ET 4.4 a zatím nic tak čekám a čekám
a podle toho se mám obj.na kontrolu ![]()
@Žaneta66 to čekání na ms znám
Taky jsem ten typ, co moc neposedí, ale tady tohle mě donutilo, snažím se dělat maximum ![]()
@Danďuška jee, tak to se opatruj, mic nedelej a jenom odpocivej.
Po schodech at te manzel treba nosi.
@Štěpánka88 včera jsem šla těch 8. pater asi půl hodiny
Další výlet ven bude zase za týden na kontrolu k panu doktorovi
Už aby ten výtah byl hotový, mají ho dělat do konce měsíce ![]()
Holky, nevíte kolik stojí v CARu ten test průchodnosti vaječníku? Kdyby nám to nedejbože nevyšlo, chtěla bych to zkusit, jestli má cenu se snažit prirozeně do dalšího IVF to bychom šli nejdřív po novém roce, až bychom si na to našetřili
@sharka84 jestli myslis jen ten co dela primo v ordinaci tak ten me stal minuly mesic 2000 plus nejake drobne za ultrazvuk, aty dalsi blbosti. je to dost neprijemne ale da se to vydrzet
otazka par minut
@fenomena jojo přesně ten. Sice ještě nevím jestli IVF vyšlo nebo ne, ale přemýšlím tak trošku už dopředu, abych pak nebyla zaskočená a věděla co vlastně chci dál…ale moc si přeji aby to nebylo třeba…a na to se musím objednat a je jedno který den cyklu se to dělá?