Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Danďuška děkuji Ti za info. Mi totiž napsal dávkování 1-1-2 ale sestra říkala, že pokud budu zavádět, tak 2-2-??? tak nevím, jestli si mám dát jako večer 4 nebo to nechat na 2?? kdyžs e to má kvůli zavádění zvýšit? No, dala jsem si jen 2, intimka je mi jasná, měla jsem ho i po IUI ![]()
Jinak jak psala Žanet…já mám taky hondého manžela, který se mě snaží podržet a má o mě velký strach a pořád chce, že pokud to nevyjde teď, tak už do toho znovu nejdeme…že si max nechám udělat ten test průchodnosti a budeme to zkoušet normálně a jestli nám to miminko je z vrchu přáno, tak si nás samo až bude čas najde…tomuhle já věřím. Nechceme jít zas až tak moc proti přírodě…Jedno zdravé, veselé a krásné máme, tak je to jiné…ale chápu holky, co nemají ani jedno…to musí být hrozně těžké…moc těžkééé…všem moc moc moc držím pěsti a holky věřte tomu. To miminko příjde až bude správná doba…věřte mi…
![]()
@sharka84 zavádím 2-2-2, můžeš se když tak zeptat pana doktora, ale myslím, že ti doporučí to stejné dávkování ![]()
@Danďuška jojo taky jsem si to tak myslela
Povím Ti ale, že mám nervy…zíta v 10 si mám volat, jestli se dobře oplodnily a jestli se dobře vyvíjí a hned by mi je zavedli, že v bříšku je jim lépe než jak říkal doktor v „inkubátoru“ tak snad má pravdu…pořád věřím že to vyjde…ale i tak mám strach. to je asi pochopitelné… ![]()
@sharka84 to čekání je na tom nejhorší, rozumím Ti, jaké to je
Děloha je nejlepší ze všech inkubátorů, to má pravdu! ![]()
@Štěpánka88 to je mi líto, a nejsi sama. Druhý neúspěch jsem taky zkousla lépe než první. Možná i tím, že od cca 5tého dne od transferu jsem nějak cítila, že to nevyšlo. Intuice?
@Žaneta66 u nás to taky ovlivňuje, až se divím, že to se mnou vůbec vydrží
zvlášť v době, kdy stimuluju… A když pak čekáme na výsledek…
No, fakt se divím a děsně si té opory vážím.
@aliko tak to ja doufala do posledni chvile… Navic me bolel zaludek a manzel, kdyz prisel spoceny mi tak uzasne smrdel… ![]()
@aliko tak můj je taky hodný chlap, ale je toho prostě moc, do toho i ta přípravka a vše kolem v práci atd. jinak ho mám moc ráda a obdivuji, co vše v tomto pro mne udělal
, opravdu IVF, pak dárce a teď přípravku asi to není ani pro chlapa jednoduché ![]()
@Žaneta66 to určitě není…obdivuji u chlapů už to, že jdou s ženou na tu kliniku…
Holky, jak dlouho se leží po transferu na pokoji než se může domů? Jinak přes den v pohodě, bolest sem tam, ale teĎ na večer zas cítím tlak v tom břichu, ale hodně jsem chodila a něco dělala…
@Žaneta66 díky, sice mám teď večer pocit, že mám to břicho jak balon, ale to asi bude trvat, než se to vrátí do normálu…do toho mám furt tu rýmu jak prase…zítra mi drž prosím pěsti, aby bylo vše ok a já si mohla jet pro embrijko ![]()
@sharka84 neboj budu zítra máme přípravku ráno tak jsem zvědavá už ji máme 3 ![]()
@Žaneta66 prosím tě a co ta přípravka obnáší? to tě jako nějak připravují na dítě? nebo to je nějaké sezení a oni si vás takto proklepávají?
@Štěpánka88 moc děkuji§
Holky, děkuji všem. V 10 budu volat, jak se vyvíjejí a pak se uvidí. Začínám mít nervíky ![]()
@sharka84 ahojky je to sezení a tam se různě debatuje a proklepávají nás, Tobě držím palečky ať to máš dobré a možná budou zavádět až zítra nebo později uvidíš, záleží jak se budou vyvíjet ![]()