Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sharka84 já tam jdu v pondělí ráno jen na ultrazvuk, tak se tam možná potkáme ![]()
@Danďuška Jestli nebudu mít hlavu v záchodové míse, tak snad ano
bývá mi z narkoz zle, a už dnes je mi těžko ale to asi z oběda. Měli jsme oslavu - babi měla 87 tak jsme byli na obědě v restauraci a jak vím, že mi česnek dělá blbě, tak jsem si dala česnečku a od té doby trpím. Je mi na zvracení jen si na česnek vzpomenu ![]()
@Danďuška na kolik tam jdeš? A jak se když tak poznáme? Já budu určtitě zelená a budu ráda že žiju…navíc tam za mnou přijede mamka protože manža bude muset do práce
@sharka84 taky mi bývá po narkóze špatně, ale spíše po delší, po opu to bylo vždy v pohodě naštěstí. Držím palce, ať to česnekové utrpení brzy odezní
Budu ta, co tam bude nejvíce ve stresu, jdu na první ultrazvuk po pozitivním testu
Jsem menší, dlouhé vlnité blond vlasy, měla bych tam být už v 8:15.
@sharka84 neboj já po narkóze zvracím taky a bylo mi poprvé fajn a úplně jsem byla happy, podruhé jsem také nezvracela, ale byla jsem jak přejetá parním válcem ![]()
@Danďuška Aha, tak to se asi mineme…a držím pěsti aby to bylo všechno jak má být ![]()
@Žaneta66 tak snad máte holky pravdu a nebudu tam šavlovat
no a ten česnek, to je hnus…fuj…už si ho dlooooooooooooooooho nedám
teĎ si vařím mátový čaj, a furt ho cítím..byl takový hodně poctivý, pálivý, a bylo ho tam mooooooooooooc