Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dlol ahojky
dělá se jako první spermiogram a hormonální profil, myslím si, že se za to neplatí nic, jestli si dobře vzpomínám. Pak pan doktor nabízí 3 pokusy IUI a když to nevyjde tak se většinou jde na IVF, pokud to nebudete chtít jinak.
@sharka84 vidis to, a me zas nikdy nenapadlo, ze by to mela byt jina nez obycejna…
@Misane s testovanim cekam az do ctvrtku, to bude 12. den po ET. Jinak se citim uplne normalne, prsa me bolela, ale uz to prestalo. A obcas citim tlak v podbrisku, jak pred menstruaci. Moc neverim tomu, ze to vyjde…
@UnkaM jee my tam jdem 15.5. Takze se mineme
taky hledam a hledam
snad budeme mit stesti obe ![]()
@Danďuška jeee moc ti dekuji za info
mozna budu klidnejsi
a byla jsi spokojena s EF??? Promin, ze jsem tak zvedava ![]()
@Štěpánka88 Štěpánko preji ti ten čtvrtek jen dobré zprávy od pana doktora já jdu zitra na konzultaci po nasem neúspěchu. Já jsem měla jednu kompaktní morulku a osmi buněčné embrijko a nezavrtali se. Drzim palečky ![]()
@dlol nemám s čím srovnávat, ale spokojená jsem. Pan doktor je hodný s lidským přístupem, dá se s ním domluvit a vše objasní, když se ho na něco zeptáš. Sestřičky jsou taky fajn, pořád se smějí ![]()
@Danďuška dekuji moc
a uz tam jste dlouho??? Je to strasny boj
a to jsme teprve na zacatku ![]()
@Žaneta66 jj, soc. pracovnice byla už v lednu. Teď v květnu máme mít schůzku s psychologem. Posunuli nám ji až na druhou půlku května
všechno se nějak komplikuje.
Pokud nebudeme mít vlastní, tak určitě chceme ado a ne pp. A čím menší mimi, tím líp.
Do pp se dávají děti, které nejsou právně volné, čili kontakt s bio rodiči by musel nějakým způsobem probíhat - tomu se chceme vyhnout ![]()
Už to, že se pár tak dlouho snaží a že podstupuje tohleto všechno a přitom to vydrží spolu… Už to by mělo úředníkům stačit k jistotě, že to malé bude v dobrých rukou… Žanet, můžeš se pls když tak rozepsat třeba do SZ, jak ta přípravka probíhá? Nějaké detaily, zajímavosti…
Ahoj holky, jak jdu na OPU až v pondělí, do pátku by asi foliky neodorostly správné velikosti a dr. mě nechce přestimulovat. Už tak jich mám na tom jednom vajochu před 10, největší 15mm, tak mi snížil dávky Gonalu, v pátek ještě UZ a OPU v pondělí…tak jak se říká všechno zle je k něčemu dobré, aspoň se zbavím té rýmy ![]()
@sharka84 Tak v hodně štěstí, já jdu v pondělí na krev, budu tam po 7:30, ale to ty už asi budeš nahoře spinka. ![]()
@Štěpánka88 to asi jo
se aspoň pořádně vyspím. Jen mě to trošku štve protože už jsem to chtěla mít za sebou a manžel měl ten den volno, tak zas brblají v práci, že příjde později..holky, v kolik tam chlapi dávali to svoje??? Myslíte že to manža stihne aspoň do 8 být v práci?
@sharka84 ahojky, muži dávají hned ráno, stihnout by to mohl. Nebudeš ale po opu potřebovat doprovod? Píšou, že bys pak měla mít odvoz. Sice malá, ale pořád narkóza…
@sharka84 JJ, jak píše @aliko, určitě je lepší, když pak budeš mít odvoz, nedovedu si představit, že bych pak měla jet domů třeba busem nebo vlakem. Já jsem vždy měla opu v 6:50, ale byli jsme tam už po půl. Manželovi vzali krev na pohlavně přenosné choroby a pak šel dát vzorek. Určitě byl hotov dřív, než mě uspali
Pak jel třeba nakoupit a donesl mi něco dobrého na svačinku. Když po 2 hodinách sejdeš dolů, můžeš se najíst a napít. Připrav se ale na to, že tě pan doktor nevezme hned a budeš čekat až na tebe přijde řada. Naposled nás vzal až po půl 11, což byl mazec, protože už jsem se viděla doma v postýlce a místo toho tak dlouhé čekání. ![]()