CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
947
4.5.15 13:25

@sharka84 taky jsem měla 5 folíků prázdných. Nevěš z toho hlavu, budou to určitě 2 bojovníčci, budu moc držet palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
4.5.15 13:26

@Štěpánka88 pošlu ti ho v soukromé zprávě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1997
4.5.15 13:29

@Danďuška Děkujííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
4.5.15 13:30

@Štěpánka88 už je tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1997
4.5.15 13:37

Tak mám neúspěch potvrzený krevním testem… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
4.5.15 14:25

@Štěpánka88 to mě mrzí, příště už to vyjde, je to jen otázka času :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
4.5.15 14:28

@Štěpánka88 To je mi líto, příště už to určitě vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
4.5.15 14:40

@Štěpánka88
to mě mrzí, ale držím palce na příště :hug: ještě byla naděje, když nedorazila menstruace, že…
i když holky, není to tak, že třeba ten utrouš tu menses oddálí a i když nedojde k otěhotnění, tak menses díky němu nepřijde v termínu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
4.5.15 14:58

Ahojte holky :-)
chtela jsem se Vas zeptat zda-li nevite; jak dlouho se ceka na vysledky z hormonlniho profilu??? :-) dekuji moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1997
4.5.15 16:09

@kotatko0 já ale neměla utrogestan, ale crinone… ten určitě menstruaci neoddálí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
4.5.15 16:13

@Štěpánka88 děkuji Ti, já vím, ale i tak…když jich je více je přeci jenom větší šance na oplodnění a aby se dobře vyvíjela…prospala jsem celé odpledne, břicho bolí, dokonce mi musela sestra tam na pokoji dávat čípek…a to vydržím boelsti hodně, tak já nevím…

Zítřek bude nekonečný…dozvím se až ve středu jestli to dobře dopadlo a můžu jít vůbec na transfer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
4.5.15 16:25

@Štěpánka88 jéjda. teď čtu, že Ti to nevyšlo..to mě moc moc moc mrzí…ach jo…proč se nedaří, když už je věda sakra tak daleko? Tohle nechápu. Čím to je? Jisté individua mají děti ani je nechtěji a pak se jich zbavují a holky které by byla milující a skvělé maminky, těm ten dar prostě není dán? Kde je nějaké spravedlnost? Co se to děje? Ach jo…mám z toho všechno zas deprese…Všechno to na mě spadlo… @Danďuška taky jsi jich měla 5 prázdných? a kolik si jich měla celkem? No, třeba se dobře oplodní alepoň jedno…teď zvažujeme právě že jestli se oplodní zázrakem obě, jestli si je nenecháme dát obě, když mi Jaroš dnes říkal, že nebude mrazit co…já myslela, že jde zamrazit třeba jen jedno..tak já nevím, nebo jsem ho špatně pochopila, nebo i on chce zavézt asi hned obě? nevím, byla jsem tak v šoku že jsou jen 2 vajíčka že sjem ho potom vnímala jak v mlze, byla jsem tam pak už sama bez manžela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
4.5.15 16:39

@sharka84 měla jsem celkem 20 folikulů, z toho bylo 5 prázdných. Který pokus teď máš? U prvních dvou se zavádí jen jedno, abys nepřišla o 4. pokus od pojišťovny. Když by zůstalo na mražení, tak se může zmrazit i to jedno. Pokud bys chtěla zavést obě, tak ti pan doktor vyhoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
4.5.15 17:09

@Danďuška byl to můj první pokus, ale my bychom 4 pokusy celkem ani nezkoušeli. Jendo dítko už máme, tak určtiě bychom zkusili max 2 pokusy, více ne…nevíš proč sou nějaké folíky przádnéé? no, v podattě můžu být ráda že na jeden vyjoch mám alespoň 2 zralí vajíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
4.5.15 17:10

Holky, bolelo vás některou po tom OPU břicho? mě bolí teda strašně…hned po OPU mi msuela dát sestra čípek, teď mě to zase moc bolí, četla jsem že po OPU to je normální, ale nevím co si můžu dát proti bolesti : idální je algifen, ale ten nemám doma :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí