Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aliko Ahojky, děkuji, to pro mě potom přijede můj taťka s mamkou, to je v pohodě, to mám už s nima domluvené
tak snad to stihne…protože nastoupil do nové práce teprv od 1.4 do toho se mu udělal zánět na zubu, tak chodil každý týden k zubaři, včera konečně naposled a dnes mu volám že místo pátku musí v pondělí, tak byl docela naštvaný protože chápu, že na něj v práci tlačí a tváří se blbě, když pořád chybí ach jo ![]()
@sharka84 jj, není to jednoduché. Já ty pokusy taky v práci více méně tutlám a jak se toho nahromadí více, tak mám pak blbý pocit, že furt nejsem. Manžel totéž v bleděmodrém. No, co se dá dělat, dá se to plánovat jen omezeně, tělo si často plánuje po svém ![]()
@Paja1234 To bohužel nevím, ale chodí tam můj kamarád a je velmi spokojen. Bohužel se nevídáme zrovna denně, takže bližší info nevím ![]()
@sharka84 neboj to bude dobré a s manžou je mi to líto, taky musel trpět se zubem a u nás je to stejné, vždy se do toho něco zvrtne, držím palečky ![]()
@Žaneta66
tak u nás jako na potvoru lehla i dcera - má od včera zvýšenou teplotu, kašel a rýmu. Mě fur bolí v krku, tak se musím přes víkend z toho dostat
kdybych měla jít zítra, tak budu trpět jako kuň tak všechno zlé je k něčemu dobré. A chci se zeptat, jak si píchala Gonal a k tomu i to druhé proti předčasné ovulaci. Sestřička říakal, že to můžu píchat hned po sobě a klidně na stejné místo ale není to blbost? mě to pak hrozně svědí a štípe tak mě napadlo, že jedno píchnu na jendu stranu a druhé na druhou, nebo se to nesmí?
@sharka84 já to píchala přesně na střídačku, každou injekci na jinou stranu, ale to záleží opravdu na Tobě
, my jsme také pořád nějací nachlazení
to bude tím počasím, drž se a věřím už to chceš mít za sebou, že?
@Štěpánka88 tak dělala jsis testík, nebo to necháváš až na krev?,jsem zvědavá, že?
ale nějaký pěkně pozitivní by to tady chtělo ať se mi jde lépe do práce ![]()
@Žaneta66 Ahoj Žany, musím tě zklamat… Zázrak se nestal a druhá čárka se neobjevila. ![]()
Někde jsem četla, že 12. den po ET už druhá čárka musí být vidět. Tak budu sbírat síly na 3. pokus.
@sharka84 Neboj, na 8 to manžel určitě stihne. Na OPU jsem vždycky byla objednaná na 6:45, teď ale posledně jsem na konzultaci s Jarošem čekala až do 12:30, bylo to nekonečné, už jsem se viděla v posteli a né v čekárně plné lidí…
Jinak já to v práci své šéfce řekla a poprosila ji ať si to nechá jen pro sebe a neřeší dále s vedením. Setkala jsem se s neskutečným pochopením a porozumněním a podporou s její strany. Takže jsem nakonec ráda, že to ví a já si nemusím vymýšlet žádné pohádky.
@Žaneta66 díky, taky to budu píchat každou na jinou stranu, bo takhle to špípe, pálí a svědí ![]()
@Štěpánka88 tak to mě mrzí, ale třeba opravdu ještě není nic ztraceno…no, na to čekání se taky netěším…bývá mi po narkoze vždycky zle, tak nevím, jak to přežiju navíc sama než příjede můj taťka pro mě. ![]()
Ahoj holky včera jsem byla na konzultaci u našeho Pána doktora tak do dalšího pokusu jdeme v srpnu ale už naposled nemám už. Nato sílu kdyby to zase nevyšlo a taky to není levná záležitost stavba nám stojí a penizky jdou na miminko. Všem snažilkam držím palečky.
Holky, můžu se zeptat, kolik kterou z vás stál každý pokud a jaké jste měli v tom služby navíc? Vůbec nevím s kolika penězi máme počítat…máme bokem 30tis ale je mi jasné, že bude třeba ještě něco došetřit
@sharka84 nás vyšly dvě ivf na cca 60tis. v průměru každý za 30, ale první byl o něco levnější, druhý zas dražší, proti prvnímu bylo navíc picsi. Beru to včetně doplatků za léky - měla jsem gonal. Kultivace poprvé 5, podruhé 4 dny, katetr, AH, icsi poprvé, picsi podruhé, cca 10 vajíček při obou pokusech. Ani z jednoho nám nezůstali mrazáčci, což taky cenu ovlivní. Více si toho asi nevybavím ![]()