Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Paja1234 já si to píchala i v práci tak měli baby aspoň veselo
, poprvé píchal manža pak už sama jezdí až do půlnoci tak jsme musela ![]()
@Paja1234 škoda, že nemáte žádné mražáčky a do 4 půjdete ještě nebo už ne? ![]()
@Žaneta66 Tak to jste museli mít v práci opravdu veselo
Do čtvrtého půjdem, když už jsme se na tu bitvu dali, tak není možné, že by se jednou nezadařilo. Doufám, že už se tentokrát panu doktorovi vejdeme do statistik, když pořád tvrdí, že po 4. IVF je 9 z 10 žen těhotných. Snad nebudu ta jedna, která má smůlu, to už by mě fakt trefilo
Akorát trochu začínám přemýšlet o tom, jestli ten 4. pokus v EF nebo někde jinde.
@Paja1234 ono toho tady dokola moc není, gyncentrum a polanka a pak něco co FM, ale prý se má otevírat údajně 4 car v OV, tak ![]()
@Žaneta66 No o Gyncentru jsem neslyšela nic dobrého a ve F-M byl manžel na spermiogramu ještě než jsme šli do EF a pan doktor tam je docela „svéráz“. O Polance jsem taky slyšela, tak uvidíme, necháme si to projít hlavou. Čtvrtý car by nebyl od věci, konkurence není nikdy na škodu, že…
@Štěpánka88 dobre ale kdyz unas proste nenasli duvod proc to nejde tak by meli hledat dal podle me. a ne rict duvod neznami zkusime IVF a uvidime. jenze my se asi na vic jak jedno ivf asi hned tak nezmuzeme momentlane zaviram firmu. takze manzel vsechno tahne sam. proto chci prvne vedet kde je problem a az pak podstupovat dalsi zakroky. protoze kdyby jak mi doktor rika vzdycky ze u me je vse ukazkove preste podle tabulek atd tak by to prece muselo jit bez problemu. tak si prave rikam jetli neni problem v tom ze bych mela na namzela alergii.
@Pavlinka28 tak mít mrazáčky je super
aspoň nějaká naděje. Přece jen 4 IVF jsou docela málo…
Přeju hodně úspěchů v dalším snažení ![]()
@fenomena Přesně takhle nám to ale Jaroš tvrdil… Pokudy by nikde neměl být zásadní problém, není důvod pro by IVF nemělo výjít.
Však se zkus domluvit s doktorem, upřímně jsem zvědavá jak pochodíš. Dej pak vědět, přece jen jsou tu pro nás a měli by vycházet vstříc našim přáním.
@Žaneta66 Žany i my to máme letos podobně - žádná dovča. Možná tak nějaký prodloužený víkend v létě a v září máme naplánované vinobraní v Mikulově. My už se taky dostali minimálně na 50. tis.
@Paja1234 tak statiskika je jedna vec a realita jina, me trosku vadilo, ze nikde nemaji v ef uvedeno sva cisla uspesnosti..mozna se to uz zmenilo, ale dr. porad rikal jen obecnou statistiku, ale uspesnost sveho centra ne ![]()
@Pavlinka28 Děkuji ![]()
Uvidíme jak to teď dopadne… Testík budu zkoušet asi až ve středu… A když to nedopadne, uvažovala jsem o Heliosu v Brne, tam prý jsou skvělý.
@Štěpánka88 ok budu tam tento tyden volat asi si snama domluvi shuzku nebo nevim jak to probiha pred prvnim IVF a uvidime na cem se snim domluvime. kazdopadne ted si stejne musime dat do cervence pauzu. prvne musim uzavrit vse kolem podnikani a pak az budu bez stresu stoho vseho tady kolem tak jit na IVF.
Ahoj holky chtěla jsem se zeptat jsem nemocna a beru antibiotika a za 3 tydny mám podstoupit zakrok IVF vadilo by ty antibiotika…
Ahoj holky, tak jsem doma. Dnes to tam šlo po ránu jako po másle
tak Gonal píchám od úterka, a dnes na tom mojem jednom vajochu 10 foliku o velikosti 13mm..ode dneška pícham ještě něco ab nedošlo k předčasné ovulaci, ve středu kontrolní utz a v pátek na 1. máje OPU. Tak nějak to zní všechno moc krásně, prvomájové - to by mohlo vyjít, co myslíte?
![]()