Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aliko děkuju! ![]()
Nevíte holky, kdy jde už na ultrazvuku něco vidět, třeba alespoň ta dutinka, kde je mimi uhnízděné?
@Naomina pouze pohovor s MUDr. Jarosem. Zkonzultovali jsme muj cyklus, predchozi neuspechy, apod. Dal mi na 10 dni Divinu modrou, na vyvolani ms (mam problem s pravidelnosti), pak recept na clostilbegyt, pregnyl (v lekarne nemeli, mam objednano na pondeli). Poprichodu ms mam prvni den volat, objednaji me na krevni testy + testy mamanzelaa-krev a spermio.
Jen nevim jestli mam pak Hned brat ten clostik, i kdyz jeste nemame po testech, nebo mi reknou. No zeptam se sestricky az ms prijde.
@Danďuška už cca 15 dnů (+ -) po oplodnění by měl být vidět gestační váček ![]()
@sharka84 čusky, k těm vedlejším účinkům, já jsem třeba na sobě nepozorovala žádné.
Já zase nechápu, proč jsem si píchala jenom 150 jednotek… Navíc už to bylo moje druhé IVF.
@aliko tak to by už mělo být příští týden ![]()
@Štěpánka88 děkuji! ![]()
Čauky, čauky, tak jsem dnes zkošela první testík… 8. den po ET, a není na něm vůbec nic
Říkala jsem si, že by tam nějaký dušík být mohl…
@Štěpánka88 to mě mrzí, ale třeba se tam ukáže později. Jak máš citlivý test?
Delali Vam testy jako treba imunologii jeste pred prvnim IVF? u nas zatim nenasli duvod proc to nejde takze mame jit na prvni IVF ale ted nejsou finance tak bych chtela aby nam zkusil zatim udelat jeste nejake testy myslite ze se to s dr. da tak domluvit.?
@Danďuška Takový ten asi nejběžnější… 10 mIU/ml. Transferovali jsme 3. denní embryjko…
@Štěpánka88 Ahojky, neboj, určitě se tam něco objeví třeba za 2 dny, teď je ještě asi moc brzy když bylo embryjko třídenní. Vím, že to čekání je nejhorší… ![]()
@Štěpánka88 ahoj Štěpánko drzim palečky neboj druhá čárecka tam bude ještě je brzy. Já jdu zitra na konzultaci po nasem neúspěchu. ![]()
@Štěpánka88 to je ještě asi brzo, jestli bylo třídenní, je ještě čas ![]()