CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1997
26.4.15 18:57

@Danďuška Tajně doufám, že máš pravdu… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1997
26.4.15 19:07

@fenomena Tak především ani imunologické testy nejsou zadarmo… Já nechci být nijak nepříjemná, ale cca 20. tis. - 30. tis. za IVF jsou malé výdaje oproti výbavičce a tomu co bude stát miminko…
Zkusit domluvit se takhle můžeš, ale my imunologické testy dělali až po prvním nevydařeném IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
26.4.15 19:18

@Štěpánka88 jsem z toho v šoku, podle čeho určuje koho poslat na imunologické testy a koho ne, my jsme po 2 IVF a nic, mám si nějak požádat před tím KETEM nebo to už podle krve nějak poznají, co nám dělali hned na začátku :think:

a kolik takové testy stojí jestli někdo víte díky  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1997
26.4.15 19:22

@Žaneta66 my si o ně ani nijak nežádali, Jaroš nám to navrhl sám. Jestli se nepletu, tak my jsme platili okolo 5000 Kč. A byli to takové testy, pro které se odebíraly přímo v EF.
Ve tvém případě, už bych se asi zeptala…
Jen pro info, na výsledky jsme čekali cca měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
26.4.15 19:24

@Štěpánka88 to ze imunologicke testy nejsou zadarmo a jsou ze je pojistovna nechce proplacet jsou caste reci pana doktora, ja jsem si vybehala zadanku a byli jsme s manzelem v Praze v Podoli, a svete div se testy vysly pojistovnu na cca 8000 pro oba dva, coz si myslim ze palka pro pojsitovnu neni, kdyz vemu kolik pojistovnu stoji cele IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
26.4.15 19:26

@Štěpánka88 děkuji moc za info, zeptám se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
26.4.15 19:27

@Štěpánka88 to co nabizi fertil jako imunologicke testy jsou uplne k nicemu a zase z vas taha penize, kvalitni imuno se v cr dela na trech pracovistich, a to v praze podoli, pak dr. Malickova, ta je asi uplne nej taky praha, a pak nejake pracoviste v plzni…vse ostatni je docela k nicemu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
26.4.15 19:28

@Pavlinka28 taky dobré vědět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
26.4.15 19:30

@Žaneta66 nechtel nam totiz delat dalsi testy ani po dvou IVF, tak jsem si to vybehala sama a s klidem z fertilu odesla 8)
ovsem je treba pocitat s tim, ze cekacka na tech pracovistich je 3-6mesicu

Příspěvek upraven 26.04.15 v 19:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
26.4.15 19:30

Holky, @Žaneta66 mě by také zajímalo podle čeho vlastně všeho Dr. jedná. Někomu dává různé testy hned, jinému vůbec, to samé i s tím Gonalem. Já píchám od zaačátku 225 jednotek a co jsem se ptala tak snad nikdo nepíchla od začátku tolik…tak já nevím…jsem z toho také na rozpacích, ale věřím mu, určitě po těch letech praxe ví co dělá, někdy raději nepátrat..

Jinak holky, zítra jdu na kontrolu, kolik mi na tom vajochu narostlo od úterka těch folíků. MS je sice naštěstí v tahu, tak alespoň tohle mě uklidnilo, ale ode dneška mě bolí v krku, furt kýchám a začíná mi rýma…jen nevím, jestli jsem se někde nachladila, nebo je to pitomá alergie, pyly mi docela vadí ale neberu na to nic…co když mi kvůli toho neudělají OPU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
26.4.15 19:32

@Pavlinka28 a tu žádanku Ti dal kdo Pavli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1997
26.4.15 19:39

@sharka84 Tak hodně štěstí, budu na tebe myslet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
26.4.15 19:40

@Paja1234 děkuji, zajímalo mě, jestli se něco děje, nebo jen pohovor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
26.4.15 19:43

@mische Děkuji, s léky ti asi neporadím, ale ptám se na první schůzku, jestli už je tam kontrola ultrazvukem, krev a spermio nebo se to nějak plánuje, tak vidím, že plánuje, hormonům bych se chtěla vyhnout, tak pořád nevím..Vy už máte IUI naplánováno? A ptá se tě, jestli rovnou nejít od IVf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1997
26.4.15 19:43

@Pavlinka28 A můžu se zeptat, v jakém fázi snažení jsi? Jinak moc děkuji za info. Já už jsem stejně rozhodnutá, že pokud to teď neklapne, další pokus už nebude v EF. Ale zatím ještě nevím kde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí