CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
97
24.4.15 20:19

@Danďuška :D :D Jo jo, to znám, ta kontrola testů každou chvilku :lol: Ach jo, každý se jednou dočká, jen ta zkouška tím ohněm je u někoho větší :nevim: Já tomu třeba taky pořád nemůžu uvěřit a nejradši bych chodila na utz co 2 dny :) Po tom všem čím si člověk prošel, je to takový zázrak, že je to furt k neuvěření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
24.4.15 20:21

@Angie83 holky je to fakt šílené jakou trnitou cestou člověk musí k tomu vytouženému štěstí projít, že? :cert:, ale na každého se jednou štěstí usměje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
24.4.15 20:22

@Žaneta66 zaváděli jsme jedno embrijko, blastocystu, ještě nám zůstaly další 2 zamražené na příště, embrioložka při zavádění říkala, že to jsou sourozenci na příště :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
24.4.15 20:22
@Žaneta66 píše:
@Angie83 tak to je mi moc holky moc líto, :hug:

nám by musela umřít tchýně, abych byla těhu, :mrgreen:, ale berte to jako nadsázku, žere nám nervy asi 3 roky, koupili jsme ji mobilní dům k nám na zahradu a bydlela v něm 9 dní a zase je někde v ústavu, prostě celé to máme naprd, pořád si přeje volat sanitku a něco píchnout atd. :cert:

:D Jsi mě rozesmála, máš smysl pro humor i v tom neštěstí, to je na Tobě sympatické Žanetko! Fakt to holka nemáš lehké…ale neboj, já taky nejsem věřící, ale ono se to dobré sčítá a už brzy budeš hodně šťastná! :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
24.4.15 20:26

@Angie83 to si říkám taky, to by mě ten co je nahoře musel asi nosit na rukách :mrgreen:, začali jsme pro ni stavět, pak z toho sešlo, kvůli posledním penězům a baba řekla, že v Jablůnkově jsou hodné sestřičky, pak domek a zase nic, tak jsme ji přestala řešit, jen tam zajedu s manželem dovezu jídlo, řekne mi, že ho je hodně, ale celé to sežere, tak nevím :mrgreen:

asi máš štěstí, že mám zdravého puboše, je mu 12 a teď se mi tu řechtá nějaké reklamě a čeká na Krokodýly v TV :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
24.4.15 20:28

@Danďuška A zaváděla jsi utrogestan? ;) Teda stále zavádíš..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
24.4.15 20:31

@Žaneta66 To jo, dneska ta puberta chodí fakt dřív na ty děcka :) Tak ještě, že ho máš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
24.4.15 20:31

@Angie83 zavádím stále :D Crinon jsem už nechtěla. Beru k tomu i bílou divinu na sliznici, moc mi na začátku cyklu nechtěla růst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
24.4.15 20:35

@Danďuška :palec: Jsem si to myslela. :* Tak se opatruj a dej nám vědět po krvi, pevně věřím, že je to tam. Testy nikdy nelžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
24.4.15 20:41

@Angie83 určitě dám vědět :palec: do té doby budu testovat, jestli bude proužek sílit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
24.4.15 23:17

@Danďuška a co tak fotečku, jestli samozřejmě chceš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
25.4.15 07:20

Tady jsou moje testíky. Nevím, jestli mám ty dny sparávně počítané, dala jsem tam i datum pro jistotu. Dneska proužek vyšel o něco silnější :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
25.4.15 07:40

Gratulujíííí @Danďuška :hug:

holky, chci se zeptat. Jak jste začly stimulovat, nezdálo se vám že máte MS trošku silnější a déle? Já ji dostala ve středu, to je trošičku, vždycky to mám první den jen malinko, ve středu to byla katastrofa, to bylo moooc silné, čtvrtek a včera tak normálně silné a dnes by to mělo být už slabší ale pořád je to dost pořád ta sliznice… :zed: tak neívm, jestli je to i tou modrou divinou co jsem předtím brala a teď těmi hormony…asi jo viďte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
25.4.15 07:41

Jo a včera mě přes tu MS nekontroloval, bylo to prý brzo. Začla jsem píchat v úterý večer a v pátek ráno to bylo opravdu brzo, to bylo po 3 injekcích teprve tak jdu v pondělí znova, tak doufám, že MS už nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
25.4.15 07:47

@sharka84 děkuji! :kytka: Co tak vzpomínám, měla jsem ms jako vždy, nic zvláštního jsem nezaznamenala. Taky jsem měla odloženou kontrolu, měla jsem ji mít 5. den ms, ale ještě jsem špinila. Místo pátku jsem šla v pondělí a ve středu hned opu, byl to celkem fofr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí