Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Žaneta66 ja nevim… Citim se uplne normalne… Jeste vcera me trochu bolela prsa, dneska uz vubec… Akorat citim tlak v podbrisku, jak kdybych byla nafoukla, ale to muze byt taky z hormonu… Na test se jeste neodvazuju, je to brzo.
Tak mám první pichanec za sebou…tak strach byl větší…ani jsem to necítila, jelikož mám břicho "mrtvé! po jedné operaci, takže pohoda…trošku mi to krvácelo, tak jsem si to přelepila a teď mě to svědí, tak jdu to raději zaspat ![]()
@sharka84 Šárko ja jsem měla menopur gonal je myslím dražší a jak půjdeš na ultrazvuk folikulku tak to nevadí že budeš mít ještě menstruaci. To už budeš jenom špinit. Jinak jsem platila 7 tisíc za menopur. Neboj i z jednoho vaječníků můžeš mit dost folikulku.
@Žaneta66 dekuji Žany. Vubec se ale tehotne necitim…
Tak uvidime
@Štěpánka88 není, ten strach je větší. Sice jsem si to píchla asi do žilky, bo tam mám dnes modřinku a trošku mě to večer i bolelo, ale chce to vychytat ![]()
Holky, taky vám ten gonal tak příšerně smrděl? Cítila jsem to vždycky na rukou celý večer…
@Žaneta66 Jo, jo, za chvílku už budu píchací machr
![]()
@Štěpánka88 já teda nic necítila. Spíš jsem cítila to, jak jsem si před tím to místo vpichu desingikovala ![]()
@sharka84 Já desinfikovala vždycky vodkou
a pak mi pod rukama smrděl ten gonal ![]()
A pícháš sama? vím, že některé holky by si do sebe nepíchly… a do mě by zase nepíchl manžel ![]()
@Štěpánka88 sama, není kdo by mi to píchl..manželovi to je líto, tak ten ne, dcera je ještě malá a mamka ta to nemůže ani vidět…no, tak jsem to musela zvládnout sama ![]()