CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
746
20.4.15 21:23

@mische jo je tam stale narvano, jak tam pujdes beztak ti vezmou krev a udelaji nejake testy, pokud nemas ovulku tak iui je u tebe zbytecne, zalezi co vam zjisti, vetsinou se ale pripravuje na ivf ale je to hodne o penezich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
20.4.15 21:27

@HanyB to je mi jasne, mun novy dr. (zmenila jsem nedavno) mi rekl, ze by to nechal na odbornicich, at nas proklepnou, ze to muze byt slozitejsi. Mam po 2 potretech. Tak se upinam k tomu, ze v caru muzou zjistit primarni problem. Na ivf setrim, kdyby k nemu doslo. Ale chci vycerpat i jine moznosti. Vzdy jsem otehotnela prirozene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
20.4.15 21:29

@mische tak iui je moznost, a neplati se za to nic.ja uvazujuo zmeme car, jelikoz tolik pokusu, a stale to nevychazi, uz jsem bezradna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
20.4.15 21:32

@mische to ja tehotna nikdy nebyla a zpontane otehotnet by byl pry zazrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
20.4.15 21:35

@HanyB je to des. Jako my zatim absolvovali genetiku, tam je pry vse ok. Ja mela driv na hp zvyseny prolaktin, leky zabraly a otehotnela jsem. Jenze pak zamlkle tehotenstvi 12 tt. Pak po 2 mesicich zase // a konec v 10 tt. Pak hp v norme a od te doby nic. 3 roky. Zkousim car, protoze mi letos bude 34. Ale zase to neznamena, ze bych to lamala pres koleno. Kdyz na to nebudu mit, tak nebudu. Jde mi o to, ze ze sebe nechci nechat tahat prachy. Chci videt, ze je to za neco. Po testech, hledani priciny a pak objektivniho usudku a doporuceni. Eurofertil ma dobre recenze, ze to tam nedelaji, ze to neni jen tahani z lidi penez. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
20.4.15 21:52

Tak urcite vas vysetri, udelaji spermio atd, kdyz jsem chtela mit testy na genetiku dr rikal ze az po nevydarenem ivf, stim sem se neuspokojila, a vyridila jsem si testy i bez jeho zadanky. rikala jsem kdyz mam zase vysolit pres 30tisic tak chci vesktere vysetreni.vse je v poradku, ale stale to nevychazi. duvod? nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
20.4.15 22:03

@mische ja se uprimne na recenze eurofertilu nedivala, najela jsem jednou nekde na diskusi a tak byly nejake recenze na ef, ale lichotive teda nebyly. tezko rict nekdo si je chvali, nekdo nadava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
20.4.15 22:11

Nevite nekdo nahodou jakou uspesnost ma eurofertil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
20.4.15 22:51

Holky chtela jsem se vas zeptat nevite zda po zavedeni embria se muze vzit prasek proti bolesti? napriklad jsem nejaky den po ket, boli me hlava, tak si vezmu prasek. Neptala jste se nektera na tohle dr? ja totiz zapomela, a vzala, bojim se abych neco nepo…dekuju moc za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
21.4.15 07:20

@Danďuška A to řekl doktor po té punkci? Tak já už to dnes úspěšně dostala, tak večer píchám první, tak na mě holky myslete. Už jsme si přišli tolika životními ranami, že pevně věříme, že to tentokrát opravdu vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
21.4.15 08:15

Holky, kdo už stimuloval, platili jste za injekce hned nebo ty jsou také zahrnutý až do faktury?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
21.4.15 09:18

@sharka84 ahoj Šárko já jsem vždy platilala hned léky. Drzim palečky at mas hodně folikulku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
21.4.15 09:21

@Misane a můžu se zeptat, kolik si dávala za první dávku gonalu jestli si tedy vzpomeneš? a děkuji ti, snad se zadaří a bude alespoň jeden schopný když mám jen jeden vaječník :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
21.4.15 10:20

Holky, asi se budu ptát blbě, ale teď jsem volala do Caru, že jsem to dnes dostala, a že ode dneška vlastně začínám s Gonalem. Měla jsem si v den začátku injekci volat a domluvit se na UTZ. sestřička říkala, že to by mělo být 5tý den od začátku stimulace, což vychází na sobotu tak mám příjít už v pátek, že pondělí by bylo moc pozdě. No jo, ale to já ještě budu mít MS, jak mě bude přes tu MS vyšetřovat??? 8o To nevadí, že budu u toho ještě krvácet? Mám z toho hrůzu…jéééééééj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
21.4.15 11:54

@sharka84 1 davka gonalu 2600kc, pokud bude krvacet tak te vysetrovat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí