Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Žaneta66 ahoj žanet tak to jemi moc líto že to nevyšlo ale taky to nechápu blatocista a nechiti se. Máš nějaký mrazacky. ![]()
@Štěpánka88 co jsou nám platné 17 když to nevyšlo, ale problém byl v uchycení u mě
, držím co mám
@Žaneta66 To mě mrzí Žanet. Dělali Ti podrobně imunologické testy? Bereš prednison? Neboj, zmražené embryjka jsou prý ve stejné kvalitě jako čerstvé a navíc Ti zavedou dvě a tam je mnohem větší pravděpodobnost, že se jedno chytne!
@Danďuška Taky na Tebe budu moc moc myslet. Až se budeš cítít, zase napiš. Z výtahu si nic nedělej, půjdeš pomalu..já bych to brala jako znamení, že všechno zlé je pro něco dobré. Víš jak to bylo u transferu u mě?? Normálně se jim to napoprvé nepovedlo, proto jsem tam byla tak dlouho!! Sestřička už mi pomáhala na lehátko a v tom volali z laboratoře, že obě emryjka zůstaly v katetru! Málem jsem se rozbrečela, jako by ke mně ty potvůrky nechtěly. Sestra hned zakřičela: To je dobré znamení, to se jen tak nestává!! Teď Ti to určitě vyjde ![]()
@Angie83 právě, že nic jen beru ten prednison, a napíšu to tak jak to je máme 2 zamražené, ale já 2 nechci, ale bylo nám líto zamrazit jen vždy po jednom co kdyby se po rozmražení třeba jedno rozpadlo tak jsme dali a´´2 a budu tiše doufat když se ujme jen jedno, nechci, aby jste mě za to některé tady odsoudily
@Štěpánka88 Jééé, tak to jsem Tě musela vidět. Viděla jsem maminky jak chodí pomalu z vrchu dolů ale nevím, která jsi teda byla ty ![]()
@Danďuška tak jak Ti je? dočetla jsem to pořádně až teď, doufám, že vše v pořádku
i to 8 patro jsi dala ![]()
@Angie83 to jsem nevěděla, že můžou zůstat v katetru
Ale vážně to bylo znamení, když to úspěšně dopadlo
Tak uvidíme, teď do třetice to snad vyjde. Kdyby ne, zůstaly nám tam ještě dva mražáčci v záloze.
Výšlap do 8. patra jsem zvládla, šla jsem hodně pomalu i nějaká babička by mě předběhla, kdyby tam šla
Aspoň se mi trošku prokrvila děloha a vajíčko se snad lépe zavrtá. Před tím jsem si ještě tak hodinku poležela v autě na parkovišti, manžel musel na očkování kvůli služebky, v EF se to protáhlo, tak jsme to vzali po cestě ![]()
Ahoj holky, tak jsem se nakonec objednala a „vstupní pohovor“ máme v Eurofertilu 13.5.
… nevím proč, ale těším se ![]()
@Žaneta66 A kolik toho prednisonu jsi brala? Být Tebou ještě se poptám před KET na další (podrobnější) imuno testy. Mi je dělali po 2.ivf a naměřili mi nějaké ANA protilátky. Na základě toho mi doktor zvýšil dávky prdnisonu. Brala jsem ho už od začátku února, ze startu i 6 denně(2-2-2), po týdnu se to vždy snižovalo a nakonec to zůstalo u 1 denně. Měla jsem z toho špatný pocit, tolik kortikoidů, ale asi to pomohlo!? No a tady Tě nikdo určitě za nic neodsoudí. Nejsme tu od toho, je to každého věc ![]()
@Danďuška Tak držím palce! Ty sis nakonec nechala zavést jen to jedno embryjko a dvě sis nechala na závěr?
Je to tak asi lepší.
@Angie83 embrioložka říkala, že to jsou sourozenci na příště
Před chvilkou jsem se dozvěděla hroznou věc, včera mi umřela kamarádka, nemůžu tomu uvěřit, proč se takové věci dějí ![]()
@sharka84 Já jsem byla ta uplně poslední. Asi prostorově nejvýraznější… a měla jsem na sobě černý svetřík. Tak nevím jestli si na mě vzpomeneš.
Kéž by se tvá slova vyplnila a dolů jsme chodili jako maminky ![]()
@Angie83 děkuji jdu tam příští pátek na kontrolu a řeknu, že mám i nějakou bechtěrevou nemoc, ale zatím na to nic neberu, právě kvůli IVF, že by v tomhle mohl být třeba problém, ale nevím
, vše vyřešíme před KETEM, a taky nevíte kolik návštěv je před tímto úkonem a v jaké době se to zavádí asi tak nějak těsně po ovulaci, že?