Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Štěpánka88 My jsme měli poprvé 5, podruhé 8 n.9 a na potřetí 12. I když na posledním utz jich vypadalo míň, ještě mi stihly za dva dny dorůst další. Pokaždé jsem měla jinou stimulaci a vždy rostly pomalu. Já vím, že jsi nervózní, taky jsem to tak řešila, ale než jich mít 20 nekvalitních vyhnaných jen hormonama, radši jich mít 5, ale kvalitnějších. Nemá cenu trápit se tím, co neovlivníš. ![]()
@Pettrab Díky moc. Snažím se užívat si to od začátku, ale po tom všem čím jsem prošla, navíc jednou spontánní zamlklé těhu v 7tt se prostě pořád trochu bojím. Ale každým dnem je to lepší
díky a i Tobě přeji radostné dokončení těhu a zdravé miminko.
@Žaneta66 Žany, jak jsi dopadla? Nějak to tu utichlo, asi už si tu píšu sama pro sebe
![]()
@Danďuška Dany, už máš za sebou KET? Jak se cítíš, raději nepíšeš, ať nezakřikáváš? Nebyla jsi náhodou v pátek ráno v EF? Zdálo se mi, že jsem Tě tam zahlídla, ale nebyl jsem si jistá.
@Angie83 zítra jdu na tu krev, včera jsem to nezvládla a nějak jsem zkolabovala
, prostě jsem to nedala a rozbrečela se o celá jsme se třepala dám zítra vědět neboj
@Žaneta66 Ty brďo bobku
to jsou ty hormony! Co je to hergot za dobu, že tolik žen má tolik trápení s otěhotněním!! Jsem se úplně rozčílila ![]()
@Žaneta66 na kolik jdeš? a jdeš pak do práce nebo máš volno? že bychom pak zašly na kafe ![]()
Ahoj zlatička, neni tu nahodou někdo kdo jde zitra na OPU? Rikaly sestricky, ze zitra nas ma byt docela dost.
Ahoj držím vám všem palce co jdou zítra na krev jenom dobré zprávy od pana doktora. ![]()
@Žaneta66 ahojky, ještě ne. Máme před sebou první schůzku s psycholožkou na začátku května. Od konce ledna, kdy u nás byla soc. pracovnice, docela dlouhá čekací doba ![]()