Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem, po delší době se opět hlásím. Zrovnou procházíme druhým IVF. Ve středu jdu na odběr. Dnes byl poslední utrazvuk a jsem docela zklamaná… Bylo mi řečeno, že mám cca jen 5 folíků…
Připadá mi, že je to hrozně málo… ![]()
@Žaneta66 Tak to je dobrá zpráva, pevně věřím, že jde o těhu, dělala sis ještě další test? Výsledky krve jsou hotové kolem 12hod tentýž den.
@Štěpánka88 Neboj se, na miminko stačí jedno vajíčko. Není důležitý počet, je důležitá kvalita! Držím palce.
Příspěvek upraven 13.04.15 v 20:09
@VeHE Ahoj, vítám Tě mezi námi. Přečti si stránku 1459, tam se zmiňuju, jak to ze startu probíhá.
@Pettrab Ahoj Peťo, můžu se zeptat kolik utz jsi podstoupila ve fertilu, než Tě odeslali ke gynekologovi? Já mám jít na kontrolu srdeční činnosti až 24.4. a to čekání je nekonečné.
Taky nemám žádné příznaky, cítím se skvěle, jen možná trošku nateklejší prsa a občas únava. Měla jsi to taky tak?
@Angie83 ahojky my byly v centru minuli tyden a byla tam pani ktera taky rikala ze nema zadne priznaky a setricka ji rikala ze to je normalni ze at priznaky neresi takze asi to normalni je ![]()
@Angie83 urcite je vse ok, neboj. Taky jdu 24.4. ale na prvni konzultaci. Ja se holky dost upinam k tomu, ze mi pomuzou nastartovat cyklus a podari se nam to zase prirozene. IVF se dost desim, asi i z financnich duvodu. Fakt nemam nasetreno 35 tisic jen tak. Tak uz se nemuzu dockat, at uz vim, jake jsou vubec moznosti. ![]()
@Angie83 urcite je vse ok, neboj. Taky jdu 24.4. ale na prvni konzultaci. Ja se holky dost upinam k tomu, ze mi pomuzou nastartovat cyklus a podari se nam to zase prirozene. IVF se dost desim, asi i z financnich duvodu. Fakt nemam nasetreno 35 tisic jen tak. Tak uz se nemuzu dockat, at uz vim, jake jsou vubec moznosti. ![]()
@mische Taky díky. Ty jsi dřív psala, že jsi měla dvakrát zamlklé těhu, že? Určitě Vás nebudou tlačit do ivf, neboj, udělají testy a zkusí se IUI. To je zdarma. Určitě to bude posun k lepšímu.
@Angie83 píše:
@Pettrab Ahoj Peťo, můžu se zeptat kolik utz jsi podstoupila ve fertilu, než Tě odeslali ke gynekologovi? Já mám jít na kontrolu srdeční činnosti až 24.4. a to čekání je nekonečné.Taky nemám žádné příznaky, cítím se skvěle, jen možná trošku nateklejší prsa a občas únava. Měla jsi to taky tak?
Ahojky, myslím, že to byly celkem 3 UTZ v EF, kolem 10-11.týdne jsem se už objednávala u mojeho Dr. aby se stihnul první screening. Já se právě vůbec necítila tehotně, prsa jsem měla větší, ale to jsem pricitala těm hormonun, měla jsem to tak i po prvním IVF a citlivější jsem je měla až později, ale u každého je to individuální. Unavená jsem byla až na konci 3 měsíce. A teď už začínám být taky. Tak držím pěstičky, ať je všechno v pořádku a ty si můžeš v klidu užívat těhotenství
![]()
@Angie83 Dekuji za uvitani
Chapu dobre, ze hned pri prvni navsteve je odber krve a spermiogram?
@Angie83 tím se taky uklidňuji, že stačí jedno. Ale bojím se toho, že třeba nemusí zůstat po kultivaci ani to jedno…
I u prvního IVT jsme měli jen 5 vajíček, nevím - prostě si myslím, že po takovém množství hormonů by jich mělo být více.
Jak jste na tom byli vy?
@VeHE To ne, krev se dělá ráno a na lačno a spermiogram taky jen určité dny. První návšťěva je jen konzultace a hned vás objednají na nejbližší termín.