CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4472
7.4.15 16:57

@Misane držím palečky já jsem si myslela, že jsi to vydržela neudělat si ho, přeji jen a jen // já jsem 4 den po ET, ale dnes jsem byla v práci a motá se mi hlava :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
8.4.15 09:08

Ahoj holky zítra jdu na krev tak doufám že to dobře dopadne na test už nemám sílu. Po včerejším testu negativni dnes jsem volala panu doktorovi a ten mi zase zvedl naldu ze ještě nic není straceno. Dneska jsem třináct dní po embryo transferu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
8.4.15 16:20

@Misane budu držet palečky :hug:, já jsem dnes 5 den a je mi podezřele dobře, břich ještě trošku nafouklé, píchne jen sem tam tak nevím, chodím se slipovkou a pořád mám strach :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
8.4.15 19:25
@Žaneta66 píše:
já jsem dnes 5 den a je mi podezřele dobře, břich ještě trošku nafouklé, píchne jen sem tam tak nevím, chodím se slipovkou a pořád mám strach :nevim:

Joo ten pocit strachu znám, nejhorší je, že se ho jen tak nezbavíš, ani po pozitivním testu, asi se uklidním až v druhém trimestru…teda doufám :D a nebo že by až po maturitě a vysoké?? :lol: Manža říká, že já budu stresovat furt. A měli jste hezkou blastocystu? Co říkal embryolog? Máte něco zmraženého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
8.4.15 19:28

@Angie83 tak tak, pořád mám strach o svého prvního syna :lol: :hug:
máme ještě 2 blastocysty, pořád jsem tomu říkala blaktocysta, jsem blbá, že? :zed:, to jen pro pobavení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
8.4.15 19:39
@Žaneta66 píše:
@Angie83 tak tak, pořád mám strach o svého prvního syna :lol: :hug:
máme ještě 2 blastocysty, pořád jsem tomu říkala blaktocysta, jsem blbá, že? :zed:, to jen pro pobavení :mrgreen:
Žany tak to je SUPER!!! Nechci to zakřiknout, ale věřím, že u vás nebude adopce potřeba ;) Kdyby to teď nedej bože nedopadlo, tak 3.pokus KET to jistí!! Ještě když máš hned dvě! Opatruj se a teda pobavila jsi blaktocysto :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
8.4.15 19:56

@Misane Hm, tak to mě mrzí, nějaký malý dušík už by měl jít 13 den po ET vidět. :think: Já to u min.ivf taky tak měla, menstruaci jsem nedostala, tu asi oddálil utrogestan, testy negativní, šla jsem sice 14 den na krev, ale nepočítala jsem s pozitivním výsledkem i když mě sestřičky ještě utěšovaly… :( Nicméně by mě strašně potěšilo, kdyby Tvá zkušenost byla jiná. Tak dej zítra vědět a nezoufej. Nic není tak černé, jak to vypadá. Každopádně chápu jak se cítíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
8.4.15 20:18

@Angie83 ale já to tak psala všude, tak jsem byla pro hodně lidí za blbku až teď jsem to všude porovnávala a zjistila chybu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
8.4.15 20:26

Holky kolik jste platily za zakroky? Nejak si to nedovedu podle ceniku dopocitat. Co teda hradi pojistovna a co uz ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
9.4.15 10:33

@mische To je hrozně obecná otázka. Co myslíš těmi zákroky? Myslíš přímo zákroky u ivf? Jako ICSI, PICSI, AH, Transferový katetr, Prodloužená kultivace? Za PICSI se chce myslím 1000Kč za jedno vajíčko? Tím si ale nejsem jistá, jak se to počíta, vím jen, že my jich měli 12 a zaplatili jsme 12000Kč. Dále AH 3000Kč, TK 1000Kč, PK 2000-6000Kč podle počtu dnů kultivace. Celkově za ivf, které hradí pojišťovna doplácíš cca 15000-30000Kč plus hormony před ivf cca 2500-10000Kč. Vše se odvíjí od toho kolik máš vajíček a jaký si domluvíš s doktorem postup. Snad jsem Ti trochu pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
9.4.15 19:31

@mische nás to vyšlo včetně horm. na 36.500 ať víš a vajíček bylo 17 ks a platili jsme za 15 ks :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
10.4.15 10:03
@Misane píše:
Ahoj holky zítra jdu na krev tak doufám že to dobře dopadne na test už nemám sílu. Po včerejším testu negativni dnes jsem volala panu doktorovi a ten mi zase zvedl naldu ze ještě nic není straceno. Dneska jsem třináct dní po embryo transferu. :nevim:

Ahoj Misane, jak jsi dopadla? Naměřili Ti v krvi hcg i přes negativní testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
10.4.15 10:18

@Misane Ahojky, taky mě zajímá jak si dopadla? Mě tohle také brzo čeká a už teĎ mám z toho nervy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
10.4.15 10:45

@Angie83 ahoj tak nečekáme miminko ale jdem ještě jednou do toho ale už naposled všem holkám tady přeji jenom krásné dvě čárecky a pozitivni krev. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
10.4.15 12:14

@Misane Tak to mě moc mrzí…stejně je to ale zvláštní..proč to tělo prostě ty mrňousky nechce příjmout když už jsou tak hezky „vypiplaní“? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí