Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Angie83 my jdeme na 2 IVF, tak ti blahopřeji ať se ujme tolik kolik si přejete ![]()
Ahoj holky, ja jdu 24.4. na konzultaci - prvni navstevu. Jak to probiha?
@mische
A kdy jsi se objednala? Ptam se jen, jak dlouho se ceka.
@UnkaM minuly tyden jsem volala… v patek. Tak me tam sestra vetla
@mische
Tak to je docela dobry! Co pisou holky z Prahy, cekaji i 3mesice. Budu tam taky volat.
@UnkaM no jsem zvedava. Mam anovulaky, desne dlouhe cykly. Chtela bych upravit cyklus a zkusit to prirozene, tak jsem zvedava, jestli to pujde. Nechci jit hned do ivf. Snad nas nebudou tlacit. Uz nam to 2× vyslo normalne, jen to nedopadlo.
@mische Ahojky,za IUI jsme neplatili nic hradí to pojišťovna, jen platíte par korun za léky, a jednou jsme snad doplaceli 200 Kč tusim za ultrazvuk, nebot když ti ho dělají vícekrát do měsíce, tak ti už je všechny nehradí pojišťovna. Jen mi přijde, že inseminace je ztráta času
Je malinke procento úspěchu k otěhotnění my byli 6 krat, a tak jsem už se rozhodla s pritelem, že jdeme do IVF.
My měli IUI a nedopláceli jsme také vůbec nic, jen něco kolem stovky v lékarně za léky ![]()
@mische my také nic, vše bylo zadarmo jen jsme byli 6 krát, jedině, že bysla ještě ani ne rok po prvním IUI, tak chtěji 2.000
Vim, ze predbiham, zatim mame pred prvni navstevou. Jen zjistuji info… @Seline proc ztrata casu? To nikdo nikdy neotehotnel u IUI? Ani tady v diskusi?
@mische to Ti neřeknu, ale jak jsme byli u lékaře dokonce přes IUI otěhotněla 43 letá paní a ani to nečekali, spíše to jen zkusili a vyšlo to, ale měla o dost mladšího pána ![]()
@Žaneta66 to je fajn, kdyz staci malo pomoci a jde to. Ja uz otehotnela 2× prirozene s manzou. Jen jsem predtim zobala leky na zvyseny prolaktin, diky nemuz jsem nemela ovu. A pak to slo samo. Jen to proste nevydrzelo pres 1. trimestr. Jsme udajne v poradku…aale ted jsem zmenila gyndare a ten mi doporuvil Eurofertil, at nas proklepnou. Ze to nejde, ze to muze byt slozitejsi. Tak uvidime. Jak rikam zjistuju info. ![]()
@mische Jen to jen Můj názor k IUI, samozřejme neříkám, že se vám s přítelem či manželem nepodaří otěhotnět
Já jen neznám nikoho, kdo by touto metodou otěhotněl
Dr. říkal, že je úspěšnost pouze nějakých 12 až 15 %.Třeba vám to vyjde a budeš pak první o kom budu moct říct, když se zeptá, že znám holčinu co se ji zadařilo po IUI ![]()