Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Seline vítej tady
, neboj není to tak hrozné mi první injekci píchnul manža a pak už sama jak byl v práci atd. teď jsem píchala i v práci, člověk si zvykne nic jiného mu nezbývá ![]()
ahojky je tu někdo kdo jde v po 30.3. na odběr vajíček, mám tam být v 6.50, děkuji ![]()
@Žaneta66 Ahojky Žanetko Děkuji ráda se přidám tady ke všem snažilkám v Ostrave
Jste Holky Fakt šikulky a odvažné Já mám z jehel panickou hrůzu, ale co bych pro miminko neudělala si říkam
a když tady čtu Vaše příspěvky, tak Mé to říka, že to nebude až tak zle
Ted do patku beru Divinu a taky mi pan dr. doporučil nosifol berete některá? V patek mam ráno přijít na kontrolu, a tak Mě napadlo, ze už možná budu mit menzes, tak nevím jestli mi dr.bude dělat i nějaka vyšetření, nebo pouze vysvětlí pichani injekci atd:-) Pritele taky zapojím do pichani injekci když ti vasi miláčkové jsou takove šikulky:-) Tak to musí zvládnout i ten Můj ![]()
@Seline divinu jsem brala také, záleží jestli Ti nebude MS končit, jestli jo, tak Ti udělá UL a bude a pak Ti dají sestřičky léky inj.na doma, poučí Tě o všem a pak budeš docházet na měření vajíček cca 2 před odběrem, já měla největší včera cca 16 mm tak uvidíme mám jich cca 11 ks + nějaké malé ještě tak uvidíme zda to teď vyjde, jsem už psych. v poho, máme požádáno i o adopci a dokonce máme na 17.5 schůzku a také nám začíná přípravka v dubnu, je toho nějak teď moc, uvidíme a do toho má mladý nar. tak ještě chystám na dnešek na oslavu, utíká to bude mu 12 let
, ale i on se na mimi těší ![]()
@Danďuška Ahojky Danďuško, Děkuji za míle přijetí mezi sebe
omylem jsem ti svůj příspěvek poslala do zprávičky
jsem se včera registrovala a ještě tady nejsem tolik zběhla ![]()
@Žaneta66 MS bych měla právě že dostat, tak nevím…Ultrazvuk mi dělal dr. v pondělí a že prý vše oki
jedenáct je dobrý počet? Vůbec se v tom neorientuji
A kolikate IVF podstupujes? Pan dr. říkal ze touto metodou do dvou let otehotni 9 z 10 a to si myslim, že je už veliká šance:-)Jednou nám to vyjde
Já se snažím byt taky v pohodě, jen Mé mrzí, že má sestra má 3 krásne zdravé holčičky a my pořád nic
snažíme se o miminko už 5 let adopce by mi taky nevadila, ale prý je to taky běh na dlouhou trať
A kde je jistota že mi nějaké miminko potom dají…
Jééé, tak to budete mít doma veselo
tak ať se oslavíčka vydaří
Aspoň budeš Mít doma už velikého pomocnīčka až se jednou zadaří ![]()
@Seline Ahoj, také Tě tady vítám. Je milé vědět, že v tom trápení člověk není sám a může se podělit o pocity. My se také sanžíme o miminko už 5 let a nejhorší pro mě byl konec roku 2014 kdy v mém okolí otěhotněly najednou všechny 3 mé nejbližší osoby a jako třešnička nám nevyšlo 2.ivf v listopadu, do kterého jsem vkládala všechny naděje. Ale neboj, nic není tak černé jak se zdá a už je zase líp. V eurofetrilu jsou všichni fajn, dokonce mi tehdy soucitně dali kontakt na psycholožku, kdybych chtěla. Jinak injekcí se neboj jsou malinké a vůbec to nebolí. Z vlastní zkušenosti si ale myslím, že je lepší píchat si to sama. Manžel byl chudák nervózní a přenesl to na mě a než píchnul, tak to bylo takové divné. Já sama se tak lépe na to připravím a zvykneš si, fakt!
Tak zatím papa
Na IVF nejsou zdaleka nejhorší ty injekce, ale to čekáááníííí… to je děs! ![]()
![]()
@Seline děkuji nevím zda je 11 dost, ale pro más dost, uvidíme jak to bude teď v 2 IVF, pán doktor je hodný a milý, že?
díky za podporu oslavy, už bych to chtěla mí t za sebou ![]()
@Žaneta66 Žany, budu Ti držet v pondělí 30.3 palce. 11 je krásná úroda! Také budu v EF, ala mineme se, jdu na 8hod na krev a to Ty budeš nahoře odpočívat. Každopádně tfuj tfoj tfuj a hezkou dnešní oslavu.
Žani já taky budu v pondělí ve Fertilu ale jdu na 9 za doktorem domluvit se na IVF tak budu na Tebe myslet, že tam někde nademnou odpočíváš ![]()
@Angie83 Ahojky, Děkuji za milé přijetí
Ano máš pravdu, je lepší když si tady můžeme vyměnit pocity, rady, zkušenosti…Ano na Eurofertilu jsou míli jak dr.tak i sestřičky navíc se tam necítím nijak hloupě a nepripadam si jako někde v nemocnici. Tak to je mi lito, že ani druhý pokus nevyšel
Držím palečky ať se brzy zadari, věřim ze to všem jednou vyjde, že každa z nás bude nosit svůj poklad pod srdickem, jen to máme o něco těžší než ostatní holky…
Ale za to máme užasně manžilky, partnery, kteři nás moc miluji, podporuji, podstupuji s námi vyšetřeni jsou naší odporou…
ktere třeba holky co mají děti postradaji. S injekcemi v jsi Mé rozesmála, když jsem si představila vaši situaci
Kdy te čeka další IVF?
@Seline píše:
@Angie83 Ahojky, Děkuji za milé přijetíAno máš pravdu, je lepší když si tady můžeme vyměnit pocity, rady, zkušenosti…Ano na Eurofertilu jsou míli jak dr.tak i sestřičky navíc se tam necítím nijak hloupě a nepripadam si jako někde v nemocnici. Tak to je mi lito, že ani druhý pokus nevyšel
Držím palečky ať se brzy zadari, věřim ze to všem jednou vyjde, že každa z nás bude nosit svůj poklad pod srdickem, jen to máme o něco těžší než ostatní holky…
Ale za to máme užasně manžilky, partnery, kteři nás moc miluji, podporuji, podstupuji s námi vyšetřeni jsou naší odporou…
ktere třeba holky co mají děti postradaji. S injekcemi v jsi Mé rozesmála, když jsem si představila vaši situaci
Kdy te čeka další IVF?
To jo, manželé jsou zlatíčka, musí to být pro ně taky těžké, ale nedávají nic znát a stále jsou tou naši oporou! Všechno zlé je pro něco dobré, díky tomuto všemu jsem si uvědomila, že člověk nemůže mít hned vše co chce a tak nějak jsem přehodnotila svůj život. Začala jsem cvičit jogu, každý den chodím do přírody s našim pejskem, užívám si víc drobností a hezkého počasí. Taky vztah s manželem se nám tím utužil. Poznala jsem spoustu nových lidí, co se zabývají alternativní léčbou a způsobem života a jsou šťastní.
Hlavně stále věřím, že na každého se jednou štěstí usměje, je to jen o trpělivosti, které jsem tedy měla vždycky málo, ale snažím se
Teď momentálne mám po 3.IVF a v podnělí jdu na krev, tak uvidíme. ![]()
@sharka84 píše: Žani já taky budu v pondělí ve Fertilu ale jdu na 9 za doktorem domluvit se na IVF tak budu na Tebe myslet, že tam někde nademnou odpočíváš
Ahojky, tak to se asi taky mineme, pokud mi nebudou brát krev hodinu
škoda, dívala jsem se, že jsme stejně staré, také je mi 31
přeju hodně úspěchu v dalším pokusu!!!