CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4472
28.3.15 09:00

@Seline vítej tady :mavam:, neboj není to tak hrozné mi první injekci píchnul manža a pak už sama jak byl v práci atd. teď jsem píchala i v práci, člověk si zvykne nic jiného mu nezbývá :lol:

ahojky je tu někdo kdo jde v po 30.3. na odběr vajíček, mám tam být v 6.50, děkuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
28.3.15 10:25

@Žaneta66 Ahojky Žanetko Děkuji ráda se přidám tady ke všem snažilkám v Ostrave :-)Jste Holky Fakt šikulky a odvažné Já mám z jehel panickou hrůzu, ale co bych pro miminko neudělala si říkam :-) a když tady čtu Vaše příspěvky, tak Mé to říka, že to nebude až tak zle :-)Ted do patku beru Divinu a taky mi pan dr. doporučil nosifol berete některá? V patek mam ráno přijít na kontrolu, a tak Mě napadlo, ze už možná budu mit menzes, tak nevím jestli mi dr.bude dělat i nějaka vyšetření, nebo pouze vysvětlí pichani injekci atd:-) Pritele taky zapojím do pichani injekci když ti vasi miláčkové jsou takove šikulky:-) Tak to musí zvládnout i ten Můj :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
28.3.15 10:44

@Seline divinu jsem brala také, záleží jestli Ti nebude MS končit, jestli jo, tak Ti udělá UL a bude a pak Ti dají sestřičky léky inj.na doma, poučí Tě o všem a pak budeš docházet na měření vajíček cca 2 před odběrem, já měla největší včera cca 16 mm tak uvidíme mám jich cca 11 ks + nějaké malé ještě tak uvidíme zda to teď vyjde, jsem už psych. v poho, máme požádáno i o adopci a dokonce máme na 17.5 schůzku a také nám začíná přípravka v dubnu, je toho nějak teď moc, uvidíme a do toho má mladý nar. tak ještě chystám na dnešek na oslavu, utíká to bude mu 12 let :(, ale i on se na mimi těší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
28.3.15 10:45

@Danďuška Ahojky Danďuško, Děkuji za míle přijetí mezi sebe :-) omylem jsem ti svůj příspěvek poslala do zprávičky :-)jsem se včera registrovala a ještě tady nejsem tolik zběhla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
28.3.15 10:57

@Seline ahoj, odpověděla jsem ti zpět do soukromé zprávy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
28.3.15 11:08

@Žaneta66 MS bych měla právě že dostat, tak nevím…Ultrazvuk mi dělal dr. v pondělí a že prý vše oki :-) jedenáct je dobrý počet? Vůbec se v tom neorientuji :-)A kolikate IVF podstupujes? Pan dr. říkal ze touto metodou do dvou let otehotni 9 z 10 a to si myslim, že je už veliká šance:-)Jednou nám to vyjde :-)Já se snažím byt taky v pohodě, jen Mé mrzí, že má sestra má 3 krásne zdravé holčičky a my pořád nic :-( snažíme se o miminko už 5 let adopce by mi taky nevadila, ale prý je to taky běh na dlouhou trať :-( A kde je jistota že mi nějaké miminko potom dají… :-(Jééé, tak to budete mít doma veselo :-) tak ať se oslavíčka vydaří :-) Aspoň budeš Mít doma už velikého pomocnīčka až se jednou zadaří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
28.3.15 11:56

@Seline Ahoj, také Tě tady vítám. Je milé vědět, že v tom trápení člověk není sám a může se podělit o pocity. My se také sanžíme o miminko už 5 let a nejhorší pro mě byl konec roku 2014 kdy v mém okolí otěhotněly najednou všechny 3 mé nejbližší osoby a jako třešnička nám nevyšlo 2.ivf v listopadu, do kterého jsem vkládala všechny naděje. Ale neboj, nic není tak černé jak se zdá a už je zase líp. V eurofetrilu jsou všichni fajn, dokonce mi tehdy soucitně dali kontakt na psycholožku, kdybych chtěla. Jinak injekcí se neboj jsou malinké a vůbec to nebolí. Z vlastní zkušenosti si ale myslím, že je lepší píchat si to sama. Manžel byl chudák nervózní a přenesl to na mě a než píchnul, tak to bylo takové divné. Já sama se tak lépe na to připravím a zvykneš si, fakt! ;) Tak zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
28.3.15 12:04

Na IVF nejsou zdaleka nejhorší ty injekce, ale to čekáááníííí… to je děs! :zed:
:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
28.3.15 14:08

@Seline děkuji nevím zda je 11 dost, ale pro más dost, uvidíme jak to bude teď v 2 IVF, pán doktor je hodný a milý, že?

díky za podporu oslavy, už bych to chtěla mí t za sebou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
28.3.15 16:09

@Žaneta66 Žany, budu Ti držet v pondělí 30.3 palce. 11 je krásná úroda! Také budu v EF, ala mineme se, jdu na 8hod na krev a to Ty budeš nahoře odpočívat. Každopádně tfuj tfoj tfuj a hezkou dnešní oslavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
28.3.15 16:24

Žani já taky budu v pondělí ve Fertilu ale jdu na 9 za doktorem domluvit se na IVF tak budu na Tebe myslet, že tam někde nademnou odpočíváš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
28.3.15 16:50

@Angie83 Ahojky, Děkuji za milé přijetí :-)Ano máš pravdu, je lepší když si tady můžeme vyměnit pocity, rady, zkušenosti…Ano na Eurofertilu jsou míli jak dr.tak i sestřičky navíc se tam necítím nijak hloupě a nepripadam si jako někde v nemocnici. Tak to je mi lito, že ani druhý pokus nevyšel :-( Držím palečky ať se brzy zadari, věřim ze to všem jednou vyjde, že každa z nás bude nosit svůj poklad pod srdickem, jen to máme o něco těžší než ostatní holky… :-(Ale za to máme užasně manžilky, partnery, kteři nás moc miluji, podporuji, podstupuji s námi vyšetřeni jsou naší odporou… :srdce: ktere třeba holky co mají děti postradaji. S injekcemi v jsi Mé rozesmála, když jsem si představila vaši situaci :-) Kdy te čeka další IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
28.3.15 16:53

@Žaneta66 Ano Pan Dr.je moc Hodný :-) Pěknou Oslavu :P pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
28.3.15 17:11
@Seline píše:
@Angie83 Ahojky, Děkuji za milé přijetí :-)Ano máš pravdu, je lepší když si tady můžeme vyměnit pocity, rady, zkušenosti…Ano na Eurofertilu jsou míli jak dr.tak i sestřičky navíc se tam necítím nijak hloupě a nepripadam si jako někde v nemocnici. Tak to je mi lito, že ani druhý pokus nevyšel :-( Držím palečky ať se brzy zadari, věřim ze to všem jednou vyjde, že každa z nás bude nosit svůj poklad pod srdickem, jen to máme o něco těžší než ostatní holky… :-(Ale za to máme užasně manžilky, partnery, kteři nás moc miluji, podporuji, podstupuji s námi vyšetřeni jsou naší odporou… :srdce: ktere třeba holky co mají děti postradaji. S injekcemi v jsi Mé rozesmála, když jsem si představila vaši situaci :-) Kdy te čeka další IVF?

To jo, manželé jsou zlatíčka, musí to být pro ně taky těžké, ale nedávají nic znát a stále jsou tou naši oporou! Všechno zlé je pro něco dobré, díky tomuto všemu jsem si uvědomila, že člověk nemůže mít hned vše co chce a tak nějak jsem přehodnotila svůj život. Začala jsem cvičit jogu, každý den chodím do přírody s našim pejskem, užívám si víc drobností a hezkého počasí. Taky vztah s manželem se nám tím utužil. Poznala jsem spoustu nových lidí, co se zabývají alternativní léčbou a způsobem života a jsou šťastní. :) Hlavně stále věřím, že na každého se jednou štěstí usměje, je to jen o trpělivosti, které jsem tedy měla vždycky málo, ale snažím se :D Teď momentálne mám po 3.IVF a v podnělí jdu na krev, tak uvidíme. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
28.3.15 17:18
@sharka84 píše: Žani já taky budu v pondělí ve Fertilu ale jdu na 9 za doktorem domluvit se na IVF tak budu na Tebe myslet, že tam někde nademnou odpočíváš :hug:

Ahojky, tak to se asi taky mineme, pokud mi nebudou brát krev hodinu :) škoda, dívala jsem se, že jsme stejně staré, také je mi 31 :roll: přeju hodně úspěchu v dalším pokusu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí