CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
947
25.3.15 07:58

@Angie83 ahojky :mavam: jak to dopadlo s testováním, našla jsi dnes odvahu? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
25.3.15 08:05

@UnkaM

Ahojky, jak píše Žanetka, jsou tam opravdu moc moc milí a ochotní. Objednání není dlouhá doba, my šli snad do 14ti dnů na první konzultaci, tam nás hnedo bjednali na krev a manžela na spermio a pak už to jelo. Jen my měli jedno neúspěšné IUI - inseminaci, na další už nejdeme, půjdeme rovnou do IVF - tak uvidíme, jak to dopadne, ale doktorovi věřím, tak snad to dopadne dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
25.3.15 08:44

@sharka84
Dekuji za povzbuzujici info. Jsem vyklepana jak ratlik. Predpokladam, ze zadna zadanka od dr. Byt nemusi, ze? Me to doporucil primar z fakultky po laparo. A vstupni poplatek? Podle ceho rozhodnou jestli iui nebo ivf? Hradi z toho neco pojistovna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
25.3.15 09:09

No, já platila vstupní poplatek 300,–- a žádanku jsem neměla, jen na poslední zprávě z gynekologie že doporučeje navštívit eurofetil ale všechno Ti řeknou sestřičky jak tam budeš volat na objednání. Nám rovnou doporučil IVF jelikož já mám po prvním porodu jen jeden vaječník a po operaci břicha asi nejspíše srůsty ale zkusili jsme to IUI co kdyby náhodou, ale nic…tak jdeme rovnou do IVF. Za IUI jsme neplatili nic, jen nějaký dorbný doplatek (cca kolem stovky) za léky…IVF ještě nevím, to nás teprve čeká :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
25.3.15 13:09

Holky, dal vám MUDr. někdy papír ohledně výsledků třeba co se týče hormonálního profilu, imuna apod.? nebo vám to jen řekne a nic v rukou pak nemáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
25.3.15 13:15

@Danďuška Noo, Danďuško, nervozita mě donutila testnout 10 den po ET a úplně se to tu bojím nahlas napsat. :think: Snad to tím nezakřiknu, ale byl tam!!! Druhý duch!! 8o Nechci se radovat předčasně, ještě se může cokoliv stát a na krev jdu až v pondělí, ale tak nějak cítím, že už se na mě štěstí konečně usmálo. Ale klidná furt nejsem :lol: Napíšu raději až po krvi. Měj se a držím všem tady palce, i sobě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
25.3.15 13:15

Mě nedal nic do ruky, jen mi řekl výsledek, že je vše OK a jakou máme krevní skupinu. Já bych to asi ani nechtěla, bo pak bych to moc zkoumala :lol: Ale myslím, že kdyby jsi chtěla, tak ti udělá kopii :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
25.3.15 13:20

@Angie83 gratuluji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
25.3.15 13:22

Papír mi do ruky nikdy pan doktor nedal, ale ani jsem nežádala…Jednou mi ale sestřička dala do ruky imuno výsledky, když nás posílala na genetiku-jako podklad po pana genetika a říkala, že si to můžu normálně zkopírovat pro sebe. Tak není možná od věci se na to zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
25.3.15 13:26

@mmag :* uvidíme uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
25.3.15 13:31

@Angie83 tak to je úžasné, mám radost i za tebe :kytka: Ale jak říkáš, pššt, ať to nezakřikneme :) Věřím, že všechno bude v pořádku a dušík bude sílit! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
25.3.15 13:32

Díky holky!

@Angie83 píše:
Papír mi do ruky nikdy pan doktor nedal, ale ani jsem nežádala…Jednou mi ale sestřička dala do ruky imuno výsledky, když nás posílala na genetiku-jako podklad po pana genetika a říkala, že si to můžu normálně zkopírovat pro sebe. Tak není možná od věci se na to zeptat.

A o tu genetiku jsi musela žádat, nebo ti to navrhnul sám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
25.3.15 13:43

Myslím, že mi to nabídl sám jako jedno z možných dalších vyšetření po prvním nevydařeném IVF. Neboj se, pan doktor opravdu nic nepodceňuje, ale jestli máš potřebu, neboj se ho na cokoliv zeptat. Řekne Ti svůj názor a žádné vyšetření neodmítá, pouze třeba řekne, že se mu to zdá zbytečně brzy ve vašem případě. Každý případ je individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
25.3.15 14:16

@kotatko0 taky jsem si říkala, nám zatím toto vyšetření nenabídl, v pátek na kontrole se na to zeptám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
25.3.15 14:26
@Danďuška píše:
@kotatko0 taky jsem si říkala, nám zatím toto vyšetření nenabídl, v pátek na kontrole se na to zeptám :palec:

No já si myslím, že genetika se dělá hlavně v případech, kdy se u IVF vidí, že se ebmrya špatně nebo pomalu vyvíjí, špatně dělí chromozomy, že zanikají..což není váš případ ;) ale za zeptání člověk nic nedá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí