Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sharka84 holky tak to se máte, já normálně nemám nějak chuť ![]()
Já ji holky taky měla vždycky uplně suprovou, ale nevím, jestli je to těma hormonama neb co, ale teĎ chuŤ taky moc nemám ![]()
U nas to stejne
normalne mam chut vzdy, ale v posledni dobe nejak ne…asi to bude opravdu tema hormonama
Ahojky tak dneska mi dr rikal ze kdyz nevyjde ani tento pokus IUI tak pred poslednim pokusem mi udela nejaky test pruchodnosti ktery se plati a dela se tam primo unej, byla jste na tom nektera?
Taky by mě to zajímalo, jestli na tom někdo byl, zdali to bolí nebo tak…mě to asi také čeká. Mi říkal, že to nebooí, jen je to nepříjemný tlak…tak nevím. Hlavně by mě zajímalo jestli si na ten den brát dovču nebo je člověk pak schopen jít do práce
@fenomena zdá se mi to divné, protože jsem po 1 IVF a tohle nám řekl, že udělá až když nevyjde 2 IVF ![]()
No, mě zase říkal, že pokud nevyjde IUI, tak se mám rozhodnout jestli jít na ten test nebo rovnou na IVF a tím ten průchodnost vaječníku úplně objedeme, že při IVF není průchodnost důležitá
Holky užívaly jste některá prednison, až dnes jsem se vůbec dočetla co to je a mám trošku obavu ![]()
@Žaneta66 mě to taky neříkal po prvním iui ale az teď když to nevyjde tak před posledním pokusem ze by to bylo vhodné, pai hned poslední iui a pak bud laparka a ivf nebo rovnou ivf
@fenomena jestli je to klasický profuk vaječníků, jak se tomu kdysi říkalo, tak je to horší než porod
![]()
@Žaneta66 ahoj, mám ho taky. Doktor říkal, že je to na to, aby tělo nebojovalo s případným uhnizďováním vajíčka, snižuje to trošku imunitu. Mám endometriózu, tak by to mělo v tomto případě pomoci.
@Žaneta66 no on by to nemel byt pro fuk. on by tam mel v pustit nejakou tekutinu nebo co a ultrazvukem sledovat jestli protece kde ma. Ja doufam ze to zas tak silene nebude kdyz to dela normalne v ordinaci atd. jako neprijemne urcite ano ale snad ne az tak silene. to by snad pak davali aspon nejake oblbovaky ne?
@Danďuška tak to jsem ráda, že mi někdo pisnul, já to tady hledala včera co to přesně je tady na emiminu ![]()