CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1548
4.3.15 07:45

@Žaneta66
Já jsem z Ostravy-Krásného Pole :mavam: Těší mě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
4.3.15 07:46

@sharka84 také Tě vítám, ale za chvilku mizím do práce a nechce se mi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
4.3.15 07:46

Jinak mě je 31 já jen, že v Kr. Poli je taky jedna Žaneta co má už dítě a nedávno se mě ptala na adopci a opatrovnictví jelikož pracuji na úřadě víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
4.3.15 07:47

Já už jsem v práci od půl 7 a taky se mi nechce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
4.3.15 21:51

@fenomena Tak nakonec zmena a toho 11.3. tam nejdeme, ted od patku zacinam brat Utrogestan na 10 dni a rovnou mi napsal znova i clostik a pregnyl. Takže ted pockame do pristiho tydne, jestli nam ted ty dva pokusy vysly nebo ne :)
@sharka84 vajecnik me vcera bolel taky, ale uplne silene, nemohla jsem se ani pohnout a kroutila jsem se jakoby v krecich asi hodinu :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
5.3.15 07:31

@Anetulina
Mě to samé, uplně jako by křeč, ale včera už dobrý, jen předevčírem a dočetla jsem se, že ta bolest značí prasknutí folíku :-) tak my to hned večer posichrovali sexíkem s konečnou fází nohama nahoře :lol: Tak my to máme stejně :hug: taky mám brát od pátku utrogestan a také mám napsáno na další měsíc clostík ale dvojité dávky - tobě napsal jen jednu ráno a jednu večer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
5.3.15 07:34

@Anetulina aha :) no tak to jsem to mela uplne stejne jako ty. IUI streda a patek, hned od patku sem brala Utros 10 dni a taky uz mi hned napsal leky na dalsi pokus. :) tak snad ten druhej vyjde a jinak drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
5.3.15 07:36

@fenomena

no, já to měla tak, že jsem měla první pokus v pátek 27.2 druhý v pondělí 2.3 a až v to pondělí mi píchali pregnyl - a utroš mám brát až od zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
5.3.15 09:27

@sharka84 aha tak me utros pichli hned rano pri prvnim pokusu. a utros sem brala hned od druheho pokusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
5.3.15 09:34

Ono prý záleží na tom, jakou máš sliznici…jestli jsi mi měla nějakou slabou nebo tak, tak ti to asi dali hned kdyby to vyšlo aby se prcek udržel Já ji měla podle utz v pohodě, takže možná proto a možná i proto ho beru jen 1× denně jinak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
5.3.15 09:36

@sharka84 Taky me to nastesti bolelo jen jeden vecer a taky jsme to posichrovali a taky jsem pak lezela s nohama oprenyma o stenu :D :D mi dal clostiku jen jednu davku, protoze ted pri prvnim pokusu jsem mela hned 6 foliku a pregnyl mi pichal hned na ten prvni pokus. Tak treba se nam to povede hned na poprve, i kdyz rikal, ze velke nadeje si delat nemame, ze IUI se povede jen u jednoho paru z deseti. I tak musime aspon doufat :)
@fenomena Taky drzim palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
5.3.15 09:40

@Anetulina

No, to mi povídej, taky si myslím, že tam je malá šance, že větší je možná tím, že se pak pár snaží doma…tak uvidíme. Já měla málo foliků tak možná proto mi to zvýšil :oops: ach jo…snad to vyjde…musíme věřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
5.3.15 09:41

Ale víš co nechápu? Proč tedy to IUI děkají, když je tam tak malá pravděpodobnost úspěchu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
5.3.15 12:05

@sharka84 On mi říkal, že sice je hodně malá pravděpodobnost úspěchu, ale že i těch 10% je přeci jen nějaká šance, takže aspoň po dobu těch tří cyklů by se to zkusit mělo…nevím no, štve mě, že teď budu dva týdny čekat a doufat a pak to nevyjde, což mi taky psychicky moc nepomůže, no ale dokud můžeme aspon doufat, tak budeme :) Třeba to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1548
5.3.15 12:10

@Anetulina
To máš pravdu, dokud člověk může doufat, tak bude, já taky doufám, zkouším i věřit jak mi všichni říkají, že tomu mám věřit a že to vyjde, ale co když pak ne? To zas budu zklamaná a budu brečet…a zas znova…chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí